- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
neler yedinnnMerhaba heekese
Ev temizledim... yarın diyete başlıyorum diye ne var ne yok yedim
Kızımın hiç iştahı yok , eczaneden iştah artırıcı şurup aldım.... kızım yemedikçe ben sinirlenip daha cok yedim
sağol canımneler yedinnnkuzuya gecmisolsun inşallah düzelir toparlar tekrar yer
yeme yeme tatilde nasılsa yiyeceksinşuan evde benim en sevdiğim tatlılardan biri var ama yememek için savaşıyorum. yeme kızım yeme bak iradeli ol tatile gideceksin orda da iradeli olman icin yeme diyorum
tekrar sıkı bir şekilde başlayalım canım70 ustuyumdur adatartılmadım ama kendimi biliyorum. Hem adetim hem bir bozdum bir topla derken battı.
azcik bişey yemissindir sensağol canımneler yemedim ki tatil13 gündü ama ben 16 gün yeme işlemine devam etmiş oldum hahahah tatile çıkmadan 58.500 idim şuan kaç kiloyum bilmiyorum
yarın yine yeniden diyet moduna girecem ve 52 hedefi görecemmmm
ben karbonhidrat tükettiğim ay beni çok etkiliyor regli... çok şişkinlik oluyor özellikle gögüslerde prolaktin hormonundan kaynaklanıyormuş... ama karbonhidrat tüketmediğim aylarda regli haftası daha çok kilo kaybediyorum....Bu adet dönem i ne kadar etkiliyor insanı bişey yok ama modum düşük her yanım ağrıyor sancı cabasi. Anam beni erkek doguracakti
azıcık mıazcik bişey yemissindir sentatilde bende kendime sinir koyacam 1 gün çok yediysem ertesi gün az. insallah basarabilirim
inşallah abla yaa. az kaldı gitmeme valla bende hala regl olamadım 32 33günde bir oluyorum neden böyle kiazıcık mıvalla herşeyin dibine kadar yedim ....
dengelemek önemli başarabilirsen süperrr canım
valla 13.takimi sen güzelleştiriyosunnnnnyarın sabah spor ve kahvaltı yapıp sonra yoklama alacam ona göre herkes burada olsunnnnn
polikistikover varmıydı sende ? ama 28-30 gün ideal diyebiliyorum ... 32-33 günde normal bence ben eskiden 64 günde bir oluyordum kızımı doğurmadan önceinşallah abla yaa. az kaldı gitmeme valla bende hala regl olamadım 32 33günde bir oluyorum neden böyle kiregl zamanı güzel kilo veriliyor inşallah 1.5 kg verebilirim
teşekkür ediyorum canım biz hepbirlikte güzelizzzzzzzzzzvalla 13.takimi sen güzelleştiriyosunnnnn
valla hiç bilmiyorum eskiden 28 30 gündü kilo verince 32 33e çıktı ama ben olmadığını düşünüyorum bence yoktur yapolikistikover varmıydı sende ? ama 28-30 gün ideal diyebiliyorum ... 32-33 günde normal bence ben eskiden 64 günde bir oluyordum kızımı doğurmadan önce
ben de yaparım regl olursam yapmam ama fazla çıkarımherkes yarın kilo bildirimi yapacak değil mi herkesin kilosunu merak ediyorummmmm
32-33 de olabilir canım çok gecikme durumu olarak görmez drlar....valla hiç bilmiyorum eskiden 28 30 gündü kilo verince 32 33e çıktı ama ben olmadığını düşünüyorum bence yoktur ya
tamam o zaman abla için rahatladı sağol valla32-33 de olabilir canım çok gecikme durumu olarak görmez drlar....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?