Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İstikrarlı değiliz herkes bir rahatlik içinde. Listede olanları göremiyorum takimda.. .modum da düşüyor. Herkes saldı.
Bı çözüm bulmamız lazım. Böyle rahat olunmasa herkes ciddiye alır.

Bir de işin heves kırma tarafı var. Takıma gelen kararını vermiş gelmiş destek bekliyordur. Köstek olmaya, hevesini kırmaya gerek yok. Ben bu yüzden artık çok yazmak istemiyorum.

Bence ertesi gün öğle yemeğinde yiyebilirdin

Tekrar geçmiş olsun canım. Nelere dikkat etmeliymişsin? Ne yararlı ne zararlı söyledi mi doktor?
5 gün uzun bir süre. Ama kızlar tavsiye etmiş zaten. Lifli gıdalar yemeye çalış. Ve sabahları aç karnına ayakta su iç. Ama ayakta iç o kısmı önemli.

Tamam kaptan nasıl dersen ben uyarim

İstikrarlı değiliz herkes bir rahatlik içinde. Listede olanları göremiyorum takimda.. .modum da düşüyor. Herkes saldı.
Bı çözüm bulmamız lazım. Böyle rahat olunmasa herkes ciddiye alır.
Her yaz takımlar böyle oluyor aslında.ama toparlanip birbirimizi motive etmeliyiz

Bir de işin heves kırma tarafı var. Takıma gelen kararını vermiş gelmiş destek bekliyordur. Köstek olmaya, hevesini kırmaya gerek yok. Ben bu yüzden artık çok yazmak istemiyorum.

Canım bende heves kırmak istemiyorum ama normal sohbeti geçtim menü yazan kimse kalmadı. Boşa kürek çekmeyelim. Sadece menü istiyorum başka bir şey istemiyorum. Çünkü bu şekilde kimseye bir faydamız yok.

Ben seni kastetmedim canım. Buraya bi hevesle bişey yazdığımda kırar mı kırmaz mı diye düşünmeden mesaj yazanları kastettim.

Ben seni kastetmedim canım. Buraya bi hevesle bişey yazdığımda kırar mı kırmaz mı diye düşünmeden mesaj yazanları kastettim.

Ben yanlış anladım o zaman canım mesajını. Ya da tam anlayamadım

Bende yeni olduğum için birbirimize motive destek oluruz diye istemiştim ama ben yanlış zamanda gelmişim galiba siz olayı bitirmissiniz sadece sohbet ediyorsunuz galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…