Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kesin 61 -62 li rakamlara ulaştım 29 temmuz pazartesi tartı bildirimle sıkı bir diyetle ve sporla başlıyorum...
Bende başlıyorum inşallah Pazartesi .
regl biter haftasonu misafirim var sonra aldıklarımı vercem inşallah.
Sende memlekettesin sanırım canım
Yazın hiç diyet yapılmıyor ya

Yapılmıyor ya gerçekten. Şimdi gidince yiyeceklerimi düşünüyorum mesela şöbiyet buna asla karşı koyamam

Aynen canım yazın diyet cok zor.... memlekette daha zor yemek saatlerim şaştı ....şimdi yeniden mide küçülecek...

Ömür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....
Sağlıklı besleniyoruz yani ama şöbiyet de mi yemiyekkk, ama gerçekten sıkıldım abla ya. Yemekhanede bugün dondurma vardı almadım kaşarlı makarna vardı almadım ne bileyim insan yemek istiyor artık güya alışkanlık biterdi ama ben kopamiyorum tatlıdan... Arkadaş ıslak kek yapmış ondan 1 dilim kadar yedim.. pişman değilim ama yiyince de yiyesim geliyor diyorum en azından gidene kadar verebildiğin kadar çok ver

Arada ara verip tekrar başlamak lazım hic yemeden olmaz ki

Yemeye başlayınca duramıyorum ben kendi adıma yedikçe yiyorum

Tatilinde bittiğine göre bence yeniden başla her şeye. Başlangıcından 700 gram aşağıdasın sadece farkındasın dimi?

farkında olmaz mıyım, geçen yıl 58li kilolara düşmüştüm, ama kardeşimin düğünü olduğu için çok sağlam bir motivasyonum vardı, bu yıl havaya giremiyorum nedense... bugün başladım yine ucundan, listemi de vereyim gelmişken

sabah
1 haş.yumurta
2 çorba kaşığı dolusu yeşil zeytin
15 tane kadar kiraz domates
1 salatalık
3 kayısı

öğle
2 sk bamya

akşam
1 tavuk baget
1 şiş ciğer ızgara
salata

ara
2 ceviz
1 avuç vişne

hobi bahçesinde 1 saat çalıştım, domates biber toplamaca, ot yolmaca, gayet yorucuydu
su 1.5 L kadar, daha çok olmalıydı

yarın daha güzel bir gün olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…