Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese
Ilk kg bildirimi benden galiba
Geçen hafta:63.8kg
Bu hafta:63.3kg
Pek istediğim gibi değil ama.En azından +değil diyorum..Züğürt tesellisi gibi oldu.

Olsun yine de gitmiş çok şükür. Bu hafta hep birlikte tam gaz başlıyoruz. Çok zaman kaybettiğimizi düşünüyorum. Sende kusura bakma takımın kötü bir zamanına denk geldin ama artık düzelecek inşallah her şey

Günaydın
Ben de dün gece regl oldum iki gündür artıya gecmemin sebebi buymuş. Tam yapamamıştım ama artı da olcak kadar abartmamistim
Geçen hafta 72.3
Bu hafta 72.6

Güncel kilomu da bildireyim;
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta: 65,0
Fark: +200 gram

Haklısın canım, bir türlü tam motive olamadım. Hiç bırakmamak gerekiyormuş hem burayı hem de diyeti

Haklısın canım, bir türlü tam motive olamadım. Hiç bırakmamak gerekiyormuş hem burayı hem de diyeti
Aynen canım bana baksana listeden çıktığımda 64 kiloydum. Şimdi 72 kiloyum. Buradan uzaklaştıkça kilo alıyorum. Bir kez başlayıp bitirmek lazım bu işi.

Kendi adıma söyleyeyim, iyice saldım her konuda Hemen bir düzen oturtmalıyım

Canım evde varmis hoşuma da gidiyo az biraz kaldı onu da içeyim de bidaha içmem zaten kalorisi çok fazla;(

Kalorisini geçtim de çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çocuklara da içirmemek lazım öyle paketli içecekleri.

Sert diyet yapma zaten canım. Sen sağlıklı beslen yeterli. Zaten suyu çok güzel içmişsin. Diyet olarak düşünme bunu. Sağlıklı beslenme olarak düşün.
Ama bu zayıflama yarışması diil mi valla bazı şeyler sağlıklı ama iste kalorisi çok fazla insan yemek istiyo yiyemiyo. Ben istediğim kiloya bi düşeyim de,. Ozmn ıns sağlıklı beslenmek tek amacım olcak 58 hedef

Canım sen emzirmiyor musun? Emzirdiğin zaman zaten fazladan kalori harcıyorsun. Yediklerinin miktarlarını ayarladığın zaman zaten otomatik olarak kilo verirsin. Ayrıca burası zayıflama yarışması ama yarışıyoruz diye de sağlıksız kilo vermiyoruz. En başta ben çok karşıyım sağlıksız kilo vermeye. Çünkü verdiğin kilolar tekrardan geri geliyor. Metabolizmana da zarar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…