- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende başlıyorum inşallah Pazartesi .Ben kesin 61 -62 li rakamlara ulaştım29 temmuz pazartesi tartı bildirimle sıkı bir diyetle ve sporla başlıyorum...
Valla bende bıktım diyetten yaaa bu ne böyleBen kesin 61 -62 li rakamlara ulaştım29 temmuz pazartesi tartı bildirimle sıkı bir diyetle ve sporla başlıyorum...
Ömür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....Valla bende bıktım diyetten yaaa bu ne böyle
Yapılmıyor ya gerçekten. Şimdi gidince yiyeceklerimi düşünüyorum mesela şöbiyet buna asla karşı koyamamBende başlıyorum inşallah Pazartesi .
regl biter haftasonu misafirim var sonra aldıklarımı vercem inşallah.
Sende memlekettesin sanırım canım
Yazın hiç diyet yapılmıyor ya
Aynen canım yazın diyet cok zor.... memlekette daha zorBende başlıyorum inşallah Pazartesi .
regl biter haftasonu misafirim var sonra aldıklarımı vercem inşallah.
Sende memlekettesin sanırım canım
Yazın hiç diyet yapılmıyor ya
Sağlıklı besleniyoruz yani ama şöbiyet de mi yemiyekkk,Ömür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....
Arada ara verip tekrar başlamak lazım hic yemeden olmaz kiSağlıklı besleniyoruz yani ama şöbiyet de mi yemiyekkk,ama gerçekten sıkıldım abla ya. Yemekhanede bugün dondurma vardı almadım kaşarlı makarna vardı almadım ne bileyim insan yemek istiyor artık güya alışkanlık biterdi ama ben kopamiyorum tatlıdan... Arkadaş ıslak kek yapmış ondan 1 dilim kadar yedim.. pişman değilim ama yiyince de yiyesim geliyor diyorum en azından gidene kadar verebildiğin kadar çok ver
Yemeye başlayınca duramıyorum ben kendi adıma yedikçe yiyorumSağlıklı besleniyoruz yani ama şöbiyet de mi yemiyekkk,ama gerçekten sıkıldım abla ya. Yemekhanede bugün dondurma vardı almadım kaşarlı makarna vardı almadım ne bileyim insan yemek istiyor artık güya alışkanlık biterdi ama ben kopamiyorum tatlıdan... Arkadaş ıslak kek yapmış ondan 1 dilim kadar yedim.. pişman değilim ama yiyince de yiyesim geliyor diyorum en azından gidene kadar verebildiğin kadar çok ver
9 Ağustos 1 eylüle kadar tatildeyim ben. Bakalım ne hale gelicemArada ara verip tekrar başlamak lazım hic yemeden olmaz ki
Zor imtihan Allah kolaylık versin canim.. benimki fiyasko oldu umarım sen başsarırsın...9 Ağustos 1 eylüle kadar tatildeyim ben. Bakalım ne hale gelicem
Eylülde yine burdayiz abla tekrar baslarizzzZor imtihan Allah kolaylık versin canim.. benimki fiyasko oldu umarım sen başsarırsın...
anladım canım hayırla kucağına al inşallah boşver kiloyu şimdilik napcan
Hoşbuldum kaptan
Ohh ne güzel afiyet olsun canımÖmür boyu sağlıklı beslenmek lazım.. ama diyet insanın kendi evinde yapılıyor... şuan yöresel bütün yemekler yapılıyor yemesen olmuyor ....
Çok geçmiş olsun canım ne kusuru önce sağlık bol su içKızlar kusura bakmayın gelemiyorum, böbreklerim yine çok fena. Bugün hastanedeydim tüm gün, yarın da gideceğim.
Tatilinde bittiğine göre bence yeniden başla her şeye. Başlangıcından 700 gram aşağıdasın sadece farkındasın dimi?
Geçmiş olsun canım..Kızlar kusura bakmayın gelemiyorum, böbreklerim yine çok fena. Bugün hastanedeydim tüm gün, yarın da gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?