Ben artik baslamiyacam yiyorum illaYalnız kalma ben de senle 1 den başlayayım
Hahaha bende pasta yedimYok yahu ben sırf senle başlamak için bozacağımgündüz 3ü 1 arada içtim sadece. Bu gün kızımın doğum günü ona pasta almı eşim sırf senin için pasta yiyeceğim @zeyneppk biz yarın 1 den başlıyoruz takıl bize
Iyiki doğmuş kızın guzel nice yaslari olsun insallahhhhYok yahu ben sırf senle başlamak için bozacağımgündüz 3ü 1 arada içtim sadece. Bu gün kızımın doğum günü ona pasta almı eşim sırf senin için pasta yiyeceğim @zeyneppk biz yarın 1 den başlıyoruz takıl bize
Evett iyiki doğmuş yavrucuğun nice beraber seneleriniz olsun ,Yok yahu ben sırf senle başlamak için bozacağımgündüz 3ü 1 arada içtim sadece. Bu gün kızımın doğum günü ona pasta almı eşim sırf senin için pasta yiyeceğim @zeyneppk biz yarın 1 den başlıyoruz takıl bize
Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorumBen artik baslamiyacam yiyorum illakoruyayim yeter diyorum... spor yapmasam coktan 60 olmustum bence spor sayesinde 57-58 lerde dolaniyorum....
Iyiki doğmuş kızın guzel nice yaslari olsun insallahhhh
Teşekkür ederizEvett iyiki doğmuş yavrucuğun nice beraber seneleriniz olsun ,❤
Yarından itibaren Ağustos 10a kadar yemiyecem.. tatilde bı waffle yerim zaten başka bişey çok canım istemediği sürece yemem vaktim daraldı artık Ağustosa kadar 5lileri görmem lazım.Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum
Şeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum
Ayevet çilek şeftali karpuz çok güzeller... Bugün şekersiz booom oldu benimŞeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....
Benim kış meyveleri ile aram hic yok....yaz meyvelerini cok seviyorum hepside sekerli... agzima seker surunce gerisi geliyor... diger sekerleride yiyorum...
Kızlar ne oldu size? Kaptan yok mu buralarda? Hiç bozmayanlar kaçamak yapmaya başladıHahaha bende pasta yedimafiyet olsun yarın şekersiz 1den devam artık
Öyle oldu vallaKızlar ne oldu size? Kaptan yok mu buralarda? Hiç bozmayanlar kaçamak yapmaya başladı
Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor daŞeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....
Benim kış meyveleri ile aram hic yok....yaz meyvelerini cok seviyorum hepside sekerli... agzima seker surunce gerisi geliyor... diger sekerleride yiyorum...
Insallah canim , seninde artik cok kilon yok... dogurmadigin icin sifir gobegin vardir... biz zayifliyoruz ama sezaryan göbeği ister istemez oluyor... cook stres yapma derim .....Ayevet çilek şeftali karpuz çok güzeller... Bugün şekersiz booom oldu benimama yarından itibaren bomba gibi gelecem ağustos ortasında 57 58 olacam inaniyom
Hadi ama az kaldı hedefine, devamı gelmesin lütfenÖyle oldu valla
Stres yapmayınca daha iyi gidiyor aslindaaInsallah canim , seninde artik cok kilon yok... dogurmadigin icin sifir gobegin vardir... biz zayifliyoruz ama sezaryan göbeği ister istemez oluyor... cook stres yapma derim .....
Kuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor da
Merak etme abla daha kaçamak yokHadi ama az kaldı hedefine, devamı gelmesin lütfen
Bence de. Haftada 2 3 olmalı bence hatta en ideali 2.. 3 gün kurusu olabilir meselaKuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...
Kışın ne guzel koltuguma büzülüp ac ac çukuru izleyip yatıyordum suan yapamiyorum arinmaliyim sekerden...Kızlar ne oldu size? Kaptan yok mu buralarda? Hiç bozmayanlar kaçamak yapmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?