Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bir haftadır kısıra taktım kafayı
Sıcakta yemek yenmiyor bu hafta 4 kez kısır yedim bi de reglim tartılmaya korkuyorum
Bence de çıkma sakın tartıya. Psikolojin bozulur.
Valla bende bıktım diyetten yaaa bu ne böyle
Diyet değil de sağlıklı yaşam olsa bence bıkılmaz.
Ömür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....
Yiyebilirsin aslında ama biz yemeye başlayınca kötü yiyoruz. Tadımlık yesek hiç sorun olmayacak.
Yapılmıyor ya gerçekten. Şimdi gidince yiyeceklerimi düşünüyorum mesela şöbiyet buna asla karşı koyamam
Oturup bir kilo yeme sende iki dilim ye bence yeterli olur. Ama kendini kaybetmiş bir şekilde yersen sonuç hüsrandan başka bişey olmaz.
Arada ara verip tekrar başlamak lazım hic yemeden olmaz ki
Sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getirsek hiç böyle olmayacak aslında ama biz öyle yapmıyoruz.
Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum, böbreklerim yine çok fena. Bugün hastanedeydim tüm gün, yarın da gideceğim.
Geçmiş olsun canım. Haberdar et bizi merakta bırakma.

Gayet güzel bir menü bence. Senin sorunun akşam yemeğinden sonra yaptığın aralar. Bende yıllardır uygulayınca alışkanlık olmuş resmen. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yiyemiyorum. Ve sıkı dur bunu yeni fark ettim.

Çok şükür dünü güzel atlattım kızlar. İlk 3 gün zor oluyor. Şimdi kahvaltı faslı bitti kahvemi yapıyorum. Bugün de iyi geçer inşallah. Yeniden başlamak zor oluyor

Ya bugün yemek çıkmadi , elektrik kesintisi var hala da sürüyor yarın ekmek içine domates peynir biber koymuslar bir de gazoz vardı. Mecburen onu yemek zorunda kaldım ama gazozu içmedim sabah da hafif geçirdim çünkü akşam 6 buçukta evde oluyorum. Dengelemek adına akşam nasıl beslenmem gerekir? 1 kase yoğurt ve 3yk yeşil mercimek olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…