- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ne zaman dönüyorsun eveeve dönene kadar birşeyler yapmalıyım yoksa 60 kg doğru gidiyorum şuan 57,4 düm evden çıktığımda 54,4 düm
Şöyle yapmayı düşünüyorum akşam 18:00 den sonra birşey yememek ve suyu 2 lt olarak içmek biraz da sağlıklı besleneyim şimdilik başka birşey yapamam heralde
Evet hafif olmuş sporunu yapabiliyor muSabah 9 30
2 dilim peynir ,1 salatalık ,1dilim çavdar ekmeği, 3 zeytin
Öğlen 14 00
8 kaşık kabak yemeği,5 kaşık yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 17 30
1 kase tarhana çorbası ,4yk yoğurt,salata
2 ltsu
Dünkü kaçamak sonrası bugün hafif geçti
Evet bildirim yapiyoruz canim afiyet olsunKızlar ben sporu ve ölçüleri telefonun not defteri var oraya alıyorum daha işlevsel oluyor
Pzt günleri tartılıyormusunuz
Haftasonu kaçamak olmuş mu diye?
Bende hafif geçirdim spor yaptım
Akşam çorba ve yoğurt yerim
Yok abla ya gezmeye çıktık bugün de sahile gideriz dedik aksama bakalimEvet hafif olmuş sporunu yapabiliyor mu
O şeytan komple takımı dolaşıyorBugünler de seytan benimle cok ugrasiyor ankanin seytani bana geldi herhal
Ooo as abla iyiyiz seni sormalıslm kizlar nasilsiniz ?
Bende iyiyim canim pazar temizlik gunum temizlik yaptim ...Yok abla ya gezmeye çıktık bugün de sahile gideriz dedik aksama bakalim
O şeytan komple takımı dolaşıyor
Ooo as abla iyiyiz seni sormalı
Sen neden pazarları yapıyorsun ada temizliğiBende iyiyim canim pazar temizlik gunum temizlik yaptim ...
Bende utu yaptim bugun 2 bucuk saat ayaklrim agriduBende iyiyim canim pazar temizlik gunum temizlik yaptim ...
Pazartesi bana kaliyorSen neden pazarları yapıyorsun ada temizliği
Utu iyi terletiyor iyi kalori harcamissindir..Bende utu yaptim bugun 2 bucuk saat ayaklrim agridu
Teşekkür ederim canim bildirdiğin içinEvet bildirim yapiyoruz canim afiyet olsun
Bende utu yaptım o arada sipa her yeri dağıttı onları topladımUtu iyi terletiyor iyi kalori harcamissindir..
Ne bileyim pazarları genelde birlikte bişeyler yapılır sen hep temizlik yapınca değişik geliyor. Bizde de şimdi öyle eşimle Pazarları temizlik yapıyoruz evde olursaPazartesi bana kaliyoraslinda bu kizim küçükken basladi esim kizla ilgilenir ben temizlik yapardim... sonra hic duzeni degistirmedim oyle devam etti...
Cocuklu olunca oyle oluyor canimBende utu yaptım o arada sipa her yeri dağıttı onları topladım
2 defa tabak çanak kırıldı farklı zamanlarda.
Süpürge ac yer sil
Amele gibiydim bugun
Artık eskisi kadar terlemiyorum karşıma vantilatör actim kolay olduUtu iyi terletiyor iyi kalori harcamissindir..
Oyle ama bizim burada sosyal aktiviteler kısıtlı özellikle kışın pek bisey yok... yazinda oyle deli sicak oluyor ki offf offf yani.... bende 3 e kadar temizlik yapiyorum sonra biseyler yapacaksak yapiyoruz... hafta ici bana kaliyor illa temizlik yapiliyor hafta ici ama bu kadar detaya girmiyorum....Ne bileyim pazarları genelde birlikte bişeyler yapılır sen hep temizlik yapınca değişik geliyor. Bizde de şimdi öyle eşimle Pazarları temizlik yapıyoruz evde olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?