Ne güzel kendinin farkındasın değişimleri gorebiliyorsun tıka basa bir mide sonrası vicdan muhasebesi hepimiz oyleyiz ama artık böyle olmamaliyiz kendimize değer vermeliyiz yaşadığımız sikintilarin acısını niye vucudumuzdan çıkarıyoruz önce ben demeliyiz ve kendimize değer vermeliyizHerkese tekrar merhaba
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir,2 çeri domates,4 zeytin,3 dilim peksimet,tek şekerli çay
Öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata (mor lahana,salata,domates),2 kaşık patates salatası
akşam: 1 kase Yoğurt üstüne rondodan geçirilmiş bol yulaflı, bademli, cevizli karışım ve üstüne probiyotik tozu ekleyeceğim.
Geçen iki haftada ablamların gelmesi ve yaşadığım bazı sinir bozucu nedenlerden dolayı diyetimi aksatıp tekrar sigara içmeye başlamıştım ama şunu o kadar iyi anladım ki düzensiz beslenme ve sigara beni mutsuz,sinirli ve çok depresif bir insan haline getiriyor.Ayrıca ne kadar şeker alırsam bir sonraki gün başım o kadar ağrıyor. Karbonhidratı fazla tüketirsem tuvalete çıkamama,şişkinlik sorunlarıyla karşılaşıyorum. Bu nedenle artık kahvaltıda yediğim peksimetleri de yemeyeceğim ve onun yerine 2 haşlanmış yumurta yemeye karar verdim. Ara olarak 2-3 ceviz,badem yada armut,elma gibi meyveler tüketeceğim. Daha fazla yeşillik ve genel olarak sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdim.Vücudumda alkali seviyesi düzgün olunca tüm sistemin daha düzgün oluyor. en önemlisi dönemlik sinir bozukluklarını yemekten çıkarmamaya karar veriyorum. Çünkü öyle olunca çatlayana kadar yiyip sonra da kendimden nefret ediyorum..
yok olmaz zaten öyle yapıyordum hatta 3 saati buluyordu benim sporayy hadi inşallah ya valla heyecanlandim hem yer hem hareket ederim bende
çok fazla spor olmaz mı yaa günde 2 saat.
ben sevmiyorum ölçü almayı beni motive etmiyor o yüzden hiç önemsemiyorum beni tartı çok motive ediyor o yüzden mezureye gerek duymuyorumAda abla bı mezura almadın o kadar merak ediyorum ölçülerini(
evet başlayalım canım kurtulalım şu kilolardan incecik olalım bak 52 ne güzel söyleniyor 52 , 52 , 52Süpersin canım bende cuma başladım tekrardan hadi yine hep birlikte hedefe gidelim
sağol canım , çok şükür hepsi çok iyilerdi ... kızıma bana çok iyi moral oldu bu tatil... burada çok yalnızım malatyada akraba dışında eski arkadaşlarımı bile gördüm çok iyi geldi banaada81 canım gayet iyi bir sonuç tebrik ederim tatilin nasıl geçti annecigin babacigin nasildi Malatya nasildi
bende 55 olmak istiyorumevet başlayalım canım kurtulalım şu kilolardan incecik olalım bak 52 ne güzel söyleniyor 52 , 52 , 52
kolay gelsin canım , sabah tartılmadın mı ? bugün başlıyoruzNapiyorsunuz kızlar. Arkadasima kahvaltı ya gittim geldim evi toplicam bakim kızlar napmis dedim. Arkadaşım da kilo almışsın dedi. Bugün başladık hayırlısıyla
güzel olur 55bende 55 olmak istiyorum
evet incecik olucamm tatilde bende seninki gibi 1 kiloyla dönersem havalara uçarımmmgüzel olur 55tatil dönüşü sıkı bir şekilde başlarsın canım
bence verirsin sporu artırabilirsen birazda yediklerini 1 kaşıkda olsa azaltırsan verirsin10 günde 1.5 kg verebilir miyim sizce
Verirsin canım çok değil10 günde 1.5 kg verebilir miyim sizce
Ada paranoid gelmeden biz hedefe ulasalimmigüzel olur 55tatil dönüşü sıkı bir şekilde başlarsın canım
Kesinlikle .İşin özü insanlardan dolayı değil kendime değer verdiğim için sağlıklı beslenmek zorundayım.Çünkü hayat hep zor ve zor olmaya da devam edecek.İş böyle olunca ya elden ayaktan kesilinceye kadar aç kalıyorum yada tıka basa yiyorum hem de hızlı bir şekilde;sanki birşeylerin acısını yemekten çıkarıyorum.İşte bu yüzden metabolizmam kendini şaşırdı sanırım ve yine bu yüzden 1 ay boyunca 1 kilo veremiyorum.Tek sorun havanın sıcak olması ve spor yapmak inanılmaz zor.Sadece 30 dk leslie bile inanılmaz yoruyor çünkü nem %70 lerde Hatay da.O nedenle akşam hava serinleyince veya erken kalkabilirsem sabah yapacağımNe güzel kendinin farkındasın değişimleri gorebiliyorsun tıka basa bir mide sonrası vicdan muhasebesi hepimiz oyleyiz ama artık böyle olmamaliyiz kendimize değer vermeliyiz yaşadığımız sikintilarin acısını niye vucudumuzdan çıkarıyoruz önce ben demeliyiz ve kendimize değer vermeliyiz
Bende saat şeklinde kullanamam sanki hastanede sürekli el yıkıyorum. Ama sanki o daha iyi gibi geliyor. Takıp çıkartmak zor olur mu acaba?candy_candy sen memnun musun?
Ya haftasonu çok giremiyorum ben bu hafta da izinliyim sürekli burada olamam ama akşamları menü yazıp yazılanları okucam inşallah iki gecedir uyuyup kalıyorum dün de gece 2 gibi uyandım bakayım dedim de gözüm açılmıyordu sabah yazarım dedim yattım geri aha teli elime aldığım saat 2Kızlar yine yok kimsecikler umarım kaçamak yapmıyorsunuzdur
Benim 126.9 cumaya göre sabitherkes yarın kilo bildirimi yapacak değil mi herkesin kilosunu merak ediyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?