bugun ki menum:
sabah 8:00 bir yumurta, bir dilim ekmek, sekersiz cay , 50 gr peynir
12:00 200 gr sut
14:00 menemen bir dilim ekmek, yaninda cikolatali ekmek( evet doymadim en yakinimda o vardi ve yiyiverdim, evde yemek yapmmaistim henuz isten gelip, menemen de dunden kalmisti
18:00 bi tabk yesil mercimek, seftali
canim emzirdigim.icin hergun mutlaka.2.5_ 3 litre iciyormAfiyet olsun canım evet çikolatalı ekmek orda fazla.Su miktarını belirtmemişsin
Encok da su süt yapar ya.Su miktarı cok guzelcanim emzirdigim.icin hergun mutlaka.2.5_ 3 litre iciyormbari bi artim olsun
sagol canim benim , simdi canim yine sekerli cekiyoraUOTE="My bayb, post: 60919900, member: 902873"]
Afuyet olsn canm.
sagol canim benim , simdi canim yine sekerli cekiyoraUOTE="My bayb, post: 60919900, member: 902873"]
Afuyet olsn canm.
Sizin de Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün:)Benimki de 4 aylık teyzesi
Hoş geldinBende katılabılırım aranıza
şimdi şöyle,akşam hafif birşeyler yediğimde daha rahat olduğumu fark ettim. Eğer ağır spor yapıyorsam akşam protein ağırlı alıyorum onun dışında saat zaten 8-9 gibi olduğu için yemek yerine yoğurt,detox suyu yeterli oluyor.Zaten güne başlarken ağırlıklı protein alıyorum.Dengeyi böyle kurdum diyelim:)Bu menü çok sert diil mi cnm hiç yemek yok ama
demirin dusmus olabilir canim, bi baktir istersenKızlar iki gündür akşam yemeği yiyemiyorum :/ şu an inanılmaz açım ve halsizim;ev temizliği duş derken bittim.Bir soğuk soda içtim o kadar...Nedense bu aralar iş dönüşü pek bir halsizim.Tatil dönüşü yorgunluğu mu denir nedir?
>nsallah cnmgunaydinnn kizlarrrrr, bugün azimliyim kararlıyım, o dar taytlarin icine girilecek
Günaydın hatun,harikasıngunaydinnn kizlarrrrr, bugün azimliyim kararlıyım, o dar taytlarin icine girilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?