kaptan şeker orucunda mı ? ne zaman başladı ki ?Yok canım biz şeker orucundayız co kaptanla
Geçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diyebende yaş pastalara bayılıyorum... çoook şükür kiii hamarat bi hatun değilim yoksa yapar yapar yerdim... mutfak konusunda üşengeç olmam obez olmamı engelliyor çoook şükür
hahahahahGecmis olsun neden oluyor acaba . Dusmus muydu dururp dururken mi kaniyor
Herkesin sekersizi kendine :))
Benim amacim oncelikle paketli gida ve rafine aekerden uzak durmak. Meyveleri kuru meyve ve bu tarz ilave sekersiz ürünleri yiyorum. Pirinc patates beyaz ekmek tarzi seyleri de durdurdum ama 3 kasik yedim diyelim bozmus saymam. Abartmadikca.
Cokaptankaptan şeker orucunda mı ? ne zaman başladı ki ?
hahahaGeçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diyehazırı var alıp yiyoruz. Yaş pasta almam için evden çıkıp karşı kaldırıma geçmem yetiyor
haaa tamam şimdi oldu .... bende şaşırdım hahahahCokaptan
Yardımcı kaptan yani. kaptan kim şeker orucu kim demek istiyorum ama dinime söven müslüman olsa cevabını alacağım için susayım
Bi de üşenmeyip muhallebi yapan manyaklar varhahahaama bide üşenmeyip yapanlar var mazallah ya onlardan olsaydım
benim sosyal medyam yok kullanmıyorum , senin geçen attığın bir video zaman zaman aklıma geliyor gülüyorum... saat 12 e kadar ne yersem kar yarın diyete başlıyorum diyordu yaaa hahahahahGeçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diyehazırı var alıp yiyoruz. Yaş pasta almam için evden çıkıp karşı kaldırıma geçmem yetiyor
Neyse şurda 4 ay sonra falan ekstrem durum 2 den listeye alırız kaptanıhaaa tamam şimdi oldu .... bende şaşırdım hahahah
emziren annelere bişey demiyoruzBi de üşenmeyip muhallebi yapan manyaklar var
Akşam ben de eşime diyorum 12 ye kadar pasta yicem sonra yasak diyebenim sosyal medyam yok kullanmıyorum , senin geçen attığın bir video zaman zaman aklıma geliyor gülüyorum... saat 12 e kadar ne yersem kar yarın diyete başlıyorum diyordu yaaa hahahahah
listesiz olmuyor bizler liste sorumluluğu olunca iyi kilo veriyoruz... bende bi tatil yapayım geleyim listeye tekrar girip ikinci mezuniyetimi 52.00 ile alayım diyorum... tabii bu uzun süreç olabilirNeyse şurda 4 ay sonra falan ekstrem durum 2 den listeye alırız kaptanı
bende son günlerde eşime daha yarın tatlı yemiyecem diyorum oda he he diyorAkşam ben de eşime diyorum 12 ye kadar pasta yicem sonra yasak diyeo kızın bi videosu daha vardı bulursam ekliyim
Aaaa benbende son günlerde eşime daha yarın tatlı yemiyecem diyorum oda he he diyoryalancı çobandan beter oldum
Kolay gelsin ben ip atlasam yeterben spora kaçar bari diyet yapamıyorum spor yapayımda yakayım
Geçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diyehazırı var alıp yiyoruz. Yaş pasta almam için evden çıkıp karşı kaldırıma geçmem yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?