- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bol bol yürüyüş yap o zaman 1 saat 2 saat gezin . Yesen bile ertesi gün detoks gibi beslen diyelim çok kaçırdın ertesi gün sabah süt yulaf içine 1 meyve, öğlen kabak yemeği yoğurt akşam çorba salata yap günü kapat. Mutlaka dengele .yedim diye üzülme hepimiz yiyoruz.o kilo yerleşmeden az kalori alıp mevcut olani harca ki oturmasın üstüne.canini da sakın sıkma sen çok güzel kilolar verdinKızlar ben kilo almaya doğru gidiyorum adım adım annemdeyim gelen giden oluyor ya da be.çn gidiyorum dışarılara nereden kontrolü sağlasam acaba diyetteyken bildiğim herşeyi yaptığım herşeyin hiçbirini yapmıyorum
Kaç kiloydun canım? Ben de bu sabah ölçüm yaptım. En çok gelen yerlerimi ölçtüm. Sonuç şöyle;Vücut ölçülerini en başta alıp diyete ve spora öyle başlamak daha motive ediyor.
Sen farketmiyorsun ama bir iki cm her hafta inceliyorsun ve bunu bilmek daha çok motive ediyor insanı
Benim ilk ölçülerim. Diyeti düzenli yapmadım
Ama hergün oynadım
Yakın zamanda tekrar ölçmedim
Haftaya öleceğimi inşallah güzel ekşi vardir
13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104
Bel göbek deliğinden ölçülmez yahu adı üstünde biri bel biri göbek deligiKaç kiloydun canım? Ben de bu sabah ölçüm yaptım. En çok gelen yerlerimi ölçtüm. Sonuç şöyle;
Bel (göbek deliğinden) 81
Göbek 96
Göğüs 90
Basen 100
Bacak 58
Diz 38
Alt bacak 37
Kol 30
Bunlar en geniş yerler, bakalım biraz spor yapayım da tekrar bakacağım
Evet menun guzel sebze gormek beni mutku ettiKızlar bugünkü menümü vereyim;
Sabah (09:00)
1 sütlü filitre kahve
2 haşlama yumurta
1 dilim süzme peynir
Öğle (13:30)
1 köfte (fırında, yağsız)
1 kaşık patlıcan yemeği
Akşam (19:30)
6 kaşık patlıcan yemeği (kuşbaşılı, 1 kaşık yağla)
2 tabak cacık
Su 1,5 litre, yatana kadar içerim daha.
Bugunlerde bendr duygusal aclik yasiyorum canim neler çekiyor eve kek yaptım hamur kısa ettim çok güzel koktu yenmek için zor duruyorum
Kaç kiloydun canım? Ben de bu sabah ölçüm yaptım. En çok gelen yerlerimi ölçtüm. Sonuç şöyle;
Göbek 96
Göğüs 90
Basen 100
Bacak 58
Diz 38
Alt bacak 37
Kol 30
Beli göbek deliğinden ölçtüysen göbeği nerden ölçtün çok fark var aradaKaç kiloydun canım? Ben de bu sabah ölçüm yaptım. En çok gelen yerlerimi ölçtüm. Sonuç şöyle;
Göbek 96
Göğüs 90
Basen 100
Bacak 58
Diz 38
Alt bacak 37
Kol 30
Bu erkekBen bu tabloya göre alıyorum
Ben dün pasta yedim bugün hafif tutmaya çalışıyorum yarın bende senle beraber başlayayim son 4 kaldıBenim listem de geldi yarından itibaren ben de menü paylaşmaya başlayacağım bakalım bu son denemem yapabilirsem devam ederim yapamazsam terki diyar ederim
Senin ölçülerin ne cok merak ettimBen bu tabloya göre alıyorum
Valla erkek kadın ben buna göre ölçüp takip edeceğim gidip yeni ajanda mı alayımBu erkek
Bel en ince yerden ölçülüyor kivrimin olduğu bölge
Önce sen söyle benim baya 10 cm falan çoğaldı ölçülerSenin ölçülerin ne cok merak ettim
Ama fazla çıkar belin öyle de. En ince yerden al ajandaya gerek yokValla erkek kadın ben buna göre ölçüp takip edeceğim gidip yeni ajanda mı alayım
Hadi hadi söyleÖnce sen söyle benim baya 10 cm falan çoğaldı ölçüler
Canım çok kilo verip bıraktıktan sonra birkaç ay istediğini yediğinde almıyorsun. Ama sonra o kilolar 2’şer 3’er öyle çabuk geri geliyor ki. Korumak vermekten zor. Bende hep öyle oluyor. O yüzden kontrolü bırakma asla
eve dönene kadar birşeyler yapmalıyım yoksa 60 kg doğru gidiyorum şuan 57,4 düm evden çıktığımda 54,4 dümBol bol yürüyüş yap o zaman 1 saat 2 saat gezin . Yesen bile ertesi gün detoks gibi beslen diyelim çok kaçırdın ertesi gün sabah süt yulaf içine 1 meyve, öğlen kabak yemeği yoğurt akşam çorba salata yap günü kapat. Mutlaka dengele .yedim diye üzülme hepimiz yiyoruz.o kilo yerleşmeden az kalori alıp mevcut olani harca ki oturmasın üstüne.canini da sakın sıkma sen çok güzel kilolar verdin ❤ tekrar evine dönünce sana arkadaş olurum diyetini sporunu takip ederim
Söylemem. Burdan zaten yazmam özelden yazarım ama önce senHadi hadi söyle
Bende özelden yazacamSöylemem. Burdan zaten yazmam özelden yazarım ama önce sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?