- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Waffle yapan yerde meyve salatası işte yapan yerler oluyor bi sor bakalım üstüne accuk çikolata koysunlar ama yaaaBi catal alsam meyvesinden alırım yada kaptanım.
Yürüyüşünü çok güzel ama her öğün tam buğday olmuş .fazla olmazmi bu kadarı
Günaydın sabah 45 dk yürüyüş yaptım.
Son 4 gündür antibiyotik içiyorum
Ve regl oncesiyim tartida inmedigim gibi bide yukseliyorum.
Bu yaptığım sporlar boşa değildir dimi birdenmi gider yoksa bu dönem spor yapmasammi ..boşa kürek cekiyormusum gibi geliyor moralim bozuluyor
Döverim seniWaffle yapan yerde meyve salatası işte yapan yerler oluyor bi sor bakalım üstüne accuk çikolata koysunlar ama yaaa
Azcik tadımlık alırım ucundan napımWaffle yapan yerde meyve salatası işte yapan yerler oluyor bi sor bakalım üstüne accuk çikolata koysunlar ama yaaa
Kaptanım eli sopalı olmuş artikDöverim seni
Bundan sonra eli sopalı olcam
Ben geldim evime burdayım ama tartılmadım
Cok gecmis olsun canim.evet salgın var benim oğlum da hastamerhaba kızlar ,
kızım çok hastalandı , kusma ishal iki kere serum almak zorunda kaldık.... salgın varmış sanırım aman dikkat edin çocuklarınıza
bi türlü toparlanamadım pazartesi diyetime başlıyorum tartılmadım çok korkuyorum ....((
pazartesi tartı fotomu atar sizlerle tekrar başlarım diyetime
ayyyy hiç sorma canım yıka yıka bitmedi bide ütüleme ona daha hiç başlamadım ..... ev kapalı olmasına rağmen öyle çok tozlanmıştı ki temizlik yaptım... bide kızım hastalandı kustu ben temiziliyorum kızım kusuyor makina hiç durmadan çalıştı artık çamaşır asacak yerim kalmadı..... çok şükür şuan iyileşti yarında rutin temizliğimi yapar pazartesi itibarı ile spora merhaba diyecem
çok sağol canım , sizede çoook geçmiş olsun ... çok zor bu sıcakta çocuklar bişeyde yemiyor insan çıldırıyor.....Cok gecmis olsun canim.evet salgın var benim oğlum da hasta
alamanyalara mı döndünn sennnnnBen geldim evime burdayım ama tartılmadım
Hala bavul yerleştirme çamaşır yıka katla o moddayım tartılmaya hiç vaktim yokCuma günü başlıyorum kg bildirimi yapıp
kızım için çok zor oldu benim için çok sorun değil.... tamam aile güzelde ben evimi çok seviyorum 4-5 gün sonra evime dönmek istiyorum ama kızım kuzenleriyle iyi hasret giderdi onun için çok iyi oldu...Hoş geldin canım. Şimdi ne zor olmuştur o kalabalıktan eve gelmek.
hoşgeldin ara abla çok geçmiş olsunkızım için çok zor oldu benim için çok sorun değil.... tamam aile güzelde ben evimi çok seviyorum 4-5 gün sonra evime dönmek istiyorum ama kızım kuzenleriyle iyi hasret giderdi onun için çok iyi oldu...
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinayyyy hiç sorma canım yıka yıka bitmedi bide ütüleme ona daha hiç başlamadım ..... ev kapalı olmasına rağmen öyle çok tozlanmıştı ki temizlik yaptım... bide kızım hastalandı kustu ben temiziliyorum kızım kusuyor makina hiç durmadan çalıştı artık çamaşır asacak yerim kalmadı..... çok şükür şuan iyileşti yarında rutin temizliğimi yapar pazartesi itibarı ile spora merhaba diyecem
Evet aynen öyle. Bayram a yakın süsü më pusume bakacam bu defa ise baksan elim durmuyorEn iyisini yapmışsın bi de onun stresi oluyo iş bitmedi diye.bende yarından itibaren başlarım artik.
Çok geçmiş olsun ada ya. Toparlar bir an önce inşallahmerhaba kızlar ,
kızım çok hastalandı , kusma ishal iki kere serum almak zorunda kaldık.... salgın varmış sanırım aman dikkat edin çocuklarınıza
bi türlü toparlanamadım pazartesi diyetime başlıyorum tartılmadım çok korkuyorum ....((
pazartesi tartı fotomu atar sizlerle tekrar başlarım diyetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?