Hadi ya şu wc nasıl etkiliyor ya eskiden ben bakarken çok çıkardım ne zamanki 2.kızıma doğumda sezaryen oldum wc azaldı zaten 2.doğumdan sonra kilo almaya basldimAnnem köye gitti bı geldim ki yoğurt yok anne olmayınca evde olmuyor vallahi ya salayta yapmak da zor geldi çok açtımkilom 61.1di
Bide işte su içmiştim biraz bakalım haftaya ne olacak kaptanım ben 59da mezun olurumHadi ya şu wc nasıl etkiliyor ya eskiden ben bakarken çok çıkardım ne zamanki 2.kızıma doğumda sezaryen oldum wc azaldı zaten 2.doğumdan sonra kilo almaya basldim
Benim ruhum daraliyor okurken...Bdv arada çok atraksiyonlu oluyorokuyan varmı yoksa tek benmi bakıyorum
Aslında diyetteyken karpuz gibi meyveler yenilmemeli ama biraz tolerans gosteriyorum kendime meyve konusunda.Canım menun güzel acaba diyecektim karpuzu yemekten sonra mi yesen ama ara hic yapmamissin bilemedim yemekten hemen sonrami yesen yoksa biraz ara verdikten sonra mi
Aynen oyle canim , hep kahvaltilik istiyor canim.Sıcaklarda yemek yenmiyor ya
Ben canan hocaya bir tek yag konusunda katilmiyorum... evimde hakiki zeytinyagi kullanirim yillardan beri.... daha önceki diyetlerimde yagi fazla kullanirdim cok kilo veremedim... bu diyetimde karatay mantigi ama yagi azalttim kilo vermeye basladim...Aslında diyetteyken karpuz gibi meyveler yenilmemeli ama biraz tolerans gosteriyorum kendime meyve konusunda.
Karpuzu Akşam yemeğinden hemen sonra yedim.
Ben karatay diyetini kısmen uyguluyorum. Karatay da 2 öğün yemek yeniyor . dayanamazsan öğlende yiyebiliyorsun fakat ben dayanabiliyorum o yuzden 2 öğün yiyorum. Diyette olmadigim zamanlarda da zaten ben öğle yemeği yemiyorum. Yediğim zaman kilo alan biriyim 2 öğün besleniyorum.
Karatayda amaç öğünler arasında 8 saat birsey yememek. Böylece leptin hormonunu çalıştırıp yağ yakmak. Yani vücut bu insan birsey yemiyor bari yağdan yakayim diyo ve vücutta depolanan yagi kullanıyor böylece kilo veriyorsun.Karatayda ara öğün zaten yok 5 6 öğünü doğru bulmuyor canan karatay ben canan hocayı çok seviyorum. Söylediklerini doğru buluyorum. Daha önce de yaptım böyle olduğu zamam gercekden kilo veriliyor. Sosyal medya da karatay sayfası vardı bir dönem onları takip ettim insanlar 50 60 kilo veriyordu bu diyetle.
Şuan kısmen yapiyorum demem de şu şekilde karatayda ekmek yasak ben bir iki dilimde olsa halen yiyorum ve sekerli meyvelerde yasak karpuz kiraz kavun muz gibi meyveler yasak zayıflama sürecindeyken ben ara sıra onlari da yiyorum.
Böyle canım benim diyetim
Kizlar yazmisitr ama balik et ve bakliyat?Kızlar şimdi bisey soylicem. Bende acayip bir açlık oldu Bugün bide yine sıkılmaya başladım diyetten. Şundan da kaynaklı aslında tavuk yiyince de kabızlık yapıyor ertesi günü ya arti çıkıyorum ya sabit. Sürekli sebze ağırlıklı beslenince sıkıldım aslında. Napsam yaa bir fikir verin bana
Ben bi tek cemre banlandigi zaman onun yazdigi konuya baktim. Gereksiz yaa insanin yasam enerjisini goturur bunlarrBdv arada çok atraksiyonlu oluyorokuyan varmı yoksa tek benmi bakıyorum
Zaten size ne iyi geliyorsa o sekilde yapılmalı diye düşünüyorum. Bende yagi abartmıyorum sadece yemeklerde kullanıyorum.Ben canan hocaya bir tek yag konusunda katilmiyorum... evimde hakiki zeytinyagi kullanirim yillardan beri.... daha önceki diyetlerimde yagi fazla kullanirdim cok kilo veremedim... bu diyetimde karatay mantigi ama yagi azalttim kilo vermeye basladim...
Boyun kaçtı canım?Bide işte su içmiştim biraz bakalım haftaya ne olacak kaptanım ben 59da mezun olurumhedefte 60 yazılmıştı bana
170Boyun kaçtı canım?
Ben de o konuda pek doğru bulmuyorum. Zaten yağ yakmaya çalışıyoruz, neden dışarıdan ekstra yağ alalım? Bir de yapın kalorisi çok yüksek ve vücutta en son enerjiye dönüşen besin. Yani en son o yakılıyor. Doğal yağlar evet sağlıklı, ama bence zaten gün içinde yeterince alınıyor. Birkaç ceviz, fındık bile günlük ihtiyacı karşılar bence. Ama öyle kaşık kaşık tereyağ yenilerek kilo verileceğini sanmam.Ben canan hocaya bir tek yag konusunda katilmiyorum... evimde hakiki zeytinyagi kullanirim yillardan beri.... daha önceki diyetlerimde yagi fazla kullanirdim cok kilo veremedim... bu diyetimde karatay mantigi ama yagi azalttim kilo vermeye basladim...
Ayy ben de bakacaktım unuttum, duruyor mu hala? Ben hiç okumadım onlarıKizlar yazmisitr ama balik et ve bakliyat?
Bir de hsonu yersin
Ben bi tek cemre banlandigi zaman onun yazdigi konuya baktim. Gereksiz yaa insanin yasam enerjisini goturur bunlarr
59-60 iyi o zaman senin için. Hadi az kalmış mezuniyete
Arada bakip yok artik diyorum bazen.sukur sebebi oluyo bazende☺Bdv arada çok atraksiyonlu oluyorokuyan varmı yoksa tek benmi bakıyorum
Hmm olabilir :)Ayaklarım 36-37 numara ellerimde küçük ama boyum uzun belki ondan öyle görünüyordur. Ama ince kemikliyim. Bileklerim ince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?