Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahaha bende pasta yedim afiyet olsun yarın şekersiz 1den devam artık

Iyiki doğmuş kızın guzel nice yaslari olsun insallahhhh

Evett iyiki doğmuş yavrucuğun nice beraber seneleriniz olsun ,

Ben artik baslamiyacam yiyorum illa koruyayim yeter diyorum... spor yapmasam coktan 60 olmustum bence spor sayesinde 57-58 lerde dolaniyorum....
Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum

Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum
Yarından itibaren Ağustos 10a kadar yemiyecem.. tatilde bı waffle yerim zaten başka bişey çok canım istemediği sürece yemem vaktim daraldı artık Ağustosa kadar 5lileri görmem lazım.
Ne güzel Leslie yapıyordum iş araya girdi kaldı

Şeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....
Benim kış meyveleri ile aram hic yok....yaz meyvelerini cok seviyorum hepside sekerli... agzima seker surunce gerisi geliyor... diger sekerleride yiyorum...

Ayevet çilek şeftali karpuz çok güzeller... Bugün şekersiz booom oldu benim ama yarından itibaren bomba gibi gelecem ağustos ortasında 57 58 olacam inaniyom

Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor da

Ayevet çilek şeftali karpuz çok güzeller... Bugün şekersiz booom oldu benim ama yarından itibaren bomba gibi gelecem ağustos ortasında 57 58 olacam inaniyom
Insallah canim , seninde artik cok kilon yok... dogurmadigin icin sifir gobegin vardir... biz zayifliyoruz ama sezaryan göbeği ister istemez oluyor... cook stres yapma derim .....

Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor da
Kuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...

Kızlar bugünkü menümü vereyim;

ŞEKERSİZ 2. GÜN
Sabah (07:30)
Bir parça ezine peynir
1 sütlü filitre kahve

Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir

Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasülye yemeği (1 kaşık yağla pişirdim)
1 kase yoğurt

Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 parça tulum peyniri

Su 1,5 lt oldu kızlar, spor yok.

Kızlar ne oldu size? Kaptan yok mu buralarda? Hiç bozmayanlar kaçamak yapmaya başladı
Kışın ne guzel koltuguma büzülüp ac ac çukuru izleyip yatıyordum suan yapamiyorum arinmaliyim sekerden...
Gecen markete gittik hic yapmayacagim biseyi yaptim 224 tllik abur cubur aldim ... esim saskin saskin bana bakti ada iyimisin dedi... bide size aldim kendime degil dedim... ama evde olunca bende yiyorum daha boyle bi hata yapmam... sitedeki cocuklara dagittim biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…