Vaavv maşallah kilon az olmasına rağmen ne güzel kilo vermişsin 50 li sayılara indin tebrik ederim, boyun kaçtı canımKızlar bende tartıldım.
Geçen cuma
61.2 iddim.
Bu cuma 58.9 olmuşum.
Tebrik ederim, emojini sevsinlerGeçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Giden 700
Haftaya hedef 73
Uçmayacağım artık ulaşılabilir hedefler koyacağım
Canım anlatacağım demişsin anlatmadın sanırım, tek tek sayfaları gezdim göremedimBen bilmeyenler için adım adım anlatacağım az sonra resim eklemeyi
Ooooo ben onu o zaman unutmuşumCanım anlatacağım demişsin anlatmadın sanırım, tek tek sayfaları gezdim göremedim
Vaavv maşallah kilon az olmasına rağmen ne güzel kilo vermişsin 50 li sayılara indin tebrik ederim, boyun kaçtı canım
Ebru ben izne ayrılıyorum diye tartilmadim. Birde izinle ilgili ne bilmem gerekiyor canım.Geçen hafta : 68.7
Bu hafta : 69.6
70 olmadığım için mutluyum çünkü bu hafta hep sapıttım
Eki Görüntüle 2288118
İZİne de ayrılsan bu hafta ortalamaya gireceksinEbru ben izne ayrılıyorum diye tartilmadim. Birde izinle ilgili ne bilmem gerekiyor canım.
Maşallah çok güzelKızlar bende tartıldım.
Geçen cuma
61.2 iddim.
Bu cuma 58.9 olmuşum.
Kaptanım bu gidişle 70 olacaksınız aynı anda başlayalım dedik ben 61 oldum siz 69
Ebru ben izne ayrılıyorum diye tartilmadim. Birde izinle ilgili ne bilmem gerekiyor canım.
Bugün tartilmadim ama dün 68 dim.İZİne de ayrılsan bu hafta ortalamaya gireceksin
geçen hafta :69,0
bu hafta : 68,5
giden 500 gr
yani artı degil allahtan ama az gidiyor
tatile 63 ler hayalLAydLiNe
Bilmiyordum canım. Dün 68 dim. Adet şişkinliği de var. Hafta içi daha çok çıktım da dün eksiye düştüm hattaİzne de ayrılsan tartılacaktın canım olmamış böyle. Sorsaydın ya madem
Günaydın kızlar fotoğraf yüklemeyi denedim, tam yapabildim mi bilmiyorum.
Geçen Cuma: 64,2
Bu Cuma: 62,9
Fark: 1,3 kg
Sen gez oralarda ben sana yetişeceğim
13 haziran
Bel 79
Göbek 94
Kalça 104
12 temmuz
Bel 73
Göbek 85
Kalça 99
Merhaba hanımlar bunlar yaklaşık bir aylık ölçülerim
Eşim benim hep geç gelirdi 11 de 10 buçuktan olan akşam yemeğini daha erkene ve ara sıra ekmek simit kaçamakları yaparakta olsa
3 hafta dans son bir haftada bilgesel ile böyle bir sonuç aldım
Mutluyum inşallah biraz daha sikilasirim
Ben de hep o yüzden yazamıyorum zaten :)
Aslında yazmak lazım. İyisiyle kötüsüyle yazdıkça yüzleşiyor insan. Sonra sonra düzeliyor ama ben de menümü beğenmeyince yazmıyorum o ayrı
Eve gidince bunu bende yapam bende paylaşmadimsoffty
zulal83
zeyneppk
betuld
Meltemesintisi80
Dİğer başlığa neden menülerinizi yazmadınız kızlar. Hepinizin imzasını aldım okudum anladım diye
Hepinize günde 250 zıplama 30 squat cezası veriyorum. Eğer yapmazsanız cezalarınızı çoğaltacağım.
@dira90 senin hastan vardı diye ceza vermiyorum ama bu hafta mutlaka düzenli menü paylaş ve diğer konumuza kopyasını bırak olur mu
@candy_candy senin de eksiklerin var ama son günlerde düzene koymuşsun. Bu hafta hiç eksik görmeceyeceğim hepsini paylaşacaksın
@LAydLiNe bu hafta senin de menülerini göreceğim. Pylaşmazsan sana daha zor ceza vereceğim.
Ben de paylaşacağım bu hafta eksik olursa siz de bana verirsiniz
Hiç atlamayan her gün düzenli paylaşan @sysphos sana sonsuz teşekkürler canım
Kurallara uymanın be disiplininin önemini aldığın sonuçla gösteriyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?