Bu şekilde listeye girmek istemiyorum bu şekilde motive olamam olamazsam faydam olmazki 6-7 kilom var vermem gerekenBu hafta listeye girmelisin bence çok iyi gidiyorsun
Böyle giderse bende gelmek istemiyorumBu şekilde listeye girmek istemiyorum bu şekilde motive olamam olamazsam faydam olmazki 6-7 kilom var vermem gereken
Sen söz ver hep buradasın demi
Canım birbirimizi motive etmeliyizBöyle giderse bende gelmek istemiyorum
Betül iyi gidiyordun noldu böyle en kısa sürede kendini toparlaman lazımKizlar sitem de cok haklisiniz. Ben bu hafta fena sarsildim ya.
Hayatimi duzenleyeniyorum. Bu hafta oncesinde katilimim guzeldi ama bu hafta ugrayamadim.
Hem burdan uzak kalmam hem de hayatimi yetistirememem hem de regl olmam fena sarstı beni.
Kilo veremedim bu hafta muhtemelen
Süper canım gelsin 6 largünaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900
alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
Süper canım gelsin 6 larTebrikler
Sağol Canim inşallah hep böyle devam ettiririm.
Çok güzel gitmiş canım maşallah 1 ay anca olmuştur demiistikrar çok önemli burası olmasa olmazdı bende de istikrar 4 400 gitti ama listede olmazsam yapamazdım yazın diyet çok zor
Hadi yaa bu siskinlikler cumayi bulmasa ne güzel olur degilmi
canım emzirdiğin içindir. bi de masa başı çalışıyorum hareketsiz bi hayatım var ya ondan olabilir
günaydın
geçen hafta : 70.5
bu hafta : 69.6
giden :-900
alında daha fazla giderdi , aksam yatsrkende bu kiloda idim ama erken tartiliyorum neyse en azından eksi ve 6 lar geldi
63.9 la ayrıldım 64.0 suan kaptanımpapatya1994 canım kaç kilosun şimdi? Kaçla izne ayrılmıştın?
Ben sabah erken tartildim regli olucam ve wc yoktuHadi yaa bu siskinlikler cumayi bulmasa ne güzel olur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?