- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Kilonu merak ediyorum yarın ilk işin tartılmak olsunyarın sabah spor ve kahvaltı yapıp sonra yoklama alacam ona göre herkes burada olsunnnnn
yarın merakla burayı okicam gönül abla ada abla bakalım kaç kilo olmuşKilonu merak ediyorum yarın ilk işin tartılmak olsun
Sabaha yumurta ekle , öğle protein yersen aksamı sebze ile geçiştir ...sabahlari ise giderken canım hiç kahvalti etmek istemiyor salatalık Galeta peynir biber falan yesem nasıl olur ?
öğlen zaten yemekhanede sadece çorba , ayran/yoğurt, ana yemek alicam . meyve olarak kavun karpuz çıkıyor onu almam pirinç pilavı çıkıyor almam bulgur çıkıyor ama en az 8 kaşık vardır 3 kaşık yemek için alsam 5 kaşık pilav çöpe gidecek onu da almam
akşamları da eve gelince çorba, yoğurt , kabak gibi hafif yemekler yesem sağlıksız mi beslenmiş olurum sizce
?
Bende merak ediyorum....Kilonu merak ediyorum yarın ilk işin tartılmak olsun
hiç de sevmem yumurtaSabaha yumurta ekle , öğle protein yersen aksamı sebze ile geçiştir ...
AA evet ablaiyiyim canım sağolannemlerdeyim bayramdan sonra evime dönerim. yani trabzondayım şuan ama sen gelene kadar ben dönerim muhtemelen sen nasılsın canım?
MuMu85 hemşooo geldin trabzonlara unuttun bizi
O bendede var ..valla benimkilerde yemiyor sinirden hepsini ben yiyorumMerhaba heekese
Ev temizledim... yarın diyete başlıyorum diye ne var ne yok yedim
Kızımın hiç iştahı yok , eczaneden iştah artırıcı şurup aldım.... kızım yemedikçe ben sinirlenip daha cok yedim
Çok geçmiş olsun ..şimdi nasıllar ?Çocuklar hastaydı öğlene kadar hastanedeyim düzenin olmadı
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük süt
Ara 1 kırmızı erik
Öğlen buğdaylı olan tarhanadan çorba
Bir tabak salata
Ara küçük yeşil elma maden suyu
Akşam bir paket hindi füme
Bir közlenmiş patlıcanbir tabak salata
Jullian 4/30
Kesinlikle ada. Yarın inşallah milat olsuntekrar sıkı bir şekilde başlayalım canım)
Bu ay mahfetti beni. Sistim resmenben karbonhidrat tükettiğim ay beni çok etkiliyor regli... çok şişkinlik oluyor özellikle gögüslerde prolaktin hormonundan kaynaklanıyormuş... ama karbonhidrat tüketmediğim aylarda regli haftası daha çok kilo kaybediyorum....
Arkadaşım akşam yemeği olarak koca kase yoğurt yiyor. O kadar güzel kilo verdikiSabaha yumurta ekle , öğle protein yersen aksamı sebze ile geçiştir ...
Demekki karbonhidrat cok tüketmişsin canım benimde regli erken gelecek gibi göğüs ağrılarım var... ama ben çok karbonhidrat tükettim biliyorum....Bu ay mahfetti beni. Sistim resmen
İşte önemli olan o yoğurttan sonra hiç bişey yememek ...Arkadaşım akşam yemeği olarak koca kase yoğurt yiyor. O kadar güzel kilo verdiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?