Başladık bileBaşlıyor muyuz bugunn şekersizee♥
Beni makarna bile uyutuyor tek başınabazen iş çekilmez oluyor gerçekten ama yapacak birsey yok
makarna üstüne dondurma direk uyutur zaten
Allah daim etsin haydi bismillahBaşladık bile
Sağol canımhani derlerb ya başlamak işin yarisidir seninkide o hesap ama masllah diyip çekiliyorum
Yinede cok kizoyorum icten ice kendime şekerli seyler yedigim icin tekrar nasil kurtaracam kendimiBuda iyi bişey böyle böyle herşeyden yiyip sabit kalınan ins
Aynı kaderi paylaşıyoruz canım, benim de bu sene 4. Kez odam değişti
Yok yahu ben sırf senle başlamak için bozacağımgündüz 3ü 1 arada içtim sadece. Bu gün kızımın doğum günü ona pasta almı eşim sırf senin için pasta yiyeceğim zeyneppk biz yarın 1 den başlıyoruz takıl bize
Şeker cok cok zararli ramazan oncesine kadae hic yemiyordum cok uzaklaşmistim ramazanda ara ara yedim sonra bayramda yedim bi turlu kopamadim benimde tekrardan sekerden uzaklasmam lazim... ama meyve dahi yememem lazim bunun icin yazin bitmesi lazim benim icin....
Benim kış meyveleri ile aram hic yok....yaz meyvelerini cok seviyorum hepside sekerli... agzima seker surunce gerisi geliyor... diger sekerleride yiyorum...
Kuru meyveler olculu olabilir canim... ama bana kalirsa karpuz kavun uzum ve incir bunlar diyette olmamali.... kuru meyvede en fazla gunde 3 adet oda hergun degil...
Offf off neler neler yaz yaz bitmez....buskuviler , krakerker , cikolatalar , kekler ....kizimada kötülük yaptim hic boyle bisey yapmazdim evi doldurmazdim... şimdi kizimda istiyor anne bunu yiyeyim mi sunu yiyeyim mi nasil bi bosluktaydim doldurdum evi..
Migroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .
Eki Görüntüle 2284531 Eki Görüntüle 2284532
Yok canim hic spor yapmadim sadece sohbetlerle giderken yürüdüm haftada iki kere bide asansör olan yerde merdiven kullanıyorum evimin merdiveni derken gidiyor ışteHiç spoefalan yapıyor musun kalça sporsuzmu eriyor
Beni makarna bile uyutuyor tek başınamakarna, patates, pirinç direk afyon etkisi yapıyor uyuşuyorum
Kızlar dün kötü hissedenler bu gün nasıl. Sanki benim çok iştahım yok bu gün
Kızlar dün kötü hissedenler bu gün nasıl. Sanki benim çok iştahım yok bu gün
anlamadim ne demek istedigini.Bunu duymustum dyt actigi gurupta kadınlar alıyordu çok kaçar kaldigin yerde al ye kullan bence yanında taşı hurmani findiğini cevizini
Ben ogluma denedim oluyor ama uğraştırıcı. Yani cok da degil de ben yemeklerimi zor yetistiriyorum. Baskasi yapabilir ama benim icin bu kolayliklar hayat kurtariciay canım Allah sana da kolaylık versin.. bi de her odadaki işim de üstümde kalıyor onları da almıyorlaryoğunluk artıyor doğal olarak
kuzunun doğumgünü kutlu olsun canımnice seneleriniz olsun inşallah birlikte
ben de kış meyvelerine çok düşkün değilim ama yaz öyle mi? özellikle şeftali ve kiraza ektsra bi düşkünlüğüm varkarpuz kavun hiç aramam hala da yemedim bi karpuz krizim tutar ilk çıktığında ama bi daha aramam hiç
doğru tespit diyetisyenimde bu 4 meyveyi işaretleyip en fazla haftada 2 gün tercih edebilirsin hiç yemesen daha iyi ama yazın tabi kavun karpuzdan uzal durulmuyor maalesef dedi.. ben de bi tek haftasonu gündüz tüketmeye çalışıyorum. menülerimde falan hiç yok farkederseniz
dağıt hayır niyetine.. verilmiş sadakan kalmamıştır belki, iyi olur.. ama kendinize de ucundan accuk ayırın
aslında bu 3 malzeme ile evde de bu bar yapılabilir deneme yanılma ile tarif geliştirilebilir. ama bana kalırsa nohut unu yerine yulaf unu daha lezzetli ve hafif olur
Teşekkürler canım, hiç görmemiştim. Ben de oğluma alayım. Belki ben de yerim, şekersiz günleri bozmuyorsaMigroslarda satiliyor zuber marka onlardan aliyorum ogluma da arada ben de yiyorum. Icinde ilave seker uok. Hurma findik nohit unu vs var .
Eki Görüntüle 2284531 Eki Görüntüle 2284532
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?