Seve sevesahgull kaptişim çok fena kilo aldım maalesef. Eli sopalı birine ihtiyacım var. Yarından itibaren sopalar mısın beni
Ben de diyorum kulaklarım çınlıyor beni mi çekiştirdinizBir daha gitmemek üzere geri döndüm dermişim topa tutmayın sakın beni.
Tatilden döndükten sonra hastane inanılmaz yoğundu. Dün akşamda misafirim vardı. Sevgilichentiq geldi ziyaretime. Artık tam gaz buralardayım zira kilo aldığım öyle belli ki küçük bir sumo güreşçisi gibi hissediyorum kendimi.
Yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım. Ben nasılsa onları yavaş yavaş tanırım. İsmim Ebru. Kırıkkale' de yaşıyorum. 37 yaşımdayım. 2012 yılında 13. takımla birlikte 85 kilodan 61 kiloya kadar indim. Sonrasında tekrardan hamile kalıp yine kilo aldım ve tekrardan 13. takımla birlikte 59 kiloya kadar indim. Sonrasında her şehir değiştirdiğim zaman olduğu gibi yine şehir değiştirince kilo aldım. Şu an 72 li kilolardayım. Tatilden yeni döndüm maalesef ki boğazıma dur demeyip yedim. İnşallah hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız. Hepiniz hoş geldiniz aramıza
Seve seve
Ben de diyorum kulaklarım çınlıyor beni mi çekiştirdiniz
Ben de seni seviyorumAkşam sözünü ettik az biraz. Seni çok sevdiğini söyledi. Hatta sana geldiğimi söyledim. Beni sordu mu dedi?
Çok şükür cnm iyiyimSen nasılsın? Kaç kilosun?
Darısı başımaÇok şükür cnm iyiyim
67 küsürüm
72 le izne ayrılmıstım
Olan olmuş bozuldu deyip devam etmemek önemliTam ne guzel giderken o kurabiyeyi yemicektim.Minicikti bana beni ye diyodu.
Bi de dünkü bulgurun şişliği var.
İnşahllah kaptanimBir daha gitmemek üzere geri döndüm dermişim topa tutmayın sakın beni.
Tatilden döndükten sonra hastane inanılmaz yoğundu. Dün akşamda misafirim vardı. Sevgilichentiq geldi ziyaretime. Artık tam gaz buralardayım zira kilo aldığım öyle belli ki küçük bir sumo güreşçisi gibi hissediyorum kendimi.
Yeni gelen arkadaşlara kendimi tanıtayım. Ben nasılsa onları yavaş yavaş tanırım. İsmim Ebru. Kırıkkale' de yaşıyorum. 37 yaşımdayım. 2012 yılında 13. takımla birlikte 85 kilodan 61 kiloya kadar indim. Sonrasında tekrardan hamile kalıp yine kilo aldım ve tekrardan 13. takımla birlikte 59 kiloya kadar indim. Sonrasında her şehir değiştirdiğim zaman olduğu gibi yine şehir değiştirince kilo aldım. Şu an 72 li kilolardayım. Tatilden yeni döndüm maalesef ki boğazıma dur demeyip yedim. İnşallah hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız. Hepiniz hoş geldiniz aramıza
probiyotik tüket ilk olarak. Sonrasında çeşitli çaylar var ama bir gün sıvı ağırlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.Sabah bal+zeytinyağı+incir bağırsakları çalıştırıyormuş. Bazılarında süt iyi gelir.Sen denediklerini bize yaz ;biz sana alternatif önerelimBen tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum 3-4 günü buluyor ne yazıkki ve bu da benim kilo veremememde etken ne yapabilirim bunun için kızlar aynı sorunu yaşayanlar var mı aramızda?
Tamam canım çok sağol deneyeceğimprobiyotik tüket ilk olarak. Sonrasında çeşitli çaylar var ama bir gün sıvı ağırlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.Sabah bal+zeytinyağı+incir bağırsakları çalıştırıyormuş. Bazılarında süt iyi gelir.Sen denediklerini bize yaz ;biz sana alternatif önerelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?