Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arada kaçamak olur fazla da şey etmemek lazim)

Mrb kızlar;
10.00 : 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, 1 tb ekmeği, 1 ceviz, 1 hurma, 1 kuru incir, 1 kibrit kutusundan az küçük beyaz peynir.
11.00 : 1 rezene çayı.
1 litre su.
Şimdilik boyle

Insallah kaptanım.Bi de sürekli biyerim tutuluyo su sıralar.Spor yaparken engelliyo bu durum da.

Lamaziaa
Öğrenciyim. 21 yaşındayım. Bekarım. Bursada yaşıyorum. Kilom77.7. Abue cubur yediğimden kilo aldım. Ve 65 kilo hedefim var. Bu süreçte IF yapmak istiyoeum ve şekersiz yaşamaya çalışıcam. Hiç bu gruba katılmadım. Ve kuralları okudum,uymayı kabul ediyorum

Ben çok düzensiz beslendim bugün ya
Sabah 10 adet badem 5 adet fındık
Öğle:maydonoz ıspanak salatalık tan shake yaptım
Akşam sadece çorba içeceğim
Sonra saat 8 den sonra 16 saat açlık rutinine giricem

Suan da kaç kilosun canım. Kac vermek istiyosun
Şu an 72 kiloyum canım hedefim 60 olmak
LAydLiNe
Bugün tartı bildiriyormusuz canm.
60.15 Evet her cuma tartı bildirimi yapıyoruz.
Evet her cuma tartı bildirimi yapıyoruz.
Mrb kızlar;
10.00 : 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, 1 tb ekmeği, 1 ceviz, 1 hurma, 1 kuru incir, 1 kibrit kutusundan az küçük beyaz peynir.
11.00 : 1 rezene çayı.
1 litre su.
Şimdilik boyle
Menülerimizi akşam en son yediğimiz yemekten sonra toplu olarak yazıyoruz canım. O zaman kontrol etmemiz daha kolay oluyor
Insallah kaptanım.Bi de sürekli biyerim tutuluyo su sıralar.Spor yaparken engelliyo bu durum da.
Geçmiş olsun canım acaba neden öyle oluyor bir fikrin var mı?
Benim 4 gün önceki kilom 70.4 tü
Bugün 69.5 çıktım
Gayet güzel bir sonuç bence
Hoş geldin canım aramıza. Boyun kaçtı?
Kızlar bugün reglimim 5. Günü. Acaba şişkinlik var midir
Bende ödem oluyor ama son zamanlarda başında mı oluyor sonunda mı oluyor anlam veremiyorum. Sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durum.
Ben çok düzensiz beslendim bugün ya
Sabah 10 adet badem 5 adet fındık
Öğle:maydonoz ıspanak salatalık tan shake yaptım
Akşam sadece çorba içeceğim
Sonra saat 8 den sonra 16 saat açlık rutinine giricem
Akşamın çok az olur. IF i biraz anlatabilir misin bize? İsmini duydum ama detaylı bir bilgim yok. Hem herkes faydalanmış olur.

***13. Takım 636. Etap**

sisyphos (64.8/65/-0.2/%-0.31)
betuld(72.3/72.6/-0.3/%-0.41)
dira90(63.8/63.3/0.5/%0.78)
LAydLiNe(72.2/72/0.2/%0.28)

13. Takım ortalaması : %0.085

Kızlar maalesef bu hafta da sonucumuz hiç iç açıcı değil. Akşama herkesi tam kadro takımda görmek istiyorum. Bu konu hakkında konuşmamız lazım. Yeni gelen bütün arkadaşlarında menülerini akşama bekliyorum.

Bugün herkesten en az 30 dakikalık bir aktivite bekliyorum. Her hangi bir aktivite olabilir. Yürüme, koşma, başka sporlar hafif tempoda bile olabilir ayrıca adım sayısı takibi yapmak istiyorum. Menülerinizin altına lütfen adım sayılarınızı da yazın.

merhaba yeniden bugun zararli bisey yok cok sukur menum:
8.00 bir kucuk domates, 30 gr peynir, 1 dilim ekmek, bir yumurta
12.00: 200 gr sut
14.00 1 tabak bezelye, 1 kase yogur 1 dilim ekmek, 1 salkim uzum
18vnrmfvy :00 yogurt ve tarhana corbasi
(planim bu baska corbada yapabilirm )
3 litre su
adim sayimi bugun saymadim yarn yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…