170 canım benim boyum.Boyun kaç canm senle aynı gibiyiz benim de ideal kilom 58-59
Ayniyiiiizzzz170 canım benim boyum.
Arada kaçamak olur fazla da şey etmemek lazimCanım sen emzirmiyor musun? Emzirdiğin zaman zaten fazladan kalori harcıyorsun. Yediklerinin miktarlarını ayarladığın zaman zaten otomatik olarak kilo verirsin. Ayrıca burası zayıflama yarışması ama yarışıyoruz diye de sağlıksız kilo vermiyoruz. En başta ben çok karşıyım sağlıksız kilo vermeye. Çünkü verdiğin kilolar tekrardan geri geliyor. Metabolizmana da zarar veriyor.
Suan da kaç kilosun canım. Kac vermek istiyosun170 canım benim boyum.
Insallah kaptanım.Bi de sürekli biyerim tutuluyo su sıralar.Spor yaparken engelliyo bu durum da.Olsun yine de gitmiş çok şükür. Bu hafta hep birlikte tam gaz başlıyoruz. Çok zaman kaybettiğimizi düşünüyorum. Sende kusura bakma takımın kötü bir zamanına denk geldin ama artık düzelecek inşallah her şey
Evet canimBiz yeni gelenler güncel kiloyu yazacağız değil mi?
Bencede.Yinede güzel sonuç canimbende yapayim.kilo bildirimi mi
60.9 gecen hafta
60.5 bu hafta o kadar ihlale ragmen iyi sayılır
Ben reglim bittikten bi kaç gün sonra ancak toparliyorum canım.Kızlar bugün reglimim 5. Günü. Acaba şişkinlik var midir
Şu an 72 kiloyum canım hedefim 60 olmakSuan da kaç kilosun canım. Kac vermek istiyosun
Evet her cuma tartı bildirimi yapıyoruz.
Menülerimizi akşam en son yediğimiz yemekten sonra toplu olarak yazıyoruz canım. O zaman kontrol etmemiz daha kolay oluyorMrb kızlar;
10.00 : 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, 1 tb ekmeği, 1 ceviz, 1 hurma, 1 kuru incir, 1 kibrit kutusundan az küçük beyaz peynir.
11.00 : 1 rezene çayı.
1 litre su.
Şimdilik boyle
Geçmiş olsun canım acaba neden öyle oluyor bir fikrin var mı?Insallah kaptanım.Bi de sürekli biyerim tutuluyo su sıralar.Spor yaparken engelliyo bu durum da.
Gayet güzel bir sonuç benceBenim 4 gün önceki kilom 70.4 tü
Bugün 69.5 çıktım
Hoş geldin canım aramıza. Boyun kaçtı?Lamaziaa
Öğrenciyim. 21 yaşındayım. Bekarım. Bursada yaşıyorum. Kilom77.7. Abue cubur yediğimden kilo aldım. Ve 65 kilo hedefim var. Bu süreçte IF yapmak istiyoeum ve şekersiz yaşamaya çalışıcam. Hiç bu gruba katılmadım. Ve kuralları okudum,uymayı kabul ediyorum
Bende ödem oluyor ama son zamanlarda başında mı oluyor sonunda mı oluyor anlam veremiyorum. Sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durum.Kızlar bugün reglimim 5. Günü. Acaba şişkinlik var midir
Akşamın çok az olur. IF i biraz anlatabilir misin bize? İsmini duydum ama detaylı bir bilgim yok. Hem herkes faydalanmış olur.Ben çok düzensiz beslendim bugün ya
Sabah 10 adet badem 5 adet fındık
Öğle:maydonoz ıspanak salatalık tan shake yaptım
Akşam sadece çorba içeceğim
Sonra saat 8 den sonra 16 saat açlık rutinine giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?