Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sahgull kaptişim çok fena kilo aldım maalesef. Eli sopalı birine ihtiyacım var. Yarından itibaren sopalar mısın beni

Bunlar benim daha önce verdiğim kilolalara ait. Belki sizlerinde motive olmasına vesile olur. Zira şu aralar ben kendi kendimi motive edemiyorum. Artık işi sıkı tutmanın zamanı geldi ki kış gelmeden ne kadar verirsek kar çünkü havalar soğuyunca hareket etmek daha zor oluyor.

Ben de diyorum kulaklarım çınlıyor beni mi çekiştirdiniz

Ben tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum 3-4 günü buluyor ne yazıkki ve bu da benim kilo veremememde etken ne yapabilirim bunun için kızlar aynı sorunu yaşayanlar var mı aramızda?

Bugünkü menülerimi yazayım gün içinde düzgün bir şekilde yiyemedim kahvaltılık sos kaynatacağım diye önce pazarda sonra mutfakta uğraşınca sıra gelemedi.
10.30
Mantarlı omlet, 2 dilim çavdar ekmeği,bir tane çilekli süt,birkaç parça telli peynir
13.30
Bir bardak süt,1 incir,5-6 küçük çilek
19.30
1 kase yoğurt çorbası,2 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık etli nohut,2 kaşık bamya 1.5 lt civarı ancak su içebildim yatana kadar 2.5 a tamamlarım. Akşam dışarıda arkadaşlarla buluşacağız 2 top dondurma yiyebilirim kalorisi daha yüksek şeyleri düşününce dondurma daha masum geliyor.

İnşahllah kaptanim

Ben tuvalete çıkmakta sorun yaşıyorum 3-4 günü buluyor ne yazıkki ve bu da benim kilo veremememde etken ne yapabilirim bunun için kızlar aynı sorunu yaşayanlar var mı aramızda?
probiyotik tüket ilk olarak. Sonrasında çeşitli çaylar var ama bir gün sıvı ağırlıklı beslenmeyi deneyebilirsin.Sabah bal+zeytinyağı+incir bağırsakları çalıştırıyormuş. Bazılarında süt iyi gelir.Sen denediklerini bize yaz ;biz sana alternatif önerelim

Yaptım valla yaptım.Bugün gelir gelmez evimi paspasladım ,sonra 4mil leslie, 35 dk pilates yaptım.Şimdi yoğurt+ yulaflı karışımımı yiyorum.Cilt bakımımı da yapar erkenden yatarım.

Tamam canım çok sağol deneyeceğim

Bugünkü menüm :)
22.08.2019

9:45
Eti lifalif yulaf ezmesi ( 1 bardak süte 2 yk yulaf ezmesi 2 kuru kayısı 7-8 tane kuru üzüm 2 ceviz)

13:00
4 yk mantı 1 kase domates çorbası

19:30
Bir kase yeşil salata 1 kase kadar da haşlanmış tavuk

Günlük 2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…