Bende kısır yedim bugün ve kısır bende bayağı artı yapıyor.Benim bu gün bol bulgurlu bir gün oldu yarın kesin artı gelirim.
Sabah 10:30
2 yumurta ve tere salatası
15:00 5 hurma 1 kase yoğurt
17:00 1 tabak kısır
20:30 5 kaşık domatesli bulgur pilavı
Boya yaptık bu gün çocuklar çok yordu yemek yapamadım böyle oldu artık
Şeker abur cubur vs yok diye teselli ediyorum kendimiBende kısır yedim bugün ve kısır bende bayağı artı yapıyor.
Kısır da yenmez mi yaaBende kısır yedim bugün ve kısır bende bayağı artı yapıyor.
Ben nutellalı pankek yedimŞeker abur cubur vs yok diye teselli ediyorum kendimi
Kısır ve ton baligima laf edilmişti neler görüyorum kısır ve Nescafe kaptan da benden farksızMenüm
Kahvaltı (09:00)
3 yemek kaşığı kısır
1 fincan sade nescafe
Öğle (12:30)
3 parça sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık
2 tane nutellalı pankek
Akşam (17:30)
1 kase kısır
1 bardak ayran
Domates, salatalık, 1 tane sakatlık turşusu
Yarım kuru soğan
2 lt su, spor yok temizlik var
Dün akşam yapmıştım. Geç oldu diye yemedim bugün bayağı yedimKısır da yenmez mi yaa
Ben bu ay çok abarttim çok sıkılmış tim Diyetten. 1 ay mola gibi oldu.Demekki karbonhidrat cok tüketmişsin canım benimde regli erken gelecek gibi göğüs ağrılarım var... ama ben çok karbonhidrat tükettim biliyorum....
Tatil olunca kızlar geç uyanıyor. Onların kahvaltısı benim öğle yemeğine denk geliyor. Aç karnına kahve içmemek için yedim. Metabolizma çalışsın hem de. Yan yana yemedim ama önce kısır yedim. Arkasından kahve içtimKısır ve ton baligima laf edilmişti neler görüyorum kısır ve Nescafe kaptan da benden farksız
Annem gözleme yaptı içim gitti bugün bir yandan tatlı vardıDün akşam yapmıştım. Geç oldu diye yemedim bugün bayağı yedim
İyi yapmışsınız kaptanım afiyet olsun pankekler küçük muydu pekiTatil olunca kızlar geç uyanıyor. Onların kahvaltısı benim öğle yemeğine denk geliyor. Aç karnına kahve içmemek için yedim. Metabolizma çalışsın hem de. Yan yana yemedim ama önce kısır yedim. Arkasından kahve içtim
Yanımda pizza yiyorlar ben yemedimAnnem gözleme yaptı içim gitti bugün bir yandan tatlı vardı
Ben yapamam onu sonrası saldiririm gece. Arkadaşım asya ilk 3 gün sabır et inan sonra alisiyor sun dedi de suan cesaret edemem. Midem in baya kuculmesi lazimİşte önemli olan o yoğurttan sonra hiç bişey yememek ...
Yarın tartı bildirimini bekliyorum bakalım kaç kilo oldunBen bu ay çok abarttim çok sıkılmış tim Diyetten. 1 ay mola gibi oldu.
Küçüktü canım aslında yememek için çok uğraştım ama en son eritirim nasılsa diye götürdümİyi yapmışsınız kaptanım afiyet olsun pankekler küçük muydu peki
Kaptanım tatilde kilo almadan dönebilir mıyım sizce mümkün mü. Bı gün yiyip 2gun dengelesem ölçülü yesem olmaz mı .Küçüktü canım aslında yememek için çok uğraştım ama en son eritirim nasılsa diye götürdüm
Ben 5 dk içinde hepsini yerim onun hızlı yiyorum yavaş yemekten asla zevk almamBitiremedilerdeBen yesem kalmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?