Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok guzel mis gibi menu

Menü güzel genel olarak ama kahvenin yanında nasıl peynir tyiyosun..bide geç saatte yeme bence peyniri
224₺ ne aldin abla

Boşver canım paketli ürünler kendin de yeme kızına da yedirme. Ben artık hiç almıyorum eve. Benim oğlan bisküvi falan hiç yemez, bu aralar çilekli sütle, çilekli yoğurda sardı. Onları da bıraktırmaya çalışıyorum

Menü güzel genel olarak ama kahvenin yanında nasıl peynir tyiyosun..bide geç saatte yeme bence peyniri

224₺ ne aldin abla
Ben peyniri çok seviyorum canım. Sanırım bırakamayacağım tek şey peynir. Sadece peynir yiyerek yaşayabilirim o derece. Ama yediğim peynirler hep yağlı, bakayım bir süre devam edeyim böyle şekersiz, kilo vermem durursa peynire sınırlama getireceğim artık veya light tüketeceğim.

224₺ ne aldin abla
Offf off neler neler yaz yaz bitmez.... buskuviler , krakerker , cikolatalar , kekler ....kizimada kötülük yaptim hic boyle bisey yapmazdim evi doldurmazdim... şimdi kizimda istiyor anne bunu yiyeyim mi sunu yiyeyim mi nasil bi bosluktaydim doldurdum evi..

BEn taze inciri bulursam 2-3 kilo yiyebilirim gerisini pek yemem. 2 kiraz yedim bu gün.

Bende almazdim nasil bi aclik ciktiysa icimden saldirdim... benim.kizim ev yogurdu dışında yogurt yemez... aslinda cok saglikli besledim kizimi bu ay onunda duzenini bozdum

Benimde oglumun dogumgunu bugün ..
Tmm canım başlayalım bakalim kendimden umitsizim ama
Ankacim prensesinin doğumgünü kutlu olsun mutlu yıllar

Son düzenleme:
Selam günümün özeti
Sabah: 08:30
  • 1 pişmiş yumurta
  • kibrit kutusu kadar peynir
  • 10 yeşil zeytin
  • 3 peksimet
  • salatalık,domates
Öğle 12:30
  • 1 küçük kase yoğurt
  • 1 tabak domates ve salatalıktan oluşan nar ekşili salata
Akşam: 21:30
  • Detox suyu
Ara: çubuk kraker ve 5 kayısı
Su : 3 lt
Spor: Akşam 40 dk Jane Fonda workout (bu arada sayılır mı bilmiyorum ama işletmede 81 dk ve 8343 adım atmışım)
Hala regl olmadım ama işten geç çıkma ve baş ağrısı ile bu kaar oldu.Haftasonu 59,5 u gördüm ,bugün tartıldım 59,3 .Anlamıyorum 2 haftadan fazla oldu hala tık yok

Teşekkür ederiz teyzesi ilk dogumgunumuz haftaya yapacagiz sanırım fikirlerinize açığım
Ayyy ayyy simdi nasil özenle hazirlanir hersey... ben kizimin adini yazdirmistim pembe simli kartlara her yil onu kullanirim ...susleme firmalari var oraya gidince cok fikir edinirsin... ben gidip oradan seciyorum...

Ayyy ayyy simdi nasil özenle hazirlanir hersey... ben kizimin adini yazdirmistim pembe simli kartlara her yil onu kullanirim ...susleme firmalari var oraya gidince cok fikir edinirsin... ben gidip oradan seciyorum...
Evt çok heyecanlı bahçede kutlayacagiz birkaç fikir var kafamda bakalım nasıl olacak

Şekersiz hurmalı fındık bar ne canım? Kendin mi yapıyorsun? Misafirlikte sadece çorba mı içeceksin?
Migroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .

Canım meyve yemek şekersiz günleri bozuyor mu? Burada herkes hurma falan yiyip şekersiz gün diyor da

Canim aslinda zor hayir diyorum hafta sonlari cozutuyorum karpuz kavun tuketiyorum hafta ici tutuyorum kendimi o yuzden kilo veremiyorum artik sadece koruyorum kilomu...
Buda iyi bişey böyle böyle herşeyden yiyip sabit kalınan ins

hani derlerb ya başlamak işin yarisidir seninkide o hesap ama masllah diyip çekiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…