Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba heekese
Ev temizledim... yarın diyete başlıyorum diye ne var ne yok yedim
Kızımın hiç iştahı yok , eczaneden iştah artırıcı şurup aldım.... kızım yemedikçe ben sinirlenip daha cok yedim

Merhaba heekese
Ev temizledim... yarın diyete başlıyorum diye ne var ne yok yedim
Kızımın hiç iştahı yok , eczaneden iştah artırıcı şurup aldım.... kızım yemedikçe ben sinirlenip daha cok yedim
neler yedinnn kuzuya gecmisolsun inşallah düzelir toparlar tekrar yer

neler yedinnn kuzuya gecmisolsun inşallah düzelir toparlar tekrar yer
sağol canım neler yemedim ki tatil13 gündü ama ben 16 gün yeme işlemine devam etmiş oldum hahahahtatile çıkmadan 58.500 idim şuan kaç kiloyum bilmiyorum
yarın yine yeniden diyet moduna girecem ve 52 hedefi görecemmmm

azcik bişey yemissindir sen tatilde bende kendime sinir koyacam 1 gün çok yediysem ertesi gün az. insallah basarabilirim

Bu adet dönem i ne kadar etkiliyor insanı bişey yok ama modum düşük her yanım ağrıyor sancı cabasi. Anam beni erkek doguracakti
ben karbonhidrat tükettiğim ay beni çok etkiliyor regli... çok şişkinlik oluyor özellikle gögüslerde prolaktin hormonundan kaynaklanıyormuş... ama karbonhidrat tüketmediğim aylarda regli haftası daha çok kilo kaybediyorum....

azıcık mı valla herşeyin dibine kadar yedim ....
dengelemek önemli başarabilirsen süperrr canım
inşallah abla yaa. az kaldı gitmeme valla bende hala regl olamadım 32 33günde bir oluyorum neden böyle ki regl zamanı güzel kilo veriliyor inşallah 1.5 kg verebilirim

inşallah abla yaa. az kaldı gitmeme valla bende hala regl olamadım 32 33günde bir oluyorum neden böyle ki regl zamanı güzel kilo veriliyor inşallah 1.5 kg verebilirim
polikistikover varmıydı sende ? ama 28-30 gün ideal diyebiliyorum ... 32-33 günde normal bence ben eskiden 64 günde bir oluyordum kızımı doğurmadan önce

polikistikover varmıydı sende ? ama 28-30 gün ideal diyebiliyorum ... 32-33 günde normal bence ben eskiden 64 günde bir oluyordum kızımı doğurmadan önce
valla hiç bilmiyorum eskiden 28 30 gündü kilo verince 32 33e çıktı ama ben olmadığını düşünüyorum bence yoktur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…