- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Benim arkadaşım da kahvaltı edemiyor diyetisyen ona iki galeta süt ve peynir verdi kahvaltıyasabahlari ise giderken canım hiç kahvalti etmek istemiyor salatalık Galeta peynir biber falan yesem nasıl olur ?
öğlen zaten yemekhanede sadece çorba , ayran/yoğurt, ana yemek alicam . meyve olarak kavun karpuz çıkıyor onu almam pirinç pilavı çıkıyor almam bulgur çıkıyor ama en az 8 kaşık vardır 3 kaşık yemek için alsam 5 kaşık pilav çöpe gidecek onu da almam
akşamları da eve gelince çorba, yoğurt , kabak gibi hafif yemekler yesem sağlıksız mi beslenmiş olurum sizce
?
Menüm
Kahvaltı (09:00)
3 yemek kaşığı kısır
1 fincan sade nescafe
Öğle (12:30)
3 parça sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
Domates salatalık
2 tane nutellalı pankek
Akşam (17:30)
1 kase kısır
1 bardak ayran
Domates, salatalık, 1 tane sakatlık turşusu
Yarım kuru soğan
2 lt su, spor yok temizlik var
Kızlar yulaf hakkında ne düşünüyorsunuz
Yok tartılmadım. Temiz beslenme ye başladım şu an kilo aldığım için motive dusururdu benimkolay gelsin canım , sabah tartılmadın mı ? bugün başlıyoruz
Evet ama ben listede değilim henüz
regl dönemi çok iyi değerlendirmek lazım iyi kilo veriliyor
Allah Allah bazı kişilere göre değişiyor o zamansa..Ben regl dönemi için her ikisini de denedim yesem de yemesem de başladığım kilo ile bitiyor hiç kilo veremiyorum o dönemde ben
Dünkü adım sayım bu arada.
Kendime adım sayar alacağım tel sürekli üzerimde olmuyor
sağol canım , çok şükür hepsi çok iyilerdi ... kızıma bana çok iyi moral oldu bu tatil... burada çok yalnızım malatyada akraba dışında eski arkadaşlarımı bile gördüm çok iyi geldi bana)
72.500den 57ye düştüNecguzel ger dönüşler almışsın ada canım tebrik ederim seni
Kaç kilodan düştün gördüğün en yüksek kilo neydi
Bi de varsa bir before after da buraya atabilir misin
eylülde gelecek o hımmmmm olabilir hadi tam gaz başlayalım senin hedef kaç ?Ada paranoid gelmeden biz hedefe ulasalimmi
olsun canım önümüzde daha günler var dikkat edersen kesin giderBenim 126.9 cumaya göre sabit
72.500den 57ye düştü
ama before after atamaz eşi kızıyor
bazen yüzleşmekte iyi geliyor canım , tartıl ki ne alemdesin bilesinYok tartılmadım. Temiz beslenme ye başladım şu an kilo aldığım için motive dusururdu benim
canım eşim izin vermiyorNe guzel geri dönüşler almışsın ada canım tebrik ederim seni
Kaç kilodan düştün gördüğün en yüksek kilo neydi
Bi de varsa bir before after da buraya atabilir misin
hahahaha72.500den 57ye düştü
ama before after atamaz eşi kızıyor
bende anneme tavuk al dedim ızgara tavuk yanına da biraz dilim kabak yapacak. salatayla beraber yerimzeyneppk akşama ne pişiryorsun ? ben tavuk bud ve salata yapacam ... günü kapatacam 18.00 dan sonra ağzıma bişey atmayacam....
sabah 1,5 saat spor yaptım ... lesliye fırsatım olmadı henüz tel trafiğim vardı
gayet güzel canım afiyet olsun ...bende anneme tavuk al dedim ızgara tavuk yanına da biraz dilim kabak yapacak. salatayla beraber yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?