merhaba yeniden bugun zararli bisey yok cok sukur menum:
8.00 bir kucuk domates, 30 gr peynir, 1 dilim ekmek, bir yumurta
12.00: 200 gr sut
14.00 1 tabak bezelye, 1 kase yogur 1 dilim ekmek, 1 salkim uzum
18vnrmfvy :00 yogurt ve tarhana corbasi
(planim bu baska corbada yapabilirm )
3 litre su
adim sayimi bugun saymadim yarn yazicam
Geçmiş olsun canım acaba neden öyle oluyor bir fikrin var mı?
Evet ya 72,6 geldimAnka tartıldın mı?
kesinlikle katılıyorum.Hatta LIGHT olarak lanse edilen ürünlerden de uzak durun.Konu hakkında FED UP diye bir belgesel izlemiştim.Light ürün demek yağı alınmış ürün demek ama yağı aldığınızda tadı da yok ediyorsunuz.Bu nedenle farklı kimyasal isimlerle tadlandırıcılar ekleniyor.Bu tadlandırıcılar sentetik şekerdir.Vücuda girdiği anda vücutta bunu parçalamak için karaciğer enzimleri devreye girer ama sürekli sözde light besin tüketildiğinde karaciğer parçalayamadığı şekeri yağa dönüştürür ve vücutta depolar.Light kola,gazoz, light süt,light kraker ve bisküviler,light müsli,light mısır gevreği dahil hepsinde bu tadlandırıcılar vardır. En ünlü tadlandırıcılar çin tuzu,mısır şurubu,Aspartam,sakarin tip2diyabete bile yol açabiliyor..İçme canım onu. Katkılı yiyeceklerden uzak durman daha faydalı.
maalesef evet.Günde tek veya iki şeker alıyorum.Daha tamamen bırakamadım.Çok güzel olmuş menün canım afiyet olsun. Öğünlerin yanına saatlerini de yazarsan daha iyi olur. Menüde iki yerdeki ayrı ayrı olan tek şeker gözümden kaçmadı yanında peksimet de yemişsin. Şekeri bırakamadın mı?
Günaydın canım hoş geldin. Artık kendin için düzenli gelmeye çalış olur mu?
Şu an 72 kiloyum canım hedefim 60 olmak
Evet her cuma tartı bildirimi yapıyoruz.
Menülerimizi akşam en son yediğimiz yemekten sonra toplu olarak yazıyoruz canım. O zaman kontrol etmemiz daha kolay oluyor
Geçmiş olsun canım acaba neden öyle oluyor bir fikrin var mı?
Gayet güzel bir sonuç bence
Hoş geldin canım aramıza. Boyun kaçtı?
Bende ödem oluyor ama son zamanlarda başında mı oluyor sonunda mı oluyor anlam veremiyorum. Sanırım kişiden kişiye de değişiyor bu durum.
Akşamın çok az olur. IF i biraz anlatabilir misin bize? İsmini duydum ama detaylı bir bilgim yok. Hem herkes faydalanmış olur.
aralıklı orucu iyice araştırmanı öneririm. 3-5-7 günlük bir detox olarak düşün istersen. Kesinlikle tahlil yaptırmadan o rutini uygulamamanı öneririmBen çok düzensiz beslendim bugün ya
Sabah 10 adet badem 5 adet fındık
Öğle:maydonoz ıspanak salatalık tan shake yaptım
Akşam sadece çorba içeceğim
Sonra saat 8 den sonra 16 saat açlık rutinine giricem
aralıklı orucu iyice araştırmanı öneririm. 3-5-7 günlük bir detox olarak düşün istersen. Kesinlikle tahlil yaptırmadan o rutini uygulamamanı öneririm
Canım yeme süresi içerisinde 2 öğün de yapabilirsin 4 de 6 da. Ben şu an diyetisyenle yapıyorum İF yi 4 öğün verdi bana. Önemli olan 16 saat aç kalmakMerhaba. Öncelikle boyum 161 ve kilom 77.7
IF aslında bir diyet değil beslenme şekli. Günde 8 saat yiyorsun 16 saat aç kalıyorsun 8 saat yeme içinde de sadece 2 öğün yapabilirsin.
Ancak IF in 5 gün diyet 2 gün 16 saat açlık gibi yapanda yada 18 saat açlık 6 saat yemek yiyeni de var. Ben bana en uygun olanı seçtim.
Böylelikle açlık süresinde vücut yağdan ve glukozdan yakmaya başlıyor
Tamam canım aklımda bulunsun bu daCanım yeme süresi içerisinde 2 öğün de yapabilirsin 4 de 6 da. Ben şu an diyetisyenle yapıyorum İF yi 4 öğün verdi bana. Önemli olan 16 saat aç kalmak
4 öğün derken 2 ana 2 ara yanlış anlaşılmasınTamam canım aklımda bulunsun bu da
Anladım anladım4 öğün derken 2 ana 2 ara yanlış anlaşılmasın
Yok canım ya hatta bu hafta diyetisyenle günümüz doluyor başka diyetisyenle başlayacağım. Başka bi diyete geçeceğimAnladım anladımpeki açlığa alıştın mı ben hala zorluk çekiyorum
youtube da 30 dk lık hit cardio videoları var hatta pilates ile birleştirilmiş 1 salik videolar bile var.sonrasında yüksek protein ile beslenmeni öneririm.HIIT CARDİO önerebileceğiniz bir video var mı ? Ben 30 day shred egzersizi yapıyorum ama onun yanında sizin yaptığınız ve memnun kaldığınız bişeyler oldu mu acaba ?
Demi ya valla demekki tek ben değilmişim zorlananYok canım ya hatta bu hafta diyetisyenle günümüz doluyor başka diyetisyenle başlayacağım. Başka bi diyete geçeceğimemzirince çok zorlanıyorum bi de 2 den 3 ten önce uyuyamıyorum çok zor oluyor.
Alışsak iyi olur aslında ama çok zor oluyor benim için emzirme bitene kadar daha kolay diyetler deneyeyim diyorum. Gerçi bu 6. diyetisyenim olacakDemi ya valla demekki tek ben değilmişim zorlananallah kolaylık versin valla
Sende bendensin diyetisyenle devam edemedim bende zorlamadım senin bebek ne kadardı canım yakın mı arası benimleAlışsak iyi olur aslında ama çok zor oluyor benim için emzirme bitene kadar daha kolay diyetler deneyeyim diyorum. Gerçi bu 6. diyetisyenim olacak
Emzirirken daha zordur eminimm. Helal olsun sana valla ne diyimAlışsak iyi olur aslında ama çok zor oluyor benim için emzirme bitene kadar daha kolay diyetler deneyeyim diyorum. Gerçi bu 6. diyetisyenim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?