Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aman ne olur dikkat et.Ablam nedeni bilinmeyen böbrek yetmezliği yaşamıştı.Çok zor zamanlar yaşamıştık. Aldığın protein oranına dikkat et,mümkün mertebe konserve ve işlenmiş gıda tüketme, su oranı ile idrar miktarını takip et, muz yeme. Biraz vejeteryan beslen.Tekrar geçmiş olsun

bir kaşık zeytinyağına birkaç damla limon sık ve aç karnına yut. İki sefer yapınca düzelir genelde.Bir de sonbahara girince bağırsak kurdu dökücü tabletler var.Ben her mevsim dönümlerinde kullanıyorum yada aşağıda bir tarif vericem ;onu yaparsan da rahatlarsın

5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı pirinç unu
2 çorba kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı buğday unu
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı üzüm pekmezi
bir çeşiit muhallebi bağırsakları rahatlatır

Bir de telbine çorbası var.Tarifi internette bulabilirsin ama arpa unu kullanmak şarttır;normal un olmaz

GÜNaydın kızlar
LAydLiNe sabah sabah ne yürüdük ya yarın bu kadar yürümeyelim

Saat 06:00 da uyandım. Kalktım yatağın içinde oturdum. Sonra tekrar yattım

Bende bu tembellik olduktan sonra benden bi cacık olmaz. Dün akşam eşimin futbol maçı vardı stadyuma gittik. Ohhh dedim onlar maç yaparken bende yürürüm kenarda. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bir tur attım. Sonra tanıdık bir arkadaş çıkmaz mı hadi çay içelim Ebru hocam dedi. Kıramadım da adamı. Oturduk iki saat sohbet ettik. Benim yürüyüş yalan oldu.

Ben de 5:45 te kalktım. Bebeği emzireyim çıkayım derken uyumuş kalmışım bi kalktım saat 8:05 oğlanın servisi kaçmış eşimle oğlan çıktılar hemen

Teşekkür ederim şekersiz 21 gün programindayim tarif güzelmiş ama bozmayayim şimdi eczaneye sorayım

ne güldüm yaaa daha ilk günden battık.. benim de gece eşim alarmlarımı değiştirmiş sağolsun çok sever değiştirmeyi

6.50 de kalktım anca hazırlanıp çıktım yani.. bende de durum bu

Tunaydin kızlar. Napiyorsunuz bugün. Ben evi kirkladigim için kaç gündür bugün kendime vakit ayiracam. Bantta yürüyüş yaparım akşam da dışarda yururum inşallah bir saat

Tamam kaptan ben izinde yim ama bende yazayım

Herkes yazacak canım. Takıma gelip sohbet muhabbet eden herkes iyi kötü menüsünü yazacak. Yoksa olmuyor bu iş böyle. Çok fazla sıkıp kimseyi bunaltmak istemeyen biriyim ama iyice suyunu çıkarttık bu işin. Amacımızı unuttuk. Sürüklenip gidiyoruz. Düzene girmemiz lazım.

Bence kimseyi sikmayarak kötü ettik kaptan bundan 2 hafta ince falan hiç aktiflik olmayınca takıma mesaj yazdim biseyler yapalım yine spor listesi tutayım ben ne dersiniz sizin fikirletiniz neler dedim herkes beğeni attı bir kişi bile cevap yazmadı. Sürekli yaz diye kimse yok deniyor ama diğer takımlar hiç de öyle degil hem aktif hem disiplinliler bizde menü atanda sadece kendi menüsünü atıyor gidiyor mezun olacağım hafta menü atıyorum herkes kendi menüsünü atıyor ben kimseye yorum da yapmıyorum artık . İyice sallamasyon işler olmaya başladı disiplin yok takımda. En başta herkes şartları kabul ediyor sonra yok aktif değilim yok bilmem ne diğer takımlara yaz değil mi millet denize havuza gidip çıkınca bile yazıyor. Baya dolmustum bu konuda. Bir an önce çözüm bulmamız lazım böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…