Cok guzel mis gibi menuKızlar bugünkü menümü vereyim;
ŞEKERSİZ 2. GÜN
Sabah (07:30)
Bir parça ezine peynir
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir
Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasülye yemeği (1 kaşık yağla pişirdim)
1 kase yoğurt
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 parça tulum peyniri
Su 1,5 lt oldu kızlar, spor yok.
Menü güzel genel olarak ama kahvenin yanında nasıl peynir tyiyosun..bide geç saatte yeme bence peyniriKızlar bugünkü menümü vereyim;
ŞEKERSİZ 2. GÜN
Sabah (07:30)
Bir parça ezine peynir
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
2 haşlama yumurta
Bir parça ezine peynir
Akşam (18:30)
5 yemek kaşığı taze fasülye yemeği (1 kaşık yağla pişirdim)
1 kase yoğurt
Ara (21:00)
1 sütlü filitre kahve
1 parça tulum peyniri
Su 1,5 lt oldu kızlar, spor yok.
224₺ ne aldin ablaKışın ne guzel koltuguma büzülüp ac ac çukuru izleyip yatıyordum suan yapamiyorum arinmaliyim sekerden...
Gecen markete gittik hic yapmayacagim biseyi yaptim 224 tllik abur cubur aldim ... esim saskin saskin bana bakti ada iyimisin dedi... bide size aldim kendime degil dedim... ama evde olunca bende yiyorum daha boyle bi hata yapmam... sitedeki cocuklara dagittim biraz....
Boşver canım paketli ürünler kendin de yeme kızına da yedirme. Ben artık hiç almıyorum eve. Benim oğlan bisküvi falan hiç yemez, bu aralar çilekli sütle, çilekli yoğurda sardı. Onları da bıraktırmaya çalışıyorumKışın ne guzel koltuguma büzülüp ac ac çukuru izleyip yatıyordum suan yapamiyorum arinmaliyim sekerden...
Gecen markete gittik hic yapmayacagim biseyi yaptim 224 tllik abur cubur aldim ... esim saskin saskin bana bakti ada iyimisin dedi... bide size aldim kendime degil dedim... ama evde olunca bende yiyorum daha boyle bi hata yapmam... sitedeki cocuklara dagittim biraz....
Ben peyniri çok seviyorum canım. Sanırım bırakamayacağım tek şey peynir. Sadece peynir yiyerek yaşayabilirim o derece. Ama yediğim peynirler hep yağlı, bakayım bir süre devam edeyim böyle şekersiz, kilo vermem durursa peynire sınırlama getireceğim artık veya light tüketeceğim.Menü güzel genel olarak ama kahvenin yanında nasıl peynir tyiyosun..bide geç saatte yeme bence peyniri
224₺ ne aldin abla
Offf off neler neler yaz yaz bitmez....Menü güzel genel olarak ama kahvenin yanında nasıl peynir tyiyosun..bide geç saatte yeme bence peyniri
224₺ ne aldin abla
BEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirimŞeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....
Benim kış meyveleri ile aram hic yok....yaz meyvelerini cok seviyorum hepside sekerli... agzima seker surunce gerisi geliyor... diger sekerleride yiyorum...
Bende almazdim nasil bi aclik ciktiysa icimden saldirdim... benim.kizim ev yogurdu dışında yogurt yemez... aslinda cok saglikli besledim kizimi bu ay onunda duzenini bozdumBoşver canım paketli ürünler kendin de yeme kızına da yedirme. Ben artık hiç almıyorum eve. Benim oğlan bisküvi falan hiç yemez, bu aralar çilekli sütle, çilekli yoğurda sardı. Onları da bıraktırmaya çalışıyorum
Benimde oglumun dogumgunu bugün ..Yok yahu ben sırf senle başlamak için bozacağımgündüz 3ü 1 arada içtim sadece. Bu gün kızımın doğum günü ona pasta almı eşim sırf senin için pasta yiyeceğim zeyneppk biz yarın 1 den başlıyoruz takıl bize
Canim , oğlunun dogum gunu kutlu olsun mutlu olsun senelerceBenimde oglumun dogumgunu bugün ..
Tmm canım başlayalım bakalim kendimden umitsizim ama
Ankacim prensesinin doğumgünü kutlu olsun mutlu yıllar
Teşekkür ederiz teyzesiCanim , oğlunun dogum gunu kutlu olsun mutlu olsun senelerce
Ayyy ayyy simdi nasil özenle hazirlanir hersey... ben kizimin adini yazdirmistim pembe simli kartlara her yil onu kullanirimTeşekkür ederiz teyzesiilk dogumgunumuz haftaya yapacagiz sanırım fikirlerinize açığım
Evt çok heyecanlı bahçede kutlayacagiz birkaç fikir var kafamda bakalım nasıl olacakAyyy ayyy simdi nasil özenle hazirlanir hersey... ben kizimin adini yazdirmistim pembe simli kartlara her yil onu kullanirim...susleme firmalari var oraya gidince cok fikir edinirsin... ben gidip oradan seciyorum...
Ayy cok guzel olur kir bahcesi gibiEvt çok heyecanlı bahçede kutlayacagiz birkaç fikir var kafamda bakalım nasıl olacak
Migroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .Şekersiz hurmalı fındık bar ne canım? Kendin mi yapıyorsun? Misafirlikte sadece çorba mı içeceksin?
Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor da
Aslinda o kadar geç yapmıyorum küçük yüzünden sarktı ama zaten yatmam 2 yi buluyor yatiş saatimee gore normal oluyorAranun saatu neden çok geç
Buda iyi bişey böyle böyle herşeyden yiyip sabit kalınan insCanim aslinda zor hayir diyorum hafta sonlari cozutuyorum karpuz kavun tuketiyorum hafta ici tutuyorum kendimi o yuzden kilo veremiyorum artik sadece koruyorum kilomu...
Akşamı yedinmi bolmiyorum ama ne olursa olsun sakinn yataga aç girme salatalar olsun birey yeBugün öğlen çok dolu yedik.. aksama yemiyecem...elma var yanımda bitki çayimla içecem..
hani derlerb ya başlamak işin yarisidir seninkide o hesap ama masllah diyip çekiliyorumSabah spor yapamamistim ogleden sonra 60 dk cardio yürüyüş yapildi ve 45 dk eliptik yapıldı...
Aslinda yürüyüş bandina zorla ciktim yapmak istemedim hatta ilk 15 dakikasinda aman ada bugunde yapma diye düşünüp durdum.... yaptikca acildim kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?