Bende saat şeklinde kullanamam sanki hastanede sürekli el yıkıyorum. Ama sanki o daha iyi gibi geliyor. Takıp çıkartmak zor olur mu acaba?Omronun yorumları iyi gibi onu alayım diyorum. Cebime katarım durur akşama kadar. Kendin sıfırlıyorsun onu.
Saat şeklinde alsam kullanamam ben sürekli ya bulaşık yıkıyorun ya çocukları yıkıyorum
Onun kalitelisini almak lazım yoksa kolun sallandıkça adım atmış gibi sayıyorBende saat şeklinde kullanamam sanki hastanede sürekli el yıkıyorum. Ama sanki o daha iyi gibi geliyor. Takıp çıkartmak zor olur mu acaba?candy_candy sen memnun musun?
Çok kötü değil bence çabuk gider
2 kilo bence gayet güzel
Bizim telefon çok iyi aslında ama her zaman yanında olmuyorOnun kalitelisini almak lazım yoksa kolun sallandıkça adım atmış gibi sayıyor
hergün düzenli magnum yedim , diğer yöresel yemeklerinide düşünürsek bencede çoook iyiÇok kötü değil bence çabuk gider
regli şişkinliği de var banada iyi geldi sonuç yeme saatlerim yoktu gece 10 da bile meyve yemiştim.... şimdi hedef koyup yola devam edecem2 kilo bence gayet güzel
Ama ona göre de hareket etmişsin bellihergün düzenli magnum yedim , diğer yöresel yemeklerinide düşürsek bencede çoook iyi))
evet çok hareketliydik hergün bir yerdeydik gerçi gttiğimiz yerde de yedik içtik hahahaAma ona göre de hareket etmişsin belli
Genel temizlik yapıyorum ben aslında başkasına versek ya da cuma genel kontrol yaparım.Anka cım bugünden itibaren menü kontrolüne tekrar başlar mısın? Ben kontrol edeceğim ama çarşamba sabahı yola çıkıyoruz dışarıda çok fazla telefonu elime alamam
Gidene kadar ben bakayım.Genel temizlik yapıyorum ben aslında başkasına versek ya da cuma genel kontrol yaparım.
aman hiç kilo almamışsin nerdeyse 58le gitmiştin inşallah bende böyle kilo almadan dönerimben kahvaltıya geçer sonra gelip geçmiş yaparım
anka ile beraber hallederiz canım elimizde sopaaaaaaGidene kadar ben bakayım.ada81 döndü zaten sonra o yardım eder.
bende şaşırdım açıkcası ... sağolsun ablam biraz yemeklere yağı fazla koyuyor ... bi yumurta yapıyor tavaya bir tereyağı dolduruyor görmeniz lazım... çok fazla değil mi bu yağ dedim sen karışma yağlı olsun dediaman hiç kilo almamışsin nerdeyse 58le gitmiştin inşallah bende böyle kilo almadan dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?