Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
5 gündür yatılı misafirim vardı, dün gittiler diyetime kaldığım yerden devam, inşallah kaçamaksız devam edebilirim, sabah 5 gibi 2 tatlı kaşığı bal yedim (boğazım ağrıyordu) kaçamak sayılmaz umarım

Aynı kaderi paylaşıyoruz canım, benim de bu sene 4. Kez odam değişti

ay canım Allah sana da kolaylık versin.. bi de her odadaki işim de üstümde kalıyor onları da almıyorlar yoğunluk artıyor doğal olarak

kuzunun doğumgünü kutlu olsun canım nice seneleriniz olsun inşallah birlikte

ben de kış meyvelerine çok düşkün değilim ama yaz öyle mi? özellikle şeftali ve kiraza ektsra bi düşkünlüğüm var karpuz kavun hiç aramam hala da yemedim bi karpuz krizim tutar ilk çıktığında ama bi daha aramam hiç

Kuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...

doğru tespit diyetisyenimde bu 4 meyveyi işaretleyip en fazla haftada 2 gün tercih edebilirsin hiç yemesen daha iyi ama yazın tabi kavun karpuzdan uzal durulmuyor maalesef dedi.. ben de bi tek haftasonu gündüz tüketmeye çalışıyorum. menülerimde falan hiç yok farkederseniz

dağıt hayır niyetine.. verilmiş sadakan kalmamıştır belki, iyi olur.. ama kendinize de ucundan accuk ayırın

Migroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .
Eki Görüntüle 2284531 Eki Görüntüle 2284532

aslında bu 3 malzeme ile evde de bu bar yapılabilir deneme yanılma ile tarif geliştirilebilir. ama bana kalırsa nohut unu yerine yulaf unu daha lezzetli ve hafif olur

günaaydın kızlar birazdan menümü paylaşıcam inşallah

bu hafta da 1,5 kilo verebilirsem innnnşallah hedefime ulaşmış olucam

Hiç spoefalan yapıyor musun kalça sporsuzmu eriyor
Yok canim hic spor yapmadim sadece sohbetlerle giderken yürüdüm haftada iki kere bide asansör olan yerde merdiven kullanıyorum evimin merdiveni derken gidiyor ışte

Kızlar dün kötü hissedenler bu gün nasıl. Sanki benim çok iştahım yok bu gün

beni güneş tutulması mı etkiledi bilmiyorum hangi açıdan etkilendiniz ama benim de iki gündür barsaklar kötü ve halim hiç yoktu. eşimin de öyle ve görümcemin de.. yediğimiz bişey de dokunmuş olabilir. hatta kızımın da karnı ağrıyor iki gündür.

ama ben bugün daha iyiyim

Aaahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh

Dertlenip canınızı sıkmak istemiyorum

Ben geldim özledim sizi

Bunu duymustum dyt actigi gurupta kadınlar alıyordu çok kaçar kaldigin yerde al ye kullan bence yanında taşı hurmani findiğini cevizini
anlamadim ne demek istedigini.
Miktari cok kaçar, zor da kalirsan al bi tek, normalde hurma yi findigi yaninda tasi mi dedin?

Ben ogluma denedim oluyor ama uğraştırıcı. Yani cok da degil de ben yemeklerimi zor yetistiriyorum. Baskasi yapabilir ama benim icin bu kolayliklar hayat kurtarici

Öyle yoruldum ki geçmişi okuyacak bile halim yok.

Kızlar hastanedeyim oğlumun burnu kanıyor bu kactir böyle oldu. Eve geçeyim yazacam sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…