Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selam..
Bizim tatil bi hafta uzadi. Yayladaydik. Net duzgun çekmiyordu. Ugursuz bi haftaydi biraz. Bilegimi incittim cok kotu. Cok hareketsizdim ve cok yedim.. diyete basladigimdan beri ilk defa bu hafta kilo aldim.. ve su an istanbula donduk ama durduramiyorum kendjmi. Surekli ne yesem ne yesem modundayim. . Sanki 2 aydir diyet yapan ben degilim de 2 gundur yeni yapacakmisim gibi..
Son 2 3 sayfaya baktim. Takim katilim anlaminda sikayetcisiniz haklisiniz da. Ben bu hafta takimi cok asagi cekicem.. ozur dilerim..

Ben menumu vereyim
Sabah 10.40
2 has yumurta salatalik peynir 2 dil form ekmek 5 zeytin 1 koz

Saat 14 den
1 elma 1 küçük kase kiraz 1 fincan kahve

Akşam 17.30
3 kasik pirinç pilavı
3 parça tavuk
1 kase cacık

Su 2 lt
Spor 30+60 dk yürüyüş

Bende yeni olduğum için birbirimize motive destek oluruz diye istemiştim ama ben yanlış zamanda gelmişim galiba siz olayı bitirmissiniz sadece sohbet ediyorsunuz galiba .
Yok canım ben bir türlü başlayamayanlardanım mesela sohbet diyet hepsi bir arada gidiyor

Kızlar her giren mesaj biraksa ilerler sohbette motivasyon da. Ada geldiğinde daha da artar sohbet spor. Haydin cekiduzen verelim

Yok canım ben bir türlü başlayamayanlardanım mesela sohbet diyet hepsi bir arada gidiyor
Anka bu hafta kac olacaksin tahmini. Ben 74lere ciktim. Yaris fln mi yapsak seninle. Ben su an kendimi cok gucsuz hissediyorum

Pirinç pilavı olmasa 10 numara menü. Ama onunda bulgur yaparsın artık :) afiyet olsun

S
abah 6 :50
3 mücver,1 küçük armut,1 çay bardağı sütlü kahve

Öğlen 11:40
1 kase mantar çorbası,2 bardak ayran,2 fırında tavuk baget,1 dilim kepek ekmeği

Akşam 18:20
5 adet tavuk köftesi,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği

8 buçuk gibi cafeye gideriz bir şekersiz sütlü kahve içerim
2ltye yakın oldu suyum

Bende yeni olduğum için birbirimize motive destek oluruz diye istemiştim ama ben yanlış zamanda gelmişim galiba siz olayı bitirmissiniz sadece sohbet ediyorsunuz galiba .
Hayır canım sadece biraz kopukluk oldu tatilde olunca çoğu kişi bazılarımız da çalışıyor. Tatil dönüşleri Eylül başında herkes burda olur o zaman ortam cok güzel oluyor
Pes etmek yok herkes kendine zayıflar

Gayet guzel afiyet olsun

60 dk yürüyüş tamamdır. Kan ter icinde geldim duş a attım hemen kendi mi. Bir arkadaşımla gittik. Oda akşam yemeği yemiyor massallah ne güzel zayiflamis. Ben akşamları yemesem saldiririm sonra. Her bünye farklı

Anka menu vereceksin değil mi. Senin menünü merak ediyorum. Yarın bende varım adım yarışmasında.
Vereyim canım ama saatlere dikkat etmedim

Sabah 2 dilim TB ekmek ve 2 dilim peynir ile tost

Öğle 4 köfte 2 dilim ekmek

Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte

Yaklaşık 1 saat kadar sonra 2 köfte daha

Bir süre sonra 2 köfte daha

Akşam 2 ay dilimi kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…