Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hurmalı fındıklı bar nasıl bişey hazirmi

Gunu cok erken kapatmissin kacta yatıyon keşke 7 gibi bu salata ayda yogrt kuru yapsaydin

Ya sen yine çok kilo verdin yorulmuşsundur. Ben bi türlü başlayamıyorum. 3 günde bile o kadar rahatladı ki vücudum aslında. Ne kadar zarar şeker bile bile vazgeçemiyorum
Yani ışte kendini zehirliyorsun bugün önümden neler geçti ilki kuran da en sevdiğim makarna salatası vardı çayla geliştirdim yemedim sonra teyzeme gittim gelinle mantı yapmışlar pisiriyorladi kokusu çok güzeldi yememek için eve kaçtım sonra babam kızlara cips almış nasıl kokuyor doritos bayılırım saat olmuş gece 12 vurdum kafayı yattım yani anlayan sörvayvir gibi bir gündü benim icin

Insallah canim , seninde artik cok kilon yok... dogurmadigin icin sifir gobegin vardir... biz zayifliyoruz ama sezaryan göbeği ister istemez oluyor... cook stres yapma derim .....
Aynen katılıyorum kalcam yağ gibi eriyip gidiyor 2 cm gitmiş bu hafta ama göbek parmak kaldıran çocuk gibi ben burdayım diyor garibim oda 1bucuk vermis

Bi yerlerde bi tutarsızlık oluyor senin listende meyve yok yeşillik salata yok bunları ekle listene

Neee 224 mu

BEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirim gerisini pek yemem. 2 kiraz yedim bu gün.
Bende incire bayilirim gecn sene hasret kalmistim ist pahaliydi cabuk bitti tezgâhlarda

Benimde oglumun dogumgunu bugün ..
Tmm canım başlayalım bakalim kendimden umitsizim ama
Ankacim prensesinin doğumgünü kutlu olsun mutlu yıllar
Teşekkür ederim canım

Harikasın canım. Benim karşıma da makarna salatası, mantı cips çıksa ben de yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…