Yok canim tartilmicam şu an olumsuz etkiler. Temiz beslenme ye başlıcam yarinYarın tartı bildirimini bekliyorum bakalım kaç kilo oldun
Bugün herkes kısır yemiş 1 aydır yemedim galiba burnumda tutuyorMenum
Sabah 11 gibi
2 has yumurta salatalik peynir domates 2 dil form ekmek çay
Saat 15 de
5 kasik kısır yeşillik ayran
Akşam 17 de
Yarım ekmek li döner ayran
Spor 70 dk yürüyüş yaptım
Bence mümkün. Tadımlık ye her şeyden. Kaçırdığın zaman dengele. Öğün dengesi yapmaya çalış. Kahvaltıyı sağlam yap. Akşamların hep hafif olsun. Bol bol hareket et ve su içmeyi unutma. Bunları yaparsan kilo almazsın hatta verme ihtimalin bile var.Kaptanım tatilde kilo almadan dönebilir mıyım sizce mümkün mü. Bı gün yiyip 2gun dengelesem ölçülü yesem olmaz mı .
Basla basla yoksa kilolar alır başını giderYok canim tartilmicam şu an olumsuz etkiler. Temiz beslenme ye başlıcam yarin
Yanıma süt yulaf bulunsun kacirdigim zaman onunla dengelerim hem de pratik olur benim için. Akşamları da yürüyüş yaparım sahilde yüzmeye falan girerim arada. Yanımdan suyu da eksik etmem inşallah kilo almadan gelirim burayaBence mümkün. Tadımlık ye her şeyden. Kaçırdığın zaman dengele. Öğün dengesi yapmaya çalış. Kahvaltıyı sağlam yap. Akşamların hep hafif olsun. Bol bol hareket et ve su içmeyi unutma. Bunları yaparsan kilo almazsın hatta verme ihtimalin bile var.
3 4 YK yenebilir bence sağlıklı ve gerçekten çok tok tutan bişey ben yumurta sevmiyorum diye bu yulafi yumurtaya koymuştum 5 saat acikmadim o günKızlar yulaf hakkında ne düşünüyorsunuz
AA evet abla
ben de baya bı kalicam Karadeniz'de .. yemekleri de çok güzel mekanlar var valla bakalım. temiz havada insanın yedikce yiyesi geliyor. iyi olmana çok sevindim daha da iyi ol inşallah
Çok sağol ablacimçok sağıl canımsenin için güzel bir tatil olur inşallah
Teşekkürler iyiler antibiyotik serum yedilerÇok geçmiş olsun ..şimdi nasıllar ?
Annemler deyimBitiremediler deBen yesem kalmazdı
Yaa gercekten mi. Bende almayi düşünüyorum. Haşlanmış yumurta dan çok sıkıldım bir kaç gün de yulaf li yaparım3 4 YK yenebilir bence sağlıklı ve gerçekten çok tok tutan bişey ben yumurta sevmiyorum diye bu yulafi yumurtaya koymuştum 5 saat acikmadim o gün
Sen yemeyeceksin di mi?LAydLiNe ben de misafirlere cayin yaninda nutellali meyveli pancake hazirliycam simdi.
çok geçmiş olsun canım önemli bişeyleri yoktur insallahÇocuklar hastaydı öğlene kadar hastanedeyim düzenin olmadı
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük süt
Ara 1 kırmızı erik
Öğlen buğdaylı olan tarhanadan çorba
Bir tabak salata
Ara küçük yeşil elma maden suyu
Akşam bir paket hindi füme
Bir közlenmiş patlıcanbir tabak salata
Jullian 4/30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?