Sağ ol canım, bir haftadır su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. Her yerim şişti, inşallah kötü bir şey çıkmazBence de çıkma sakın tartıya. Psikolojin bozulur.
Diyet değil de sağlıklı yaşam olsa bence bıkılmaz.
Yiyebilirsin aslında ama biz yemeye başlayınca kötü yiyoruz. Tadımlık yesek hiç sorun olmayacak.
Oturup bir kilo yeme sende iki dilim ye bence yeterli olur. Ama kendini kaybetmiş bir şekilde yersen sonuç hüsrandan başka bişey olmaz.
Sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getirsek hiç böyle olmayacak aslında ama biz öyle yapmıyoruz.
Geçmiş olsun canım. Haberdar et bizi merakta bırakma.
Gayet güzel bir menü bence. Senin sorunun akşam yemeğinden sonra yaptığın aralar. Bende yıllardır uygulayınca alışkanlık olmuş resmen. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yiyemiyorum. Ve sıkı dur bunu yeni fark ettim.
İnşallah canım haberdar et bizideSağ ol canım, öğleden sonra sonuçlar çıkacak inşallah kötü bir şey çıkmaz
Yeme tabii ki bayrama kadar ne kadar verirsen kar.Şu an inanılmaz tatlı istiyor canım. Yemeyeceğim yemeyeyeğim yemeyeceğim
Olan olmuş artık boş ver sen dünü. Bugün yeniden başla her şeye.Dün ben bir halt ettim ve nutella yedim. Psikolojik olarak çok zor bir gündü. İş yeri ,özel hayat,sosyal hayat sanki herşey üstüme geliyormuş gibiydi. Bir de üstüne bir dengesiz " sen niye evlenmedin yeaaa ehi ehi ehi evde mi kaldın" diye dangalakça konuşunca (sanki espri yapıyor kendince) sinirden yedim..Yemek beni rahatlatan birşey ;bunu anladım.Bugün pişman oldum ama iş işten geçti
Sağ ol canım, bir haftadır su içiyorum ama tuvalete çıkamıyorum. Her yerim şişti, inşallah kötü bir şey çıkmaz
Gayet güzel bir menü bence. Senin sorunun akşam yemeğinden sonra yaptığın aralar. Bende yıllardır uygulayınca alışkanlık olmuş resmen. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yiyemiyorum. Ve sıkı dur bunu yeni fark ettim.
Bacaklarım çok ağrıyor ya. Duş aldım uzanıyorumKızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz. Off ya ben ip atlayamıyorum iki gündür çocuklardan fırsat bulup. Yarın sabah erkenden ilk ip atlayacağım sonra işlere başlayacağım inşallah.
Bende cok özledim canım
Beni hak eden insan daha çıkmadı karşıma deseydin...Dün ben bir halt ettim ve nutella yedim. Psikolojik olarak çok zor bir gündü. İş yeri ,özel hayat,sosyal hayat sanki herşey üstüme geliyormuş gibiydi. Bir de üstüne bir dengesiz " sen niye evlenmedin yeaaa ehi ehi ehi evde mi kaldın" diye dangalakça konuşunca (sanki espri yapıyor kendince) sinirden yedim..Yemek beni rahatlatan birşey ;bunu anladım.Bugün pişman oldum ama iş işten geçti
YememelisinTatilde kilo almamak için ne yapmalıyım
Yememelisincanım tatilde bu dediğin zor inan o yüzden çok kasma....
yani bunları kafama takmamaya çalışıyorum çünkü dengesiz çok ama maalesef insanı etkliyor.Bende diyet falan kalmadı akşam sucuk yumurta yaptım,nutella yedimBeni hak eden insan daha çıkmadı karşıma deseydin...çok seçiciyim öyle hemen ayyy evleneyim diyemiyorum sizin gibi deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?