Maşallah bende bu sene yaomak istiyorum elimin altinda iyi oluyor ama tek kişi işi değil fırından unuttunuz yoksa sererek miMerhaba canım bugün giremedim kv deyim erişte yaptık şimdi oturdum
Bu hurmalı fındıklı bar nasıl bişey hazirmiMenum
SEKERSIZ 3.GUN
Sabah 9.30
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
13.30
Sekersiz kakaolu sut . Yaklasik 250 ml
15.30 ogle yemegi
2 dolma biber
5 yk yogurt
1 tane sekersiz hurmali fındıklı bar
Aksam 19 -henuz yemedim misafirlige gidiyoruz-
Mercimek koftesi -miktari cok abartmam insallah-
Aksam rezene icicem
Su. 2.5 litre
Spor yok
Gunu cok erken kapatmissin kacta yatıyon keşke 7 gibi bu salata ayda yogrt kuru yapsaydinSabah 7 00
2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 omlet, yarım domates
Saat 9 buçuk
1 fincan Yeşilçay
Saat 11.50
2 parça izgara tavuk,1 kase mercimek çorbası, 1 dilim domates,1 bardak ayran,1 dilim karpuz
Saat 4 buçuk
1 fincan karışık meyve çayı şekersiz,1 elma
2lt su
Iyi olmus vafiyet olsunAnnem fırında karnıyarık yapmış bende gidip yarım karnıyarık 2 kaşık salata ve yarım incecil dilim çavdar ekmek yedim yetti
Yani ışte kendini zehirliyorsun bugün önümden neler geçti ilki kuran da en sevdiğim makarna salatası vardı çayla geliştirdim yemedim sonra teyzeme gittim gelinle mantı yapmışlar pisiriyorladi kokusu çok güzeldi yememek için eve kaçtım sonra babam kızlara cips almış nasıl kokuyor doritos bayılırım saat olmuş gece 12 vurdum kafayı yattım yani anlayan sörvayvir gibi bir gündü benim icinYa sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum
Evet haklısın yaz zorluyor herkesiKızlar ne oldu size? Kaptan yok mu buralarda? Hiç bozmayanlar kaçamak yapmaya başladı
Aynen katılıyorum kalcam yağ gibi eriyip gidiyor 2 cm gitmiş bu hafta ama göbekInsallah canim , seninde artik cok kilon yok... dogurmadigin icin sifir gobegin vardir... biz zayifliyoruz ama sezaryan göbeği ister istemez oluyor... cook stres yapma derim .....
Ada desene senin liste ne göre ben aç kaldimKuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...
Bi yerlerde bi tutarsızlık oluyor senin listende meyve yok yeşillik salata yok bunları ekle listeneKızlar bugünkü menümü vereyim;
ŞEKERSİZ 2. GÜN
Sabah (07:30)
Bir parça ezine peynir
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir
Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasülye yemeği (1 kaşık yağla pişirdim)
1 kase yoğurt
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 parça tulum peyniri
Su 1,5 lt oldu kızlar, spor yok.
Neee 224 muKışın ne guzel koltuguma büzülüp ac ac çukuru izleyip yatıyordum suan yapamiyorum arinmaliyim sekerden...
Gecen markete gittik hic yapmayacagim biseyi yaptim 224 tllik abur cubur aldim ... esim saskin saskin bana bakti ada iyimisin dedi... bide size aldim kendime degil dedim... ama evde olunca bende yiyorum daha boyle bi hata yapmam... sitedeki cocuklara dagittim biraz....
Bende incire bayilirim gecn sene hasret kalmistim ist pahaliydi cabuk bitti tezgâhlardaBEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirimgerisini pek yemem. 2 kiraz yedim bu gün.
Eve gecsem bende kirkliycam evi ama hiç gidesimm yok eveBu saatte temizlik yapıyorum iyi oluyormus serin serin
Bunu duymustum dyt actigi gurupta kadınlar alıyordu çok kaçar kaldigin yerde al ye kullan bence yanında taşı hurmani findiğini ceviziniMigroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .
Eki Görüntüle 2284531 Eki Görüntüle 2284532
Hiç spoefalan yapıyor musun kalça sporsuzmu eriyorAynen katılıyorum kalcam yağ gibi eriyip gidiyor 2 cm gitmiş bu hafta ama göbekparmak kaldıran çocuk gibi ben burdayım diyor garibim oda 1bucuk vermis
Teşekkür ederim canımBenimde oglumun dogumgunu bugün ..
Tmm canım başlayalım bakalim kendimden umitsizim ama
Ankacim prensesinin doğumgünü kutlu olsun mutlu yıllar
Harikasın canım. Benim karşıma da makarna salatası, mantı cips çıksa ben de yememYani ışte kendini zehirliyorsun bugün önümden neler geçti ilki kuran da en sevdiğim makarna salatası vardı çayla geliştirdim yemedim sonra teyzeme gittim gelinle mantı yapmışlar pisiriyorladi kokusu çok güzeldi yememek için eve kaçtım sonra babam kızlara cips almış nasıl kokuyor doritos bayılırım saat olmuş gece 12 vurdum kafayı yattım yani anlayan sörvayvir gibi bir gündü benim icin
Başlıyor muyuz bugunn şekersizeeGünaydın kızlar. Şarj aletim bozulmuş şarj olmadı bir türlü telefon sabah televizyona takmayı akıl edebildim
Kesin yarın adet olacağım,başım çatlıyor...Eve gidip dinlenmek istiyorum ama iş var:/ Makarna üstüne dondurma yiyip uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?