Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım tatilde kilo almadan dönebilir mıyım sizce mümkün mü. Bı gün yiyip 2gun dengelesem ölçülü yesem olmaz mı .
Bence mümkün. Tadımlık ye her şeyden. Kaçırdığın zaman dengele. Öğün dengesi yapmaya çalış. Kahvaltıyı sağlam yap. Akşamların hep hafif olsun. Bol bol hareket et ve su içmeyi unutma. Bunları yaparsan kilo almazsın hatta verme ihtimalin bile var.

Yanıma süt yulaf bulunsun kacirdigim zaman onunla dengelerim hem de pratik olur benim için. Akşamları da yürüyüş yaparım sahilde yüzmeye falan girerim arada. Yanımdan suyu da eksik etmem inşallah kilo almadan gelirim buraya

Selam kizlar
Bugun trabzondan misafierimiz geldi. Butun gun gezdik. Şimdicocugu uyuturkem yazabildim ancak

Menumu yazayim
Sabah 10
Sucuklu yumurta
1 parca beyaz peynir
1 dilim ekmek

Ara ogun 14.30
Detox marka sekersiz kuruyemis-kurumeyve barı

Aksam 18.30
Nohutlu tavuklu pilav
Boza

Ben akşamları bacak göbek yaglayip bilyeli masaj eldiveni var onunla masaj yapıyorum
Arkasına vakumlu kupalarladq masaj yapıyorum
Aklınızda olsun bikere daha denemiştim feci sıkılastiriyor.insllh bu seferde olur

3 4 YK yenebilir bence sağlıklı ve gerçekten çok tok tutan bişey ben yumurta sevmiyorum diye bu yulafi yumurtaya koymuştum 5 saat acikmadim o gün
Yaa gercekten mi. Bende almayi düşünüyorum. Haşlanmış yumurta dan çok sıkıldım bir kaç gün de yulaf li yaparım

Herkese iyi geceler
Bugunki menum:
Kahvaltı 10.30
Mantarlı biberli omlet
1dilim ekmek
1kk peynir
2cherry domates 1salatalik

14.00
3tane yaprak sarma.
1fincan yeşilçay

16.00
Şekersiz türk kahvesi 1kare bitter çikolata

19.30
1kucuk tabak kayseri mantısı

21.30
Ev yapımı limonata

Bugün akşama kadar koşturdum.30dak yürüyüş.3lt su..

Kaptabi
çok geçmiş olsun canım önemli bişeyleri yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…