Hedefe -5 gr la ulasmissin :))) supersin tebrik ediyorum
-500 iyi bir rakam canımgeçen hafta :69,0
bu hafta : 68,5
giden 500 gr
yani artı degil allahtan ama az gidiyor
tatile 63 ler hayalLAydLiNe
canım sende ben gibi bu aralar çok dikkat etmiyorsun yoksa daha fazla giderdi kesin
çok iyi canım geliyor eksilerGeçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Giden 700
Haftaya hedef 73
Uçmayacağım artık ulaşılabilir hedefler koyacağım
Evet canım teşekkür ederim ama daha 2 kilom var kafamdaHedefe -5 gr la ulasmissin :))) supersin tebrik ediyorum
sağol canım cevabın için , tatil dönüşü birkez daha konuşacağız bakalım hayırlısı olsun diyorumAy ben bunu yeni gordum sabah kalkinca tartildim usgune kahvaltimi bile yaptim.
Bence kabul et.
En kotu ne olur, cikarsin. Kizin da uyum saglar bir sey olmaz.
Cok sevindim senin adina super vermissinnn
Bak baslangic geldi bile.
Yalnız kalça efsane incelmiş. Neler yaptın kalça için bölgesel hareket dans hepsinin bilgisini istiyorum lütfeeennnn13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104
12 temmuz
Bel 73
Göbek 85
Kalça 99
Merhaba hanımlar bunlar yaklaşık bir aylık ölçülerim
Eşim benim hep geç gelirdi 11 de 10 buçuktan olan akşam yemeğini daha erkene ve ara sıra ekmek simit kaçamakları yaparakta olsa
3 hafta dans son bir haftada bilgesel ile böyle bir sonuç aldım
Mutluyum inşallah biraz daha sikilasirim
Aynen abla yemek istediğim 4 şey var onları yerim daha da devam ederim bendetoparlaması zor oluyor canım mide büyüyünce o yüzden dikkatli yemeye çalışalım
harikasın canımmmmm
ahhh betül , bende öyle oldum 57li rakama ulaştım herkes ay yeter daha verme çok iyisin dediler bende bi rehavete kapıldım... halbuki hedefim 55 idi.... çok üzülüyorum bıraktığım için... hemen toparla canım sen bakma onların sözlerineKızlar bende ilk hedefim olan 73e ulasinca bir rahatlama oldu. Bir de herkes ne guzel zayifladin fln dedi vs kiyafetlere de rahat girmeye baslayinca bu hafta bir rehavet geldi.
Cok kacamakli bir haftaydı.
Bu hafta koye gitmeme ragmen daha buyuk bi motivasyonum var.
Bu hafta bana mola ve ödül olmus olsun. 63e daha da istikrarli gitmem lazim.. insallah cuma gunu size 72 ile donus yapicam
Tabi tabi gecici rehavrt insallah benimkisi. Eylulde tasinicaz o zamana kadar hedefime daha da yaklasayim ki dolaptaki gereksiz seyleri cikaricam hemm .ahhh betül , bende öyle oldum 57li rakama ulaştım herkes ay yeter daha verme çok iyisin dediler bende bi rehavete kapıldım... halbuki hedefim 55 idi.... çok üzülüyorum bıraktığım için... hemen toparla canım sen bakma onların sözlerine
Ben de hep o yüzden yazamıyorum zaten :)Son koyduğumuz kural ana listede olanlar ve deneme süresinde olanlar için canım. Örnek menüm olsa zaten direkt yazacağımda maalesef henüz o kıvama gelemedim
Aslında yazmak lazım. İyisiyle kötüsüyle yazdıkça yüzleşiyor insan. Sonra sonra düzeliyor ama ben de menümü beğenmeyince yazmıyorum o ayrıBen de hep o yüzden yazamıyorum zaten :)
Yalnız kalça efsane incelmiş. Neler yaptın kalça için bölgesel hareket dans hepsinin bilgisini istiyorum lütfeeennnnkaç dk haftada kaç gün filan ay gidene kadar 5cm incelse hedefime gelirim
Aynen abla yemek istediğim 4 şey var onları yerim daha da devam ederim bende
Evt canım bide regliyim şuan ..sen git gel yine birlikte yarisalim kendimize rakibeler seçelimcanım sende ben gibi bu aralar çok dikkat etmiyorsun yoksa daha fazla giderdi kesin
İnşallah canım, bugün 14.00 de inşallah, çok heyecanlıyım ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?