Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım orda nutellali pankek mi var hemde 2tane

Kaptabi

çok geçmiş olsun canım önemli bişeyleri yoktur insallah
Teşekkür ederim.terleyip birde buzlu dondurmalardan yiyorlar ,maalesef kaç gündür ateş eşliğinde boğaz enfeksiyonu antibiyotik kullanıyoruz bakalım

Bildiğim kadarıyla Ev yapımı limonataya şekerde atıyoruz keşke ev yapımı ayran olsaymis

Çocukların ateşlerin kontrol için ayaktayım
Birde ben sabah yumurta varsa ekmek yemiyorum ya ekmek ya yumurta deneyin kan şekerini dengesini bozmuyor çabuk acikmiyoruz

Mantı, çikolata ve limonata olmamış canım. Sarmalar pirinçliyse onlarda olmamış. Artık listedesin unutma olur mu?
Kaptanım orda nutellali pankek mi var hemde 2tane
Evet ama ben listede değilim henüz
Teşekkür ederim.terleyip birde buzlu dondurmalardan yiyorlar ,maalesef kaç gündür ateş eşliğinde boğaz enfeksiyonu antibiyotik kullanıyoruz bakalım
Geçmiş olsun canım

4-5 gündür antibiyotikve regl öncesi
71.8 den cikiyorum hala regl başlayınca mi düşecek bu ödem iyice sinir oldum

Bugünlerde regl olmak üzereyim ama diş tedavisi için antibiyotiği 5 gün daha icircem 5 gün böyle mi devam edecek yani

Bana bol gelen şeyler dar gelmeye başladı belli bir ödem var .kilo almam imkansız spor ve yürüyüşü birakmiyorum şeker ve kötü karbonhidrat tuketmiyorum.regl başlayınca birden ineceksin diyorlar oylemi gerçekten

evet aynen öyle benim de 33 güne uzadı karnım şişti pantolon iz yapmış geçen gün halbuki her zaman giydiğim pantolon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…