- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
valla süper sadece 1 kg almişsin abla bana da dua et inşallah bende böyle olur yaa 58le gitsem bende 59la donsem keşke demek ki bu mümkün çok hareketli olursam bende başarabilirim şuan ümidim varbende şaşırdım açıkcası ... sağolsun ablam biraz yemekleri yağı fazla koyuyor ... bi yumurta yapıyor tavaya bir tereyağı dolduruyor görmeniz lazım... çok fazla değil mi bu yağ dedim sen karışma yağlı olsun dediondan sonra hiç karışmadım .... bütün yemekler. resmen yerken yağ kokuyordu
Hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın okudum boya işlerin varmış kolay gelsinHoşgeldin canım nasılsın
evet canım hareket şart çok hareketli olursan yesen bile tolere edilebiliyor.... hergün düzenli magnum yedim onun dışında yediklerim de oldu ama evde bir gün bile uzanıp ayyy dinleneyim demedik hep gezdik...valla süper sadece 1 kg almişsin abla bana da dua et inşallah bende böyle olur yaa 58le gitsem bende 59la donsem keşke demek ki bu mümkün çok hareketli olursam bende başarabilirim şuan ümidim var
sağol canım , çok şükür korkarak çıktım tartıya gözümü kapattım çıktım besmele ile açtım gözümü
Ben deniyorum ama yapamıyorum yine deneyeceğim ama 30 dk Leslie yapmadan uyumama kararı aldım bakalım inşallah yaparım en son tartıldığımda 73 tüm bugün tartılcaktım tartımın pili bitmiş ama daha çok aldım sankisağol canım , çok şükür korkarak çıktım tartıya gözümü kapattım çıktım besmele ile açtım gözümü
sen nasılsın kilo ne alemde başladın mı diyete tekrar
hadi gel seninle lesliye başlıyalım ben bitane fast lesli buldum tatilden önce onu yapıyordum çok incelmiştim....onu yapalım birlikte varmısın? ben hergün sabah sporumu yapacam 1,5 saat... ek olarak öğleden sonra lesli yapacamBen deniyorum ama yapamıyorum yine deneyeceğim ama 30 dk Leslie yapmadan uyumama kararı aldım bakalım inşallah yaparım en son tartıldığımda 73 tüm bugün tartılcaktım tartımın pili bitmiş ama daha çok aldım sanki
ayy hadi inşallah ya valla heyecanlandim hem yer hem hareket ederim bendeevet canım hareket şart çok hareketli olursan yesen bile tolere edilebiliyor.... hergün düzenli magnum yedim onun dışında yediklerim de oldu ama evde bir gün bile uzanıp ayyy dinleneyim demedik hep gezdik...
inşallah sende almadan dönersin aramıza
çok fazla spor olmaz mı yaa günde 2 saat.hadi gel seninle lesliye başlıyalım ben bitane fast lesli buldum tatilden önce onu yapıyordum çok incelmiştim....onu yapalım birlikte varmısın? ben hergün sabah sporumu yapacam 1,5 saat... ek olarak öğleden sonra lesli yapacam
Ada abla bı mezura almadın o kadar merak ediyorum ölçülerinihadi ben kaçar evi toparlamam lazım yine gelirim
Tamam canım başlayalımhadi gel seninle lesliye başlıyalım ben bitane fast lesli buldum tatilden önce onu yapıyordum çok incelmiştim....onu yapalım birlikte varmısın? ben hergün sabah sporumu yapacam 1,5 saat... ek olarak öğleden sonra lesli yapacam
Yavaş verilen kilo yavaş gidiyor demekki ben hızlı verip hızlı alıyorum ne yazikkiaman hiç kilo almamışsin nerdeyse 58le gitmiştin inşallah bende böyle kilo almadan dönerim
Süpersin canım bende cuma başladım tekrardan hadi yine hep birlikte hedefe gidelimevet kızlar artık kendimizi kandırmayalım kilo hiçbirimize yakışmıyor kurtulalım şu kilolardan ...lütfen herkes en az 30 dk spor yapsın ....
ben evlendiğim kilonun altına düşütüğüm için ablamın kv tarafı beni bu yaz bir düğünde gördü şok oldular sen evlendiğinde bile bu kilodan fazlaydın dediler.... herkes çok beğendi inanın bu değişim çektiğim tüm zorluklara değdi.....
Koş paylaşımda parmak kaldır koş koş hadiHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın okudum boya işlerin varmış kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?