- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
PastaNe yedin?
Bugün evdeydim canım, o yüzden hafta içine göre daha çok yedim sankiÖğlen az olmuş ama diğer günlerine kadar en. Beğendiğin menün bu oldu
Neyse kızmayacağım bu hafta iyi kilo verdin. Ama az kaldı hedefine, süreni uzatma canım, sonra sıkılırsın
Doğum günü kutlaması yapıldı yemezdim normalde ama artık gerçekten bidaha yemeyeceğimNeyse kızmayacağım bu hafta iyi kilo verdin. Ama az kaldı hedefine, süreni uzatma canım, sonra sıkılırsın
Aslında hedefim 57 ama önce 59 görmek istiyorum mezun olup daha sonra da 57ye düşeceğiimmaypare ackerman hedefini 59’a çekmişsin. 60’ta mezun olacağım diyordun.
1,5 kilo var galiba, çok az kalmış canımDoğum günü kutlaması yapıldı yemezdim normalde ama artık gerçekten bidaha yemeyeceğimve söz haftaya 59.9 la gelicem burayaa
Vücut ölçülerini alıyor musun canım? Varsa göndersene merak ettimAslında hedefim 57 ama önce 59 görmek istiyorum mezun olup daha sonra da 57ye düşeceğiimm
Rica ederim.ya aslinda esim icin yaptim ama bende azcik yedim iste☺Ayy çok güzel bişeye benziyor ama diyete cokda uygun değil gibi haftada 1 yenebilir bunu deneyeceğim teşekkür ederim
Bu haftalık 1.5 kaldı Totalde deee 4.5 kg kaldı1,5 kilo var galiba, çok az kalmış canım
Evet en son geçen ay almıştım galiba ama bu ay başında aldim diye hatırlıyorumVücut ölçülerini alıyor musun canım? Varsa göndersene merak ettim
Tesekkurler.Salata kacamak gibi oldu galiba biraz.Menü güzel bence de
Şehriyeli salata karbonhidrat ağırlıklı ama onun haricinde ekmegi az tuketmissin
Spor olarak yuruyuste eklemissin
Tesekkurler.Salata kacamak gibi oldu galiba biraz.
Bende pazrtsi baslicam..☺ama duzenli bi sekildeKızlar yarın sabah vücut ölçülerimi alıp spora başlayacağım. Hiçbir şey yapamazsam bölgesel hareket yapacağım.
Insallah☺Aynen canım ama olsun yarın dengelersin
Evet fazla canim farkindayim. Akşamları corba icmesem bile ekmek yemiyordum aslında. Bugün çok acikmistim dayanamadimGüzel menü de akşam hem çorba hem 2 dilim ekmek fazla gibi geldi bana canım
Canım çok kilo verip bıraktıktan sonra birkaç ay istediğini yediğinde almıyorsun. Ama sonra o kilolar 2’şer 3’er öyle çabuk geri geliyor ki. Korumak vermekten zor. Bende hep öyle oluyor. O yüzden kontrolü bırakma aslaKızlar ben kilo almaya doğru gidiyorum adım adım annemdeyim gelen giden oluyor ya da be.çn gidiyorum dışarılara nereden kontrolü sağlasam acaba diyetteyken bildiğim herşeyi yaptığım herşeyin hiçbirini yapmıyorum
Vücut ölçülerini en başta alıp diyete ve spora öyle başlamak daha motive ediyor.Vücut ölçülerini alıyor musun canım? Varsa göndersene merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?