Teşekkür ederim yoğurt ile bir kasıktan fazla pul biber yedim modemin yanmasıyla kaldımKırmızı acı biber ye ,birebir
aman ne olur dikkat et.Ablam nedeni bilinmeyen böbrek yetmezliği yaşamıştı.Çok zor zamanlar yaşamıştık. Aldığın protein oranına dikkat et,mümkün mertebe konserve ve işlenmiş gıda tüketme, su oranı ile idrar miktarını takip et, muz yeme. Biraz vejeteryan beslen.Tekrar geçmiş olsunSağ ol canım. Böbreğimdeki büyüme biraz daha artmış, bir de işlev kaybı biraz daha artmış. Ama çok korkmuştum bir haftadır. Başka bir şey mi diye. Şükür çok kötü çıkmadıDaha fazla dikkat etmem lazım canım
bir kaşık zeytinyağına birkaç damla limon sık ve aç karnına yut. İki sefer yapınca düzelir genelde.Bir de sonbahara girince bağırsak kurdu dökücü tabletler var.Ben her mevsim dönümlerinde kullanıyorum yada aşağıda bir tarif vericem ;onu yaparsan da rahatlarsınBirde sabah gören olursa ben bugünle birlikte 5 gundur tuv çıkamıyorum
Kuru incir kayısı kefir herşey yiyorum
Geceleri çok daraliyorum neden olduğunu anlamadım degisik olarak chia tohumu yedim.ama bağırsak için onuda öneriyorlar
Akşamları zerdacal zencefil tarçınlı süt
Neden böyle oldu anlayamadım.
Şişkinlik ten bazen 2 litre suyu zor içiyorumcok sisiyor midem
Ne yapmam lazım sizce
Bir de telbine çorbası var.Tarifi internette bulabilirsin ama arpa unu kullanmak şarttır;normal un olmazBirde sabah gören olursa ben bugünle birlikte 5 gundur tuv çıkamıyorum
Kuru incir kayısı kefir herşey yiyorum
Geceleri çok daraliyorum neden olduğunu anlamadım degisik olarak chia tohumu yedim.ama bağırsak için onuda öneriyorlar
Akşamları zerdacal zencefil tarçınlı süt
Neden böyle oldu anlayamadım.
Şişkinlik ten bazen 2 litre suyu zor içiyorumcok sisiyor midem
Ne yapmam lazım sizce
Sen nasıl yapıyorsun onu. Ben arpa unu, süt balla yaptım yiyemedik hiç.Bir de telbine çorbası var.Tarifi internette bulabilirsin ama arpa unu kullanmak şarttır;normal un olmaz
doğru tadı biraz yoğun ama küçük kaselere koyduk annemle,bir de üzüm pekmezi eklemiştim bal yerine .Çok güzel tuvalete çıkarıyor:)Sen nasıl yapıyorsun onu. Ben arpa unu, süt balla yaptım yiyemedik hiç.
Ben de 5:45 te kalktım. Bebeği emzireyim çıkayım derken uyumuş kalmışımSaat 06:00 da uyandım. Kalktım yatağın içinde oturdum. Sonra tekrar yattım
Bende bu tembellik olduktan sonra benden bi cacık olmaz. Dün akşam eşimin futbol maçı vardı stadyuma gittik. Ohhh dedim onlar maç yaparken bende yürürüm kenarda. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bir tur attım. Sonra tanıdık bir arkadaş çıkmaz mı hadi çay içelim Ebru hocam dedi. Kıramadım da adamı. Oturduk iki saat sohbet ettik. Benim yürüyüş yalan oldu.
Teşekkür ederim şekersiz 21 gün programindayim tarif güzelmiş ama bozmayayim şimdibir kaşık zeytinyağına birkaç damla limon sık ve aç karnına yut. İki sefer yapınca düzelir genelde.Bir de sonbahara girince bağırsak kurdu dökücü tabletler var.Ben her mevsim dönümlerinde kullanıyorum yada aşağıda bir tarif vericem ;onu yaparsan da rahatlarsın
5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı pirinç unu
2 çorba kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı buğday unu
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı üzüm pekmezi
bir çeşiit muhallebi bağırsakları rahatlatır
Teşekkür ederim şekersiz 21 gün programindayim tarif güzelmiş ama bozmayayim şimdieczaneye sorayım
Tamam kaptan ben izinde yim ama bende yazayımKızlardira90 da söylemiş hiç menü görmüyorum. Bu akşamdan itibaren takıma yazan herkes free takılsın takılmasın, listede olsun olmasın herkesten menü bekliyorum.
Tamam kaptan ben izinde yim ama bende yazayım
Pirinç unu filan varya onun icin dedim.tamam yapayım ozamanŞekersiz 21 güne uygun bu tarif. Neden bozulacağını düşündüm?
Bence kimseyi sikmayarak kötü ettik kaptan bundan 2 hafta ince falan hiç aktiflik olmayınca takıma mesaj yazdim biseyler yapalım yine spor listesi tutayım ben ne dersiniz sizin fikirletiniz neler dedim herkes beğeni attı bir kişi bile cevap yazmadı. Sürekli yaz diye kimse yok deniyor ama diğer takımlar hiç de öyle degil hem aktif hem disiplinliler bizde menü atanda sadece kendi menüsünü atıyor gidiyor mezun olacağım hafta menü atıyorum herkes kendi menüsünü atıyor ben kimseye yorum da yapmıyorum artık . İyice sallamasyon işler olmaya başladı disiplin yok takımda. En başta herkes şartları kabul ediyor sonra yok aktif değilim yok bilmem ne diğer takımlara yaz değil mi millet denize havuza gidip çıkınca bile yazıyor. Baya dolmustum bu konuda. Bir an önce çözüm bulmamız lazım böyle olmazHerkes yazacak canım. Takıma gelip sohbet muhabbet eden herkes iyi kötü menüsünü yazacak. Yoksa olmuyor bu iş böyle. Çok fazla sıkıp kimseyi bunaltmak istemeyen biriyim ama iyice suyunu çıkarttık bu işin. Amacımızı unuttuk. Sürüklenip gidiyoruz. Düzene girmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?