Yeni listeni yazarsan sevinirim canımKızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı 124.1 çıktım 1.7 kilo vermişim listem değişti yine
Denizden geldik duş aldım anca yarın yazarım ayrıntılı
Menü ve adım yazmaya gelicem
bakalım tatilimin başlamasına son 2 haftaBakalım sen nasıl döneceksin
Tatilde nereye gidiyorsun? Ben bu yaz Eskişehir, Kütahya, İzmir’ de olacağım
Disardaydim en uygun onu bulabildimAaa çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin bu arada
Menün de sporun da çok güzel canim
Saati erken en azından o yüzden 1 böreği çok dert etme akşam yatmadan yarım saat Leslie falan yapabilirsen yap
Canım menün akşama kasar güzel de akşam niye öyle geçiştirme gibi olmuş
tandır gevrekleri miktar olarak ne kadarMenüm
Kahvaltı (09:00)
2 tane tandır gevreği tam buğday unundan
1 fincan şekersiz sade nescafe
Öğle (13:00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 yk menemen
Yarım kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
2.5 dilim tam buğday ekmeği
1 parça beyaz ekmek
Akşam (17:45)
1 tane şeftali
1.5 tane tandır gevreği
21:00
1 sıkım kısır (Yaparken tadına bakmak amaçlı yedim)
2 küçük parça marul
Suyu hesaplamadım ama az içtim. Adım sayım berbat evden dışarı çıkmadım çünkü. Eğer becerebilirsem yatmadan yürümeye çıkarım
Sporu ve diyeti hic birakma 15 gün daha diyetin başındasın...15 gündür diyet ve spor yapiyorum
Acaba dinlensem bu süre spor yapmasammi diye dusundum :))
İnşallah canım ... hava değişimi değil canım kanda enfeksiyon cıktı... sulardan geçiyormuş dr öyle söyledi...İştah kapanması normal. 2 güne normal e döner. Ada hava degisiminden de olmus olabilir
Bir bardak ayran içBen baya acikmaya basladim. Muz mu yesem bi tane acaba
Tesekkür ederim canim... hoşbuldukAaa çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin bu arada
Menün de sporun da çok güzel canim
Saati erken en azından o yüzden 1 böreği çok dert etme akşam yatmadan yarım saat Leslie falan yapabilirsen yap
Canım menün akşama kasar güzel de akşam niye öyle geçiştirme gibi olmuş
Sen ne zaman gidiyorsun kaptanım ?Bakalım sen nasıl döneceksin
Tatilde nereye gidiyorsun? Ben bu yaz Eskişehir, Kütahya, İzmir’ de olacağım
Özleriz arada ses verbir süre kk girmicem döndüğümde herkes inşallah güzel kilo vermiş olur
Bu 10 günlük bi süreçte verdiğin kilo mu ? Yoksa haftalık mı ?Kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı 124.1 çıktım 1.7 kilo vermişim listem değişti yine
Denizden geldik duş aldım anca yarın yazarım ayrıntılı
Menü ve adım yazmaya gelicem
tabikiiiiiÖzleriz arada ses ver
Çok sağol canım Allah razı olsun canım da fakat Dosya ekleyi tıklıyorum hiç bir şey çıkmıyor fotoğraf arşivi diye birşey çıkmıyorzambak86 ben resim eklemeyi anlatacaktım sana unuttum kusura bakma canım.
Aşağıda gördüğün Dosya ekle butonuna basıp çıkan yerden fotoğraf arşivi sekmesine tıklayıp açılan sayfadan resmini seç ve bitti ye bas. Burda da cevapla dersin biter. Eğer resmin boyutu büyük derse ekran görüntüsü al canım önce sonra bu adımları takip et aldığın ekran görüntüsünü ekle
13 gün canımtabikiiiiisenin ne kadar sürdü tatilin abla?
25 gün13 gün canımsenin kaç gün sürecek ?
Wawww çok uzun süreymiş... iyi tatiller canım gez toz eğlen25 gün
evet abla biraz uzun sürecekWawww çok uzun süreymiş... iyi tatiller canım gez toz eğlen
Oyy kuzucum çabucak atlatir Allah in izniyle. Sende gel artık birlikte asilalimİnşallah canım ... hava değişimi değil canım kanda enfeksiyon cıktı... sulardan geçiyormuş dr öyle söyledi...
Pazartesi başlıyorum canımOyy kuzucum çabucak atlatir Allah in izniyle. Sende gel artık birlikte asilalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?