Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba herkese ,
tahlil sonucunu almaya gittim...ferritinim ve kan değerim yükselmiş çok şükür demir ilacına devam dedi dr 6 ayı tamamlayalım dedi olmazsa 1 sene ilaca devam eder tamamlarız dedi...... kızımında demiri yükselmiş ama yeterli değil ilaca devam edecek dedi... eşimde yine insülin direnci yüksek çıktı ....

azcık ayırdım haftaya cumartesi memlekete gideceğiz kızım yolda tırtıklar diye...

Kızlar hastanedeyim oğlumun burnu kanıyor bu kactir böyle oldu. Eve geçeyim yazacam sizlere
geçmiş olsun canım benim kızımında öyleydi dr yakmaya çalıştı kızım pek izin vermedi dr çok uğraşmıştı yaptım dedi ama sende 1-2 kanar ... evde kremleri var hemen kullanırım...

Kızlar hastanedeyim oğlumun burnu kanıyor bu kactir böyle oldu. Eve geçeyim yazacam sizlere
Gecmis olsun neden oluyor acaba . Dusmus muydu dururp dururken mi kaniyor

Teşekkürler canım, hiç görmemiştim. Ben de oğluma alayım. Belki ben de yerim, şekersiz günleri bozmuyorsa
Herkesin sekersizi kendine :))
Benim amacim oncelikle paketli gida ve rafine aekerden uzak durmak. Meyveleri kuru meyve ve bu tarz ilave sekersiz ürünleri yiyorum. Pirinc patates beyaz ekmek tarzi seyleri de durdurdum ama 3 kasik yedim diyelim bozmus saymam. Abartmadikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…