Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum
Sabah 10
Kiymali yumurta
1 parca peynir
Yarim dilim ekmek
1/2 tatli kasigi gercek kestane balı

Saat 16.30 civari
5 mercimek koftesi
1 dilim borek
3-4 kasik havuc salatasi
3-4 kasik semizotu salatasi

Pasta kurabiye kek turta ve diger tuzlu hamurisi çeşitlerinden hic yemedim. Boregi de yemesem daha iyi olacakti. Aksam erken yatmak niyetim ama yatamazsam acikirsam 1 bardak sut fln icebilurum

alamanyalara mı döndünn sennnnn )
Geldim baci :)
Bende korkuyorum tartılmaya
Ama Cuma günü başlamayı düşünüyorum
Bizim okullar 5 Ağustos başlıyor o zaman bende hareket başlar küçüğü de veriyorum okula yani ben veriyorum da onlar alır mı bilmiyorum:) hala tuvaletmizi düzene koyamadık
Bende temizlik bitti 2 kadın anca temizlediler eşim 1,5 ay boyunca bir kere süpürge açmamış bir de kedi var düşün toz kıl berbattı

Çok merak ediyorum kaç kilosun

Canım , pazartesi itibarı ile düzenli menü ve spora başlıyacam ...ciddi anlamda başlıyorum

Erkekler öyle canım , kolay gelsin cuma çok geç gel pazartesi beraber kilo bildirimi yapıp başlıyalım

15 gündür diyet ve spor yapiyorum
Acaba dinlensem bu süre spor yapmasammi diye dusundum :))

Sabah süt yulaf kuru meyveler

Ara yeşil çay 1 küçük yeşil elma

Öğlen bulgurlu semizotu yemeği yoğurt

Ara maden suyu 1 hurma

Akşam granolali active
Bir kaç parça kepekli kraker

45 dk yürüyüş
Jullian 3/30

Aaa çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin bu arada

Menün de sporun da çok güzel canim

Saati erken en azından o yüzden 1 böreği çok dert etme akşam yatmadan yarım saat Leslie falan yapabilirsen yap

Canım menün akşama kasar güzel de akşam niye öyle geçiştirme gibi olmuş

Kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı 124.1 çıktım 1.7 kilo vermişim listem değişti yine

Denizden geldik duş aldım anca yarın yazarım ayrıntılı

Menü ve adım yazmaya gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…