Bende de geçen hafta tartiyla kavga ettim buyuzdenBende kısır yedim bugün ve kısır bende bayağı artı yapıyor.
Kaptanım orda nutellali pankek mi var hemde 2taneMenüm
Kahvaltı (09:00)
3 yemek kaşığı kısır
1 fincan sade nescafe
Öğle (12:30)
3 parça sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık
2 tane nutellalı pankek
Akşam (17:30)
1 kase kısır
1 bardak ayran
Domates, salatalık, 1 tane sakatlık turşusu
Yarım kuru soğan
2 lt su, spor yok temizlik var
Pancake i yaparken bi tane yedim. Nutellasiz meyvesizSen yemeyeceksin di mi?
Yulaf gerçekten tok tutuyor ama ben iki yemek kaşığı koyuyorum fazlasında sisiyor mideyi rahatsız ediyorYaa gercekten mi. Bende almayi düşünüyorum. Haşlanmış yumurta dan çok sıkıldım bir kaç gün de yulaf li yaparım
Teşekkür ederim.terleyip birde buzlu dondurmalardan yiyorlar ,maalesef kaç gündür ateş eşliğinde boğaz enfeksiyonu antibiyotik kullanıyoruz bakalımKaptabi
çok geçmiş olsun canım önemli bişeyleri yoktur insallah
Bildiğim kadarıyla Ev yapımı limonataya şekerde atıyoruzHerkese iyi geceler
Bugunki menum:
Kahvaltı 10.30
Mantarlı biberli omlet
1dilim ekmek
1kk peynir
2cherry domates 1salatalik
14.00
3tane yaprak sarma.
1fincan yeşilçay
16.00
Şekersiz türk kahvesi 1kare bitter çikolata
19.30
1kucuk tabak kayseri mantısı
21.30
Ev yapımı limonata
Bugün akşama kadar koşturdum.30dak yürüyüş.3lt su..
Mantı, çikolata ve limonata olmamış canım. Sarmalar pirinçliyse onlarda olmamış. Artık listedesin unutma olur mu?Herkese iyi geceler
Bugunki menum:
Kahvaltı 10.30
Mantarlı biberli omlet
1dilim ekmek
1kk peynir
2cherry domates 1salatalik
14.00
3tane yaprak sarma.
1fincan yeşilçay
16.00
Şekersiz türk kahvesi 1kare bitter çikolata
19.30
1kucuk tabak kayseri mantısı
21.30
Ev yapımı limonata
Bugün akşama kadar koşturdum.30dak yürüyüş.3lt su..
Evet ama ben listede değilim henüzKaptanım orda nutellali pankek mi var hemde 2tane
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim.terleyip birde buzlu dondurmalardan yiyorlar ,maalesef kaç gündür ateş eşliğinde boğaz enfeksiyonu antibiyotik kullanıyoruz bakalım
Neden böyle oldu sence?
evet aynen öyle benim de 33 güne uzadı karnım şişti pantolon iz yapmış geçen gün halbuki her zaman giydiğim pantolonBana bol gelen şeyler dar gelmeye başladı belli bir ödem var .kilo almam imkansız spor ve yürüyüşü birakmiyorum şeker ve kötü karbonhidrat tuketmiyorum.regl başlayınca birden ineceksin diyorlar oylemi gerçekten ☹
E bu olay regl başlayınca mi bitincemi geçecekevet aynen öyle benim de 33 güne uzadı karnım şişti pantolon iz yapmış geçen gün halbuki her zaman giydiğim pantolon
başlayınca yavaş yavaş atıyorsun bitene kadar hiç bişey kalmıyorE bu olay regl başlayınca mi bitincemi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?