Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zambak86 menü yorumunu da yanlışlıkla senin menünün içine yapmışım fark ettin mi?
Sen diyince farkettim:)
2 gündür giremiyorum topiğe fizik tedaviye başladım annem babam geldi çocuklara bakmak için ben fizikteyken biraz telaşlı geçiyor günlerim ama diyetime dikkat etmeye çalışıyorum sabah sporumu da yapıyordum ama bugün yapamadım daha

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Fizik tedavi iyi geliyor inşallah sana da iyi gelir.

Merhaba diyet ve sporda 12. Günüm 76.4 ten 72.1 ödem suları destekli inebildim .durmak yok yola devam .

Hoş geldin canım aramıza. 1. sayfamızda takımımızın kuralları ve katılım formumuz var. Kurallarımızı okuduktan sonra formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.

Tatilde kilo almamak için ne yapmalıyım

her şey dahil bir otele gitmemek güzel bir seçenek mesela maalesef otel tatillerinden 3 kilo almadan dönemiyorum ben

şaka bir yana, plaj seçeneği olan bir tatile gidiyorsanız deniz veya havuzda mümkün olduğunca vakit geçirmek ve bol bol su içmek işe yarayabilir. alkol tüketiyorsanız, minimal düzeyde tutmaya çalışabilirsiniz. en azından hasar düzeyi düşük olur

25 günlük bı tatilde olucam turla gidicez ama bir haftada biz uzatıyoruz . Alkol almıyorum da tatlı alıyorum bol bol yüzmek lazım dimu

Nasılsıniz kızlar? Şükür dunude kacamaksiz atlattım. Bugün 3. Gün. Akşam yürüyüş yapıcam inş

S sisyphos çok çok geçmiş olsun.Kreatin,üre,BUN değerlerine de baktırıyor musun? Böyle olduğunda tuzu ve et (ve protein) fazlasını kes hemen.Yardımcı olabileceğim birşey olursa yaz lütfen
Çok teşekkürler canım Ben kronik böbrek hastasıyım canım, sağ böbreğimde büyüme ve işlev bozukluğu var, yani pek çalışmıyor. Bir de 6 ayda bir kum, taş düşürüyorum Ara ara kötüleşiyor, son bir haftadır yine kötüydüm. Allah’a şükür üç günlük hastane serüveni sonucunda çok kötü bir şey çıkmadı. Ama çok daha fazla dikkat etmeliymişim.

İnşallah canım. Sonuçları alınca yaz lütfen.
Sağ ol canım. Böbreğimdeki büyüme biraz daha artmış, bir de işlev kaybı biraz daha artmış. Ama çok korkmuştum bir haftadır. Başka bir şey mi diye. Şükür çok kötü çıkmadı Daha fazla dikkat etmem lazım canım

Boşver canım, insanlar eleştirecek bir şeyler bulur muhakkak. O kadar boş konuşan insan var ki. Takma sen

Sabah yulaf meyve süt karisimi
Ara küçük yeşil elma
Öğlen tavuk köftesi salata
Ara incir dikenli incir deniyor
Akşam iki küçük patates yoğurt bol kekik pul biber
2.5 litre su
Lesli 3 mil spor

Ama grup kaç kişi aktif bir iki kişi dışında göremedim
Birde burdan yazmak zormuş wstsap inst alışınca burası uzak geliyor

Birde sabah gören olursa ben bugünle birlikte 5 gundur tuv çıkamıyorum
Kuru incir kayısı kefir herşey yiyorum
Geceleri çok daraliyorum neden olduğunu anlamadım degisik olarak chia tohumu yedim.ama bağırsak için onuda öneriyorlar
Akşamları zerdacal zencefil tarçınlı süt
Neden böyle oldu anlayamadım.
Şişkinlik ten bazen 2 litre suyu zor içiyorumcok sisiyor midem

Ne yapmam lazım sizce

Kırmızı acı biber ye ,birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…