Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yürüyüşünü çok güzel ama her öğün tam buğday olmuş .fazla olmazmi bu kadarı

Canım kilom fazla diye bu kadar çok diyetisyenin verdiği kadar yedim porsiyonlara uydum zayıfladıkça azaltacaktır

Canım bütün sebepleri yazmışsın boşa mı kürek çekiyorum diyorsun

Seni böyle düşürüyorsa tartiyla araba mesafe köy sadece cumadan cumaya tartıl

Saat kaç olmuş yaaaaaa
Ben daha akşam yemeği yapacağım

merhaba kızlar ,

kızım çok hastalandı , kusma ishal iki kere serum almak zorunda kaldık.... salgın varmış sanırım aman dikkat edin çocuklarınıza

bi türlü toparlanamadım pazartesi diyetime başlıyorum tartılmadım çok korkuyorum .... ((
pazartesi tartı fotomu atar sizlerle tekrar başlarım diyetime

Cok gecmis olsun canim.evet salgın var benim oğlum da hasta

ada81 bir yerlere gitmek güzelde sonrası çamaşır vs en sıkıcı iş ya
ayyyy hiç sorma canım yıka yıka bitmedi bide ütüleme ona daha hiç başlamadım ..... ev kapalı olmasına rağmen öyle çok tozlanmıştı ki temizlik yaptım... bide kızım hastalandı kustu ben temiziliyorum kızım kusuyor makina hiç durmadan çalıştı artık çamaşır asacak yerim kalmadı..... çok şükür şuan iyileşti yarında rutin temizliğimi yapar pazartesi itibarı ile spora merhaba diyecem

Hoş geldin canım. Şimdi ne zor olmuştur o kalabalıktan eve gelmek.
kızım için çok zor oldu benim için çok sorun değil.... tamam aile güzelde ben evimi çok seviyorum 4-5 gün sonra evime dönmek istiyorum ama kızım kuzenleriyle iyi hasret giderdi onun için çok iyi oldu...

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun ada ya. Toparlar bir an önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…