Mesela tespit ettiğin şeyler nelermiş?Gunaydın herkese.65.4 ü gördüm -500gr..Beni şişiren dokunan bazı seyleri tespit ettikçe daha dogru ilerliyorum.Ve sporun da etkisi tabi.Bu bile motive etti
HımmmmAy aynnen ya
Aferin aferin yeKek yedim
Ya çocuklar evde olduğundan beri yapamıyorum
Geçicem seni kaptanMesela tespit ettiğin şeyler nelermiş?
Hımmmm
Aferin aferin ye
Nasıl yapamıyorum? Listedesin canım unutmadın di mi?
Benimde dün çöp oldu resmen. Kendime o kadar kızıyorum ki aptal gibi emegimi çöp ettim.Kek yedim
Geçicem seni kaptan
Benim günümde geçiyor 10 gundur. Hamilelik olduğunu sanmıyorum. Polikistik over var ondan oluyor sanırımBeni geçemezsin ki
Tam düzene sokuyorum kendimi hopp regl oluyorum. Ondan sonra kendimi toparlamam iki hafta sürüyor. Cumartesi regl oldum bu sabah 70 i gördüm tartıda. İster istemez ödem bile olsa psikolojik olarak kötü etkiliyor insanın tartıdaki rakam.
6600 adım dışarda atmıştım kalanları da evin içinde döne döne attım.Süper nasıl başardın?
Ben bi 59olayim da tartı fotosu aticamBeni geçemezsin ki
Tam düzene sokuyorum kendimi hopp regl oluyorum. Ondan sonra kendimi toparlamam iki hafta sürüyor. Cumartesi regl oldum bu sabah 70 i gördüm tartıda. İster istemez ödem bile olsa psikolojik olarak kötü etkiliyor insanın tartıdaki rakam.
Yarın temiz bı sayfa açalımKızlar bana iyi bir sopa lazım. Dün akşam öğünde bozdum. Kendime o kadar kızdım ki doğru düzgün uyuyamadim noldu bana böyle yaz ayları çok tehlikeli yaa
Sen neden pro olmadınYarın temiz bı sayfa açalım
Yaa valla bana mustehak. Temiz sayfa dicek yüzümde yok artıkYarın temiz bı sayfa açalım
Aynen sanırım.Kriterleri saglamamisimdir
Pro olmak isterdimAynen sanırım.
anladım canım hayırla kucağına al inşallah boşver kiloyu şimdilik napcanhamilelik iyi şükür aşerme falan olmuyor bende ama düşük tehlikem varmış annemlere geldim oturuyorum bütün günilk kızımda da 3. ayımda düşük tehlikem olmuştu o zaman yatmaktan kilo almaya başlamıştım yine aynı durumdayım
Hoşbuldum kaptanSüper nasıl başardın?
Bence güzel bir menü olmuş pilav haricinde.
Teşekkür ederim canım çok sağol. Aynen dediğin gibi çok üzüldüm. Arabayı aldıktan sonra gezeriz diye düşünmüştüm maalesef boşa gidip geldik
Hoş geldin canım
Kötü kaptan
Ekmek tb yiyorum.Bulgur bana ağır geliyo.Bide yoğurt çok sisiriyoMesela tespit ettiğin şeyler nelermiş?
Hımmmm
Aferin aferin ye
Nasıl yapamıyorum? Listedesin canım unutmadın di mi?
Ben kesin 61 -62 li rakamlara ulaştımBende bir haftadır kısıra taktım kafayı
Sıcakta yemek yenmiyor bu hafta 4 kez kısır yedim bi de reglim tartılmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?