Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldiniz
İnşallah sağlıkla hedefinize ulaşırsınız

Hoşgeldiniz
İnşallah sağlıkla hedefinize ulaşırsınız
Teşekkür ederim inşallah hepimiz hedefimize ulaşabiliriz. 1 yıl önce haşimato olduğumu öğrendim ve 10 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor kilo veriyorum. Eskiden çok rahattım çok çabuk yakardım yediklerimi ama artık öyle değil ne yazık ki inşallah burada bir faydasını görürüz

Yürüyebilsem çok iyi olacak benim de ama çocuklarla biraz zor oluyor hava şartları pek elvermiyor ya da uyku uyanıklık süreleri. Okullar açılıyor okula yürüyerek gidip geleceğim onun da faydası olur
O da dogru.bende sabah erken kalkıp oğlum uyanmadan leslie yapıyorum hava kötüyse.o öğle uykusundaykende egzersiz yapıyorum yine.

aynen ona da zararli ama hazir almasam bile evde yapiyorum. 6 yasinda cani cekiyor onunda, herseye bahane bulanlara sinir olurum bende oyle oldum son zamanlrda sut iznim var 12 de cikiyorum metroda inanilmax acikip eve gittigimde (saat bir gibi) gozum donmus oluyor, simdi eve gecerken sut aldim umarim tokluk yapar, emzirmekte etkiliyor tabi Anka

Ben de aynı evde yapmaya çalışıyorum. Ahh emzirmek çok zor zaten ben bütün kiloları emzirdiğim için aldım. Kaç aylıktı bebeğin

Bizimkiler yakınmış Allah bağışlasın bazen insanın gözü dönüyor değil mi? Tatlı bir şeyler ya da atıştırmalıklar yiyince anlık rahatlatıyor ya ondan da tercih ediyoruz biraz alışkanlıklarımızla alakalı sanırım

Bilmiyorum canım. Normalde kilo problemim yok ama emzirmeye başlayınca başka bişeye dönüşüyorum

Bu menü çok sert diil mi cnm hiç yemek yok ama

bugun ki menum:
sabah 8:00 bir yumurta, bir dilim ekmek, sekersiz cay , 50 gr peynir
12:00 200 gr sut
14:00 menemen bir dilim ekmek, yaninda cikolatali ekmek( evet doymadim en yakinimda o vardi ve yiyiverdim, evde yemek yapmmaistim henuz isten gelip, menemen de dunden kalmisti
18:00 bi tabk yesil mercimek, seftali

Afuyet olsn canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…