Günaydın herkese
Ilk kg bildirimi benden galiba
Geçen hafta:63.8kg
Bu hafta:63.3kg
Pek istediğim gibi değil ama.En azından +değil diyorum..Züğürt tesellisi gibi oldu.
Biz yeni gelenler güncel kiloyu yazacağız değil mi?Günaydın herkese
Ilk kg bildirimi benden galiba
Geçen hafta:63.8kg
Bu hafta:63.3kg
Pek istediğim gibi değil ama.En azından +değil diyorum..Züğürt tesellisi gibi oldu.
Aynen canım.Biz yeni gelenler güncel kiloyu yazacağız değil mi?
O zaman 78.7 olarak güncelimizi yazalım bundan sonrası kısmet:)Aynen canım.
bende yapayim.kilo bildirimi mi
60.9 gecen hafta
60.5 bu hafta o kadar ihlale ragmen iyi sayılır
Haklısın canım, bir türlü tam motive olamadım. Hiç bırakmamak gerekiyormuş hem burayı hem de diyetiÇok güzel olmuş menün canım afiyet olsun. Öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan daha iyi olur. Menüde iki yerdeki ayrı ayrı olan tek şeker gözümden kaçmadı yanında peksimet de yemişsin. Şekeri bırakamadın mı?
Günaydın canım hoş geldin. Artık kendin için düzenli gelmeye çalış olur mu?
Aynen canım bana baksana listeden çıktığımda 64 kiloydum. Şimdi 72 kiloyum. Buradan uzaklaştıkça kilo alıyorum. Bir kez başlayıp bitirmek lazım bu işi.Haklısın canım, bir türlü tam motive olamadım. Hiç bırakmamak gerekiyormuş hem burayı hem de diyeti
Canım evde varmis hoşuma da gidiyo az biraz kaldı onu da içeyim de bidaha içmem zaten kalorisi çok fazla;(İçme canım onu. Katkılı yiyeceklerden uzak durman daha faydalı.
64 ideal kilon mu canım?Aynen canım bana baksana listeden çıktığımda 64 kiloydum. Şimdi 72 kiloyum. Buradan uzaklaştıkça kilo alıyorum. Bir kez başlayıp bitirmek lazım bu işi.
Canım evde varmis hoşuma da gidiyo az biraz kaldı onu da içeyim de bidaha içmem zaten kalorisi çok fazla;(
İdeal kilom 60 canım. Hedefim 59.64 ideal kilon mu canım?
Ama bu zayıflama yarışması diil miSert diyet yapma zaten canım. Sen sağlıklı beslen yeterli. Zaten suyu çok güzel içmişsin. Diyet olarak düşünme bunu. Sağlıklı beslenme olarak düşün.
Boyun kaç canm senle aynı gibiyiz benim de ideal kilom 58-59İdeal kilom 60 canım. Hedefim 59.
Ama bu zayıflama yarışması diil mivalla bazı şeyler sağlıklı ama iste kalorisi çok fazla insan yemek istiyo yiyemiyo. Ben istediğim kiloya bi düşeyim de,. Ozmn ıns sağlıklı beslenmek tek amacım olcak 58 hedef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?