HoşgeldinizKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Psikolog
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :163
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : Haşimato hastayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Gebelik istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Aslında ona da zararlıtarcinli sutu deneyim canim, bende herseyi sekersiz icerim, ama evde kucuk kizim oldugu icin tatli eksik olmuyor, en basitinden kahvaltilik cikolata oluyo, onlar yerken dayanamiyorum, sutu severim canim cektikce iceyim bari...
Teşekkür ederim inşallah hepimiz hedefimize ulaşabiliriz. 1 yıl önce haşimato olduğumu öğrendim ve 10 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor kilo veriyorum. Eskiden çok rahattım çok çabuk yakardım yediklerimi ama artık öyle değil ne yazık ki inşallah burada bir faydasını görürüzHoşgeldiniz
İnşallah sağlıkla hedefinize ulaşırsınız
O da dogru.bende sabah erken kalkıp oğlum uyanmadan leslie yapıyorum hava kötüyse.o öğle uykusundaykende egzersiz yapıyorum yine.Yürüyebilsem çok iyi olacak benim de ama çocuklarla biraz zor oluyor hava şartları pek elvermiyor ya da uyku uyanıklık süreleri. Okullar açılıyor okula yürüyerek gidip geleceğim onun da faydası olur
Ben de aynı evde yapmaya çalışıyorum. Ahh emzirmek çok zor zaten ben bütün kiloları emzirdiğim için aldım. Kaç aylıktı bebeğinaynen ona da zararli ama hazir almasam bile evde yapiyorum. 6 yasinda cani cekiyor onunda, herseye bahane bulanlara sinir olurum bende oyle oldum son zamanlrdasut iznim var 12 de cikiyorum metroda inanilmax acikip eve gittigimde (saat bir gibi) gozum donmus oluyor, simdi eve gecerken sut aldim umarim tokluk yapar, emzirmekte etkiliyor tabi Anka
4 aylikBen de aynı evde yapmaya çalışıyorum. Ahh emzirmek çok zor zaten ben bütün kiloları emzirdiğim için aldım. Kaç aylıktı bebeğin
Allah bağışlasın canım. Ek gıdaya başlayınca biraz rahatlarsın inşallah. Ben ne kadar uğraşsam da o dönemde çok istikrar sağlayamadım. Şimdi 9 aylık oldu daha iyiyim çok şükür4 aylik
Bizimkiler yakınmış Allah bağışlasın bazen insanın gözü dönüyor değil mi? Tatlı bir şeyler ya da atıştırmalıklar yiyince anlık rahatlatıyor ya ondan da tercih ediyoruz biraz alışkanlıklarımızla alakalı sanırımAllah bağışlasın canım. Ek gıdaya başlayınca biraz rahatlarsın inşallah. Ben ne kadar uğraşsam da o dönemde çok istikrar sağlayamadım. Şimdi 9 aylık oldu daha iyiyim çok şükürtabii hala arada krizler geliyor
Oyy çok küçükmüş daha sizinki Allah bağışlasın verirsiniz daha kilolarınızı4 aylik
Hoş geldin cnm kaptanimKızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim şükür ölmedim yaşıyorummmmmmm
Bilmiyorum canım. Normalde kilo problemim yok ama emzirmeye başlayınca başka bişeye dönüşüyorumBizimkiler yakınmış Allah bağışlasın bazen insanın gözü dönüyor değil mi? Tatlı bir şeyler ya da atıştırmalıklar yiyince anlık rahatlatıyor ya ondan da tercih ediyoruz biraz alışkanlıklarımızla alakalı sanırım
insallah cnmOyy çok küçükmüş daha sizinki Allah bağışlasın verirsiniz daha kilolarınızı
Anladim cnOğlumla paylaştık aslında.Peynir yemiyo kasarli yaptım.
Bu menü çok sert diil mi cnm hiç yemek yok amaHerkese günaydın
21/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 minik salatalık,2 hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
ezogelin çorba,yoğurt,salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
Soda
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu (veya detox suyu) ve ev temizliği yapılacak
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates( iç bacak -karın),adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt
Dün ayrıca 10200 adım atıldı ama ev temizliği ve pilates yapmadım. Hiçbir şeye isteğimin olmadığı bir akşamdı maalesef.Böyle zamanlarda kendimi motive etmenin yollarını arıyorum. Bugün kendime kural koydum:TEMBELLİK YOK!Akşam tekrar güncellerim durumu..
Benimki de 4 aylık teyzesiOyy çok küçükmüş daha sizinki Allah bağışlasın verirsiniz daha kilolarınızı
Afuyet olsn canm.bugun ki menum:
sabah 8:00 bir yumurta, bir dilim ekmek, sekersiz cay , 50 gr peynir
12:00 200 gr sut
14:00 menemen bir dilim ekmek, yaninda cikolatali ekmek( evet doymadim en yakinimda o vardi ve yiyiverdim, evde yemek yapmmaistim henuz isten gelip, menemen de dunden kalmisti
18:00 bi tabk yesil mercimek, seftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?