Yok canım ben bir türlü başlayamayanlardanım meselaBende yeni olduğum için birbirimize motive destek oluruz diye istemiştim ama ben yanlış zamanda gelmişim galiba siz olayı bitirmissiniz sadece sohbet ediyorsunuz galiba .
Anka bu hafta kac olacaksin tahmini. Ben 74lere ciktim. Yaris fln mi yapsak seninle. Ben su an kendimi cok gucsuz hissediyorumYok canım ben bir türlü başlayamayanlardanım meselasohbet diyet hepsi bir arada gidiyor
Bilmiyorum ki canım 72 li bişey görürüm sanırım yarınAnka bu hafta kac olacaksin tahmini. Ben 74lere ciktim. Yaris fln mi yapsak seninle. Ben su an kendimi cok gucsuz hissediyorum
Yarın yürüyoruz beeee yürüyoruz lan.. gece menü de yazıyoruz
Onu geç de yarın yürüyor muyuz onu de sen hele
Yarın adım yarışı yapalım kim katılır
Hmmm adim yarisi tamam . Ben varim. Yavas yavas yururum biraz ama olsun. Yarin cocuklari buyuk parka gotureyimYarın adım yarışı yapalım kim katılır
Yarın yürüyoruz beeee yürüyoruz lan.. gece menü de yazıyoruzburdayız bu işin peşindeyiz
Önemli olan yarışmakValla ben katılırım da kazanabilir miyim bilmem iddialı değilim bu konuda
Yavaş hızlı farketmez adım sayısına bakacağız.Hmmm adim yarisi tamam . Ben varim. Yavas yavas yururum biraz ama olsun. Yarin cocuklari buyuk parka gotureyim
Pirinç pilavı olmasa 10 numara menü. Ama onunda bulgur yaparsın artık :) afiyet olsunBen menumu vereyim
Sabah 10.40
2 has yumurta salatalik peynir 2 dil form ekmek 5 zeytin 1 koz
Saat 14 den
1 elma 1 küçük kase kiraz 1 fincan kahve
Akşam 17.30
3 kasik pirinç pilavı
3 parça tavuk
1 kase cacık
Su 2 lt
Spor 30+60 dk yürüyüş
Hayır canım sadece biraz kopukluk oldu tatilde olunca çoğu kişi bazılarımız da çalışıyor. Tatil dönüşleri Eylül başında herkes burda olur o zaman ortam cok güzel oluyorBende yeni olduğum için birbirimize motive destek oluruz diye istemiştim ama ben yanlış zamanda gelmişim galiba siz olayı bitirmissiniz sadece sohbet ediyorsunuz galiba .
Gayet guzel afiyet olsunS
abah 6 :50
3 mücver,1 küçük armut,1 çay bardağı sütlü kahve
Öğlen 11:40
1 kase mantar çorbası,2 bardak ayran,2 fırında tavuk baget,1 dilim kepek ekmeği
Akşam 18:20
5 adet tavuk köftesi,1 kase yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği
8 buçuk gibi cafeye gideriz bir şekersiz sütlü kahve içerim
2ltye yakın oldu suyum
Anka menu vereceksin değil mi. Senin menünü merak ediyorum. Yarın bende varım adım yarışmasında.Yavaş hızlı farketmez adım sayısına bakacağız.
Vereyim canım ama saatlere dikkat etmedimAnka menu vereceksin değil mi. Senin menünü merak ediyorum. Yarın bende varım adım yarışmasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?