Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Omronun yorumları iyi gibi onu alayım diyorum. Cebime katarım durur akşama kadar. Kendin sıfırlıyorsun onu.
Saat şeklinde alsam kullanamam ben sürekli ya bulaşık yıkıyorun ya çocukları yıkıyorum
Bende saat şeklinde kullanamam sanki hastanede sürekli el yıkıyorum. Ama sanki o daha iyi gibi geliyor. Takıp çıkartmak zor olur mu acaba? candy_candy sen memnun musun?

Anka cım bugünden itibaren menü kontrolüne tekrar başlar mısın? Ben kontrol edeceğim ama çarşamba sabahı yola çıkıyoruz dışarıda çok fazla telefonu elime alamam

Kızlar bu akşam herkesten menü bekliyorum sabahtan kendinizi ona göre ayarlayın olur mu? Menünüze yazamayacağınız şeyler yemeyin

aman hiç kilo almamışsin nerdeyse 58le gitmiştin inşallah bende böyle kilo almadan dönerim
bende şaşırdım açıkcası ... sağolsun ablam biraz yemeklere yağı fazla koyuyor ... bi yumurta yapıyor tavaya bir tereyağı dolduruyor görmeniz lazım... çok fazla değil mi bu yağ dedim sen karışma yağlı olsun dedi ondan sonra hiç karışmadım .... bütün yemekler resmen yerken yağ kokuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…