Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel kendinin farkındasın değişimleri gorebiliyorsun tıka basa bir mide sonrası vicdan muhasebesi hepimiz oyleyiz ama artık böyle olmamaliyiz kendimize değer vermeliyiz yaşadığımız sikintilarin acısını niye vucudumuzdan çıkarıyoruz önce ben demeliyiz ve kendimize değer vermeliyiz

Napiyorsunuz kızlar. Arkadasima kahvaltı ya gittim geldim evi toplicam bakim kızlar napmis dedim. Arkadaşım da kilo almışsın dedi. Bugün başladık hayırlısıyla

ada81 canım gayet iyi bir sonuç tebrik ederim tatilin nasıl geçti annecigin babacigin nasildi Malatya nasildi
sağol canım , çok şükür hepsi çok iyilerdi ... kızıma bana çok iyi moral oldu bu tatil... burada çok yalnızım malatyada akraba dışında eski arkadaşlarımı bile gördüm çok iyi geldi bana )

Kesinlikle .İşin özü insanlardan dolayı değil kendime değer verdiğim için sağlıklı beslenmek zorundayım.Çünkü hayat hep zor ve zor olmaya da devam edecek.İş böyle olunca ya elden ayaktan kesilinceye kadar aç kalıyorum yada tıka basa yiyorum hem de hızlı bir şekilde;sanki birşeylerin acısını yemekten çıkarıyorum.İşte bu yüzden metabolizmam kendini şaşırdı sanırım ve yine bu yüzden 1 ay boyunca 1 kilo veremiyorum.Tek sorun havanın sıcak olması ve spor yapmak inanılmaz zor.Sadece 30 dk leslie bile inanılmaz yoruyor çünkü nem %70 lerde Hatay da.O nedenle akşam hava serinleyince veya erken kalkabilirsem sabah yapacağım

Bende saat şeklinde kullanamam sanki hastanede sürekli el yıkıyorum. Ama sanki o daha iyi gibi geliyor. Takıp çıkartmak zor olur mu acaba? candy_candy sen memnun musun?

Kaptanim bu saatle duşa denize bile girebiliyorsun ben elimi yıkarken bulaşık yıkarken ya da duşta çıkarmadığım oldu ama denize girmedim hiç saatle

Bu arada dün gece 9da uyuyakalmışım o yüzden yazamadım da okuyamadım da şimdi okucam ama menülere yorum yapmicam haberiniz olsun sonra menümü yazarım

Kızlar yine yok kimsecikler umarım kaçamak yapmıyorsunuzdur
Ya haftasonu çok giremiyorum ben bu hafta da izinliyim sürekli burada olamam ama akşamları menü yazıp yazılanları okucam inşallah iki gecedir uyuyup kalıyorum dün de gece 2 gibi uyandım bakayım dedim de gözüm açılmıyordu sabah yazarım dedim yattım geri aha teli elime aldığım saat 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…