Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağ ol canım, bir haftadır su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. Her yerim şişti, inşallah kötü bir şey çıkmaz

ada81 ada özledim seni. Gelde başlayalım sıkı bir şekilde. Eski motivasyon geri gelsin artik

Birazdan pazara gidicem. Sebze et ağırlıklı beslenerek gecirecem bu haftayı. 4 gun 1 saat yürüyüş ile geçecek inşallah. 3 gün ev işine ayiracam. Bayram a kadar bu midenin gitmesi lazim yaa

Dün ben bir halt ettim ve nutella yedim. Psikolojik olarak çok zor bir gündü. İş yeri ,özel hayat,sosyal hayat sanki herşey üstüme geliyormuş gibiydi. Bir de üstüne bir dengesiz " sen niye evlenmedin yeaaa ehi ehi ehi evde mi kaldın" diye dangalakça konuşunca (sanki espri yapıyor kendince) sinirden yedim..Yemek beni rahatlatan birşey ;bunu anladım.Bugün pişman oldum ama iş işten geçti

Şu an inanılmaz tatlı istiyor canım. Yemeyeceğim yemeyeyeğim yemeyeceğim
Yeme tabii ki bayrama kadar ne kadar verirsen kar.
Olan olmuş artık boş ver sen dünü. Bugün yeniden başla her şeye.

ilahi, güzel alışkanlık bence, ben abur cubur çok yiyorum, lokum, çikp, kuruyemiş vb
bi de biliyorsun akşam yemeklerim çok geç oluyor

bugün 5 gibi yedim, erken yatabilirsem, kazasız belasız atlatırım belki, ama akşam bi kavun yerim, hobi bahçemizde kendi ektiğimiz tohumdan elde etmişiz, affedemem

Beni hak eden insan daha çıkmadı karşıma deseydin... çok seçiciyim öyle hemen ayyy evleneyim diyemiyorum sizin gibi deseydin

Herkese iyi geceler.2gundur gezmekten evin yolunu unuttum.Abartı bişey yemedim ama menuler birbirne girdi.Evde olmayınca spor da olmadı.Sızde durumlar nasıl?

Beni hak eden insan daha çıkmadı karşıma deseydin... çok seçiciyim öyle hemen ayyy evleneyim diyemiyorum sizin gibi deseydin
yani bunları kafama takmamaya çalışıyorum çünkü dengesiz çok ama maalesef insanı etkliyor.Bende diyet falan kalmadı akşam sucuk yumurta yaptım,nutella yedim birkaç güne iyi olurum ama kendimi kötü hissedince böyle oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…