Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende yaş pastalara bayılıyorum... çoook şükür kiii hamarat bi hatun değilim yoksa yapar yapar yerdim... mutfak konusunda üşengeç olmam obez olmamı engelliyor çoook şükür
Geçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diye hazırı var alıp yiyoruz. Yaş pasta almam için evden çıkıp karşı kaldırıma geçmem yetiyor

hahahahah bak bunu sevdim herkesin şekersizi kendineeeeee

Geçenlerde bi caps vardı. Tavuk yemek için tavuk vurmam gerekse şişman olmazdım diye hazırı var alıp yiyoruz. Yaş pasta almam için evden çıkıp karşı kaldırıma geçmem yetiyor
hahaha ama bide üşenmeyip yapanlar var mazallah ya onlardan olsaydım

benim sosyal medyam yok kullanmıyorum , senin geçen attığın bir video zaman zaman aklıma geliyor gülüyorum... saat 12 e kadar ne yersem kar yarın diyete başlıyorum diyordu yaaa hahahahah

benim sosyal medyam yok kullanmıyorum , senin geçen attığın bir video zaman zaman aklıma geliyor gülüyorum... saat 12 e kadar ne yersem kar yarın diyete başlıyorum diyordu yaaa hahahahah
Akşam ben de eşime diyorum 12 ye kadar pasta yicem sonra yasak diye o kızın bi videosu daha vardı bulursam ekliyim

Neyse şurda 4 ay sonra falan ekstrem durum 2 den listeye alırız kaptanı
listesiz olmuyor bizler liste sorumluluğu olunca iyi kilo veriyoruz... bende bi tatil yapayım geleyim listeye tekrar girip ikinci mezuniyetimi 52.00 ile alayım diyorum... tabii bu uzun süreç olabilir

Konya' da evin altında unlu mamüller vardı. Japon parkına gitmişsindir belki tam onun çaprazındaydı. Zaten hep onların yüzünden kilo aldım

2gundur misafir ağırlamaktan canım çıktı.Yoğunluktan netin başına geçemedim.Abartılı bişey yemedim ama tartıda sabah artıları da görmedim.Regl oldum.Bakalım bitince tartı kaçı göstercek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…