Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım online diyetisyenler var. Burada bir çok arkadaş onlarla birlikte ilerliyor. Öyle birini bulabilirsin şimdilik. Senin ciddi anlamda vakit kaybetmeden hemen başlaman lazım.

yok kaptanım online diyetisyen düşünmüyorum evime çok yakın bi diyetisyen var ona gidicem inşallah şartlarda anlaşabilirsek

Ben online diyetisyenle başlamıştım gayet iyi cok ilgililer hergun mesaj atabiliyorsun cevap veriyorlar normal diyetisyene haftalık gidersin onlar hergun ilgileniyorlar

ya benim de niyetim bu diyetisyenle ayda bir görüşmek yani ayda 1 o yağ kas ölçüm cihazına cıkmak onun dışında telefonla iletişim halinde olalım.

çünkü ben her hafta gidemiyorum iş dışında zaten hiç vaktim yok gidemem iş yerinde de her hafta her hafta izin alınmıyor maalesef. online ama aylık tartımlı bi diyetisyen arıyorum

aslında çok ciddiye alınması gereken bişey bence bu... ben çok ciddiye aldım yani ne bileyim şekerden çok korkuyorum kalbi tetikliyor her hastalığın başı gibi bişey özellikle yüksek şeker sen durduk yerde senin vücudunu deforme ediyor

Yağ eritip eritmedigi i anlamak için o cihaza çıkmaya gerek yok ki al bi mezura bel ölçün azalıyor yagdan veriyorsun demektir

O biliyordur canım merak etme bizi takip ediyormuş zaten

Sabah dediğin sahur mu? Su az olmuş. Spor var mı?

Online diyetisyen bencede daha mantıklı bende diyetisyenime her zaman ulaşmak isterim.Ayda ibr gidip listeverecekse beni hanig ara motive edecek ki

Bu almayacağın anlamına gelmiyor ama. Beni örnek al. Ben de bir sürü kaçamağa rağmen kilo veriyordum ama şimdi alıyorum. Devran dönmeden kendine çeki düzen ver.

Demek ki ipleri sıkı tutman lazım. Şimdi sağlıklı beslenirsen sevdiğin şeyleri arada yiyebilirsin ama şeker hastası olursan işin çok daha zor.

evet olacaksa bile olabildiğince geciktirmeli çünkü daha 32 yaşındayım çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…