Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bol bol yürüyüş yap o zaman 1 saat 2 saat gezin . Yesen bile ertesi gün detoks gibi beslen diyelim çok kaçırdın ertesi gün sabah süt yulaf içine 1 meyve, öğlen kabak yemeği yoğurt akşam çorba salata yap günü kapat. Mutlaka dengele .yedim diye üzülme hepimiz yiyoruz.o kilo yerleşmeden az kalori alıp mevcut olani harca ki oturmasın üstüne.canini da sakın sıkma sen çok güzel kilolar verdin tekrar evine dönünce sana arkadaş olurum diyetini sporunu takip ederim

Kaç kiloydun canım? Ben de bu sabah ölçüm yaptım. En çok gelen yerlerimi ölçtüm. Sonuç şöyle;
Bel (göbek deliğinden) 81
Göbek 96
Göğüs 90
Basen 100
Bacak 58
Diz 38
Alt bacak 37
Kol 30
Bunlar en geniş yerler, bakalım biraz spor yapayım da tekrar bakacağım

Bel göbek deliğinden ölçülmez yahu adı üstünde biri bel biri göbek deligi

Evet menun guzel sebze gormek beni mutku etti

61 kiloydum
Canım şimdi
Bel dediğin yer gövdenin ev ince yeri.

Göbek
Göbek deliğinin üstü
Kalça da basenlerin en geniş yerinden ölçülerek elde ediliyor öyle yap bence sende

Tek bacağmi olcmemistim

Beli göbek deliğinden ölçtüysen göbeği nerden ölçtün çok fark var arada

Benim listem de geldi yarından itibaren ben de menü paylaşmaya başlayacağım bakalım bu son denemem yapabilirsem devam ederim yapamazsam terki diyar ederim

Ben bu tabloya göre alıyorum

Eklentiler

• F5293FDD-4319-4B49-B7E7-0B26AB5CF400.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 37
eve dönene kadar birşeyler yapmalıyım yoksa 60 kg doğru gidiyorum şuan 57,4 düm evden çıktığımda 54,4 düm
Şöyle yapmayı düşünüyorum akşam 18:00 den sonra birşey yememek ve suyu 2 lt olarak içmek biraz da sağlıklı besleneyim şimdilik başka birşey yapamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…