Meyve sevmiyorum canım, o yüzden pek yemiyorum. Galiba sevdiğim şeylerle besleniyorum, protein ve sebzeBi yerlerde bi tutarsızlık oluyor senin listende meyve yok yeşillik salata yok bunları ekle listene
bende de popo eridi gitti ama göbek duruyorAynen katılıyorum kalcam yağ gibi eriyip gidiyor 2 cm gitmiş bu hafta ama göbekparmak kaldıran çocuk gibi ben burdayım diyor garibim oda 1bucuk vermis
hahahAda desene senin liste ne göre ben aç kaldim
aynen öyle valla nasıl gaza geldiysem sepete attım sepete attımNeee 224 mu
bende bugün biraz evi temilzedim sabah sporu yapamadım tahlil sonuçlarını almaya gidince , ev sil süpür balkonları yıkadım birazdan spora geçerimEve gecsem bende kirkliycam evi ama hiç gidesimm yok eve
BEnim de 1 haftadır kutu kutu halley alasım varaynen öyle valla nasıl gaza geldiysem sepete attım sepete attım
benim kalçamı sanırım eliptik erittiHiç spoefalan yapıyor musun kalça sporsuzmu eriyor
mantıyı yerdim sanırımTeşekkür ederim canım
Harikasın canım. Benim karşıma da makarna salatası, mantı cips çıksa ben de yemem
hadi kolay gelsin size ben yokumBaşlıyor muyuz bugunn şekersizee♥
bende öyle oluyorum nişastalı şeyler direkt uyuşturuyorBeni makarna bile uyutuyor tek başınamakarna, patates, pirinç direk afyon etkisi yapıyor uyuşuyorum
azcık ayırdım haftaya cumartesi memlekete gideceğiz kızım yolda tırtıklar diye...ay canım Allah sana da kolaylık versin.. bi de her odadaki işim de üstümde kalıyor onları da almıyorlaryoğunluk artıyor doğal olarak
kuzunun doğumgünü kutlu olsun canımnice seneleriniz olsun inşallah birlikte
ben de kış meyvelerine çok düşkün değilim ama yaz öyle mi? özellikle şeftali ve kiraza ektsra bi düşkünlüğüm varkarpuz kavun hiç aramam hala da yemedim bi karpuz krizim tutar ilk çıktığında ama bi daha aramam hiç
doğru tespit diyetisyenimde bu 4 meyveyi işaretleyip en fazla haftada 2 gün tercih edebilirsin hiç yemesen daha iyi ama yazın tabi kavun karpuzdan uzal durulmuyor maalesef dedi.. ben de bi tek haftasonu gündüz tüketmeye çalışıyorum. menülerimde falan hiç yok farkederseniz
dağıt hayır niyetine.. verilmiş sadakan kalmamıştır belki, iyi olur.. ama kendinize de ucundan accuk ayırın
aslında bu 3 malzeme ile evde de bu bar yapılabilir deneme yanılma ile tarif geliştirilebilir. ama bana kalırsa nohut unu yerine yulaf unu daha lezzetli ve hafif olur
bugün çok şükür daha iyiyim.. regli olmadım hala 7 temmuzu bulacak sanırım... ama diğer ay çok dikkat edecem karbon tüketimine beni çok zorladı çünkü bu ay...Kızlar dün kötü hissedenler bu gün nasıl. Sanki benim çok iştahım yok bu gün
Benim hassas noktam sütlü tatlılar ve yaş pastalarmantıyı yerdim sanırım
geçmiş olsun canım benim kızımında öyleydi dr yakmaya çalıştı kızım pek izin vermedi dr çok uğraşmıştı yaptım dedi ama sende 1-2 kanar ... evde kremleri var hemen kullanırım...Kızlar hastanedeyim oğlumun burnu kanıyor bu kactir böyle oldu. Eve geçeyim yazacam sizlere
gel bana beraber yiyelim ondanda aldım hahahahBEnim de 1 haftadır kutu kutu halley alasım var
Gecmis olsun neden oluyor acaba . Dusmus muydu dururp dururken mi kaniyorKızlar hastanedeyim oğlumun burnu kanıyor bu kactir böyle oldu. Eve geçeyim yazacam sizlere
Herkesin sekersizi kendine :))Teşekkürler canım, hiç görmemiştim. Ben de oğluma alayım. Belki ben de yerim, şekersiz günleri bozmuyorsa
Yok canım biz şeker orucundayız co kaptanlagel bana beraber yiyelim ondanda aldım hahahah
bende yaş pastalara bayılıyorum... çoook şükür kiii hamarat bi hatun değilim yoksa yapar yapar yerdim... mutfak konusunda üşengeç olmam obez olmamı engelliyor çoook şükürBenim hassas noktam sütlü tatlılar ve yaş pastalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?