Canım kaç kilosun boyun kaçgunaydinnn kizlarrrrr, bugün azimliyim kararlıyım, o dar taytlarin icine girilecek
canim boyum 155 kilom 60.9Canım kaç kilosun boyun kaç
Ideal kilon ne canm hedef nedir hamileyken mi aldın kilocanim boyum 155 kilom 60.961 yani, ama goguslerim ve gobegim var, arkadan ince onden tonbul
aslinda ben hep balik etliydim,ideal kilom 50 ama artik imkansiz 50, genc kiz iken 50ydim, 82 dogumluyum yas faktoru de.cok etkili artik, ben hamilelik oncesine donsem yetrr simdilik 56 olsam iyidir, senin durum nedir kuzuIdeal kilon ne canm hedef nedir hamileyken mi aldın kilo
Merhaba canım konuya vakıf değilim ama akşamları yemek yemediğin dikkatimi çekti ve çok az kalori alıyor gibisin bir sebebi var mı? Detoks falan mı yapıyordun?Herkese günaydın,bugün güzel bir kahvaltıyla güne başladım.
22/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 minik salatalık,2 hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
nohut yemeği,bulgur pilavı (bunlardan 2-3 kaşık yerim),yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
kepekli grissini,birkaç üzüm
Akşam:
yoğurt,yulaf ve ceviz,badem,fındıktan oluşan karışımım
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates( iç bacak -karın),adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt
super bence, aksam az ama alışıksın sanirimHerkese günaydın,bugün güzel bir kahvaltıyla güne başladım.
22/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 minik salatalık,2 hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
nohut yemeği,bulgur pilavı (bunlardan 2-3 kaşık yerim),yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
kepekli grissini,birkaç üzüm
Akşam:
yoğurt,yulaf ve ceviz,badem,fındıktan oluşan karışımım
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates( iç bacak -karın),adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt
Insallah canım benimde kışa bi elbise etek pantolon beni bekliyogunaydinnn kizlarrrrr, bugün azimliyim kararlıyım, o dar taytlarin icine girilecek
aynen akşam yemekleri beni kötü yapıyor.Daha önce de sorulmuştu bu soru.eğer ağır kardiyo yapıyorsam sonrasında protein ağırlıklı şeyler yerim yada proteinli sütler var ondan içerim ama geneli bu şekilde.Benim vücudumun bu şekilde iyi tepki verdiğini fark ettim.super bence, aksam az ama alışıksın sanirim
Detokstan kastım şu. Sigarayı bıraktıktan sonra hem arınmak hem de metabolizma hızımı arttırmak için uyguladığım bir yöntem.Yapabilirsem haftada 3 gece yapıyorum. Detox suyum: Bir kivi,yarım limon suyu,salatalık,bir avuç maydanoz,taze nane,dere otu,eğer ağır spor yaptıysam yarım avakado,1 çk toz zencefil,varsa birkaç ıspanak yaprağı içeriyor.Az su ve birkaç buz küpü ile rondodan geçiriyorum.400-500 ml lik bir sıvı oluyor.Öğün yerine içiyorum.Tuvalete rahat çıkıyorum,şişliğim olmuyor,doyuyorum..Merhaba canım konuya vakıf değilim ama akşamları yemek yemediğin dikkatimi çekti ve çok az kalori alıyor gibisin bir sebebi var mı? Detoks falan mı yapıyordun?
Umarım sonuçlar güzeldir:)Kizlar simdi tartiya çıkıcam
Korkuyorum
Kaç gündür annemdeydim
73 geldim gecen cuma 72.3tuUmarım sonuçlar güzeldir:)
Yolculuk falan yaptıysan ödem yapıyor o da. Benim şişkinliğim 5-6 günde ancak geçiyor moralini bozma gelirsin eminim eski kilona73 geldim gecen cuma 72.3tu
5 kilo çabuk verirsin cnm azmisaslinda ben hep balik etliydim,ideal kilom 50 ama artik imkansiz 50, genc kiz iken 50ydim, 82 dogumluyum yas faktoru de.cok etkili artik, ben hamilelik oncesine donsem yetrr simdilik 56 olsam iyidir, senin durum nedir kuzu
Mrb kızlar cnm sıkıldı akşamı bekleyemedim şimdi yazayım bu saate kadar yediklerimi
08.00 1 muz 2 hurma
10.30 2 su bardağı yarim yağlı süt ile nestle nesquik
12.30 1 su bardagi rezene cayi
13.00 1 ceviz 1 hurma 1 kuru incir
14.00 şuanda da 1 büyük bardak ( 1.5 su bardağı) el yapimi kayisi marmelatindan yapimis meyve suyu (marmelata su ekledim şekersiz )
Şuana kadar 1.5 litre su içtim.
Şimdilik.bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?