Döndün mü ada nörüyon bakemGünaydın herkese
Yok canım perşembe sabahi çıkıyoruz yola.... suan herkes uyuyor bende size bakayım dedim..Döndün mü ada nörüyon bakem
İyi yapmışsın canım. Özledik seni. dönünce sabah sporu yapalım seninleYok canım perşembe sabahi çıkıyoruz yola.... suan herkes uyuyor bende size bakayım dedim..
Tamam canım spor yapmayı çok özledimİyi yapmışsın canım. Özledik seni. dönünce sabah sporu yapalım seninle
Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum, böbreklerim yine çok fena. Bugün hastanedeydim tüm gün, yarın da gideceğim.
Bence de çıkma sakın tartıya. Psikolojin bozulur.Bende bir haftadır kısıra taktım kafayı
Sıcakta yemek yenmiyor bu hafta 4 kez kısır yedim bi de reglim tartılmaya korkuyorum
Diyet değil de sağlıklı yaşam olsa bence bıkılmaz.Valla bende bıktım diyetten yaaa bu ne böyle
Yiyebilirsin aslında ama biz yemeye başlayınca kötü yiyoruz. Tadımlık yesek hiç sorun olmayacak.Ömür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....
Oturup bir kilo yeme sende iki dilim ye bence yeterli olur. Ama kendini kaybetmiş bir şekilde yersen sonuç hüsrandan başka bişey olmaz.Yapılmıyor ya gerçekten. Şimdi gidince yiyeceklerimi düşünüyorum mesela şöbiyet buna asla karşı koyamam
Sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getirsek hiç böyle olmayacak aslında ama biz öyle yapmıyoruz.Arada ara verip tekrar başlamak lazım hic yemeden olmaz ki
Geçmiş olsun canım. Haberdar et bizi merakta bırakma.Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum, böbreklerim yine çok fena. Bugün hastanedeydim tüm gün, yarın da gideceğim.
farkında olmaz mıyım, geçen yıl 58li kilolara düşmüştüm, ama kardeşimin düğünü olduğu için çok sağlam bir motivasyonum vardı, bu yıl havaya giremiyorum nedense... bugün başladım yine ucundan, listemi de vereyim gelmişken
sabah
1 haş.yumurta
2 çorba kaşığı dolusu yeşil zeytin
15 tane kadar kiraz domates
1 salatalık
3 kayısı
öğle
2 sk bamya
akşam
1 tavuk baget
1 şiş ciğer ızgara
salata
ara
2 ceviz
1 avuç vişne
hobi bahçesinde 1 saat çalıştım, domates biber toplamaca, ot yolmaca, gayet yorucuydu
su 1.5 L kadar, daha çok olmalıydı
yarın daha güzel bir gün olur umarım
Yeme sakin.muhallebi den uzak dur özellikleŞu an inanılmaz tatlı istiyor canım. Yemeyeceğim yemeyeyeğim yemeyeceğim
Sanırım benim sorunum bu. Salı günleri sütcü geliyor benim aklıma muhallebi düşüyorYeme sakin.muhallebi den uzak dur özellikle
Sanırım benim sorunum bu. Salı günleri sütcü geliyor benim aklıma muhallebi düşüyorbi süre süt almasam mı
Sağ ol canım, öğleden sonra sonuçlar çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmazÇok geçmiş olsun canım ne kusuru önce sağlık bol su iç
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım..
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?