Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla ben artık kim listede kim değil hiç anlamamaya başladım yaaa daha sık girmeliyim sanırım

bi de kim menü paylaşıyor kim paylaşmıyor, kim zayıflayacak kim tamam bitti diyor, kim mezun kim değil beynim yandı benim zayıflamak için gruba giren, zayıflamak isteyen, listede olan ve listeye girmeye çalışan kimler var bi deyiverin hele ona göre kim menü yazıyor kim yazmıyor onu bi anliyim en azından

LAydLiNe kaptanım tertemiz bir liste paylaşır mısın bu hafta bi sadece listedekiler ve listeye girmek isteyen freeler kimler?

bi de listeye girmek istemeyip freede kalmak isteyenler var anladığım kadarıyla onları herhalde sanırım herhangi bi kural bağlamıyor onu da anlamış değilim herkes muhabbette ama menü atan 3-4 kişi ancak

Harika bir incelme. Bu azimle gidersen eminim ki güzel sonuçlar alacaksın. Akşam geç yenilen her yiyecek bize kötülük olarak geri dönüyor. Çünkü bende ilk kilo alma hikayeme eşimin işi nedeniyle geç yenilen akşam yemekleri sayesinde başladım.

Aslında yazmak lazım. İyisiyle kötüsüyle yazdıkça yüzleşiyor insan. Sonra sonra düzeliyor ama ben de menümü beğenmeyince yazmıyorum o ayrı

Bende senin menüleri kontrol edeceğim artık. Beğensek de beğenmesek de yazacağız.

soffty
zulal83
zeyneppk
betuld
Meltemesintisi80

Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım.

@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu

@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın

@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.

Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz

Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten

Eve gidince bunu bende yapam bende paylaşmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…