Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla süper sadece 1 kg almişsin abla bana da dua et inşallah bende böyle olur yaa 58le gitsem bende 59la donsem keşke demek ki bu mümkün çok hareketli olursam bende başarabilirim şuan ümidim var

evet kızlar artık kendimizi kandırmayalım kilo hiçbirimize yakışmıyor kurtulalım şu kilolardan ...lütfen herkes en az 30 dk spor yapsın ....
ben evlendiğim kilonun altına düşütüğüm için ablamın kv tarafı beni bu yaz bir düğünde gördü şok oldular sen evlendiğinde bile bu kilodan fazlaydın dediler.... herkes çok beğendi inanın bu değişim çektiğim tüm zorluklara değdi.....

valla süper sadece 1 kg almişsin abla bana da dua et inşallah bende böyle olur yaa 58le gitsem bende 59la donsem keşke demek ki bu mümkün çok hareketli olursam bende başarabilirim şuan ümidim var
evet canım hareket şart çok hareketli olursan yesen bile tolere edilebiliyor.... hergün düzenli magnum yedim onun dışında yediklerim de oldu ama evde bir gün bile uzanıp ayyy dinleneyim demedik hep gezdik...
inşallah sende almadan dönersin aramıza

sağol canım , çok şükür korkarak çıktım tartıya gözümü kapattım çıktım besmele ile açtım gözümü
sen nasılsın kilo ne alemde başladın mı diyete tekrar
Ben deniyorum ama yapamıyorum yine deneyeceğim ama 30 dk Leslie yapmadan uyumama kararı aldım bakalım inşallah yaparım en son tartıldığımda 73 tüm bugün tartılcaktım tartımın pili bitmiş ama daha çok aldım sanki

hadi gel seninle lesliye başlıyalım ben bitane fast lesli buldum tatilden önce onu yapıyordum çok incelmiştim....onu yapalım birlikte varmısın? ben hergün sabah sporumu yapacam 1,5 saat... ek olarak öğleden sonra lesli yapacam

ayy hadi inşallah ya valla heyecanlandim hem yer hem hareket ederim bende
çok fazla spor olmaz mı yaa günde 2 saat.

Süpersin canım bende cuma başladım tekrardan hadi yine hep birlikte hedefe gidelim

ada81 canım gayet iyi bir sonuç tebrik ederim tatilin nasıl geçti annecigin babacigin nasildi Malatya nasildi

Herkese tekrar merhaba
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir,2 çeri domates,4 zeytin,3 dilim peksimet,tek şekerli çay
Öğlen: 5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata (mor lahana,salata,domates),2 kaşık patates salatası
akşam: 1 kase Yoğurt üstüne rondodan geçirilmiş bol yulaflı, bademli, cevizli karışım ve üstüne probiyotik tozu ekleyeceğim.

Geçen iki haftada ablamların gelmesi ve yaşadığım bazı sinir bozucu nedenlerden dolayı diyetimi aksatıp tekrar sigara içmeye başlamıştım ama şunu o kadar iyi anladım ki düzensiz beslenme ve sigara beni mutsuz,sinirli ve çok depresif bir insan haline getiriyor.Ayrıca ne kadar şeker alırsam bir sonraki gün başım o kadar ağrıyor. Karbonhidratı fazla tüketirsem tuvalete çıkamama,şişkinlik sorunlarıyla karşılaşıyorum. Bu nedenle artık kahvaltıda yediğim peksimetleri de yemeyeceğim ve onun yerine 2 haşlanmış yumurta yemeye karar verdim. Ara olarak 2-3 ceviz,badem yada armut,elma gibi meyveler tüketeceğim. Daha fazla yeşillik ve genel olarak sebze ağırlıklı beslenmeye karar verdim.Vücudumda alkali seviyesi düzgün olunca tüm sistemin daha düzgün oluyor. en önemlisi dönemlik sinir bozukluklarını yemekten çıkarmamaya karar veriyorum. Çünkü öyle olunca çatlayana kadar yiyip sonra da kendimden nefret ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…