9 aylık benim canım yakın sayılırSende bendensin diyetisyenle devam edemedim bende zorlamadım senin bebek ne kadardı canım yakın mı arası benimle
Emzirirken yapamıyorum canım ya olmuyor nedense.Emzirirken daha zordur eminimm. Helal olsun sana valla ne diyim
Niye hiç birinin yararı olmadı mı
Ya küçükmüş daha kuzu9 aylık benim canım yakın sayılır
Emzirirken yapamıyorum canım ya olmuyor nedense.
5 kilo aldım hamileyken ben. Doğumdan sonra emzirirken 13 kilo aldımYa küçükmüş daha kuzune kadar aldın Doğumda canım ya kaç kilon var fazla şu an
Al işte bende ya hastaneden çıkarken hamile kaldgım kilodaydım 8 kilo aldım gitmiyor onlar ya5 kilo aldım hamileyken ben. Doğumdan sonra emzirirken 13 kilo aldım
Canım ben de emziriyrm. Vermeye calistigin doğum kiloların mi,ne kadar almistin kaçı gittiAlışsak iyi olur aslında ama çok zor oluyor benim için emzirme bitene kadar daha kolay diyetler deneyeyim diyorum. Gerçi bu 6. diyetisyenim olacak
Vejeteryan fasulye ne demekSlm kizlar;
10.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, 1 ceviz,1 hurma, 1 kuru incir, 1 tb ekmeği, 1 orta dilim beyaz peynir
Ara: 1 rezene çayı
12.30: 1 büyük muz
14.30: 1 kase yoğurt, yarım bağ dereotu, 1 orta nektarin.
16.00 2 hurma
18.00 1 kase taze vejeteryan fasulye, 1 tutam kemikli et haşlama ( avuç ici kadar) 2 tb ekmeği.
20.00 rezene çayı
20.30 1 maden suyu
22.00 1 elma, 1 muz.
3.5 litre su.
30 squat, 20 dk göbek bacak egzersiz evde.( dışarı cikmadigimdan adım yok.)
Hımmm anladım canımDiyetkolik isimli bi program var. Orda bu şekilde adlandırıyor. Etsiz yani. Domatesli az yağlı.
Çok haklısın canım ne denir kiEvdeyim ve maalesef canım ne spor yapmak istiyor ne yemek yemek ne de bir şey izlemek istiyor.Öyle boş boş duvara bakmak istiyorum.
Konu dışı yazacağım için umarım kaptanlar kızmaz.Bugün bir kadın onlarca insanın içinde boğazı kesilerek öldürüldü.Kimisi korktu birşey yapamadı,kimisi kamera çekti tampon yapmadı.En nihayetinde o kadın öldü. Birkaç gün önce 26 yaşında genç bir erkek intihar etti ve sonunda ortaya çıktı ki en yakın akrabası tarafından 9 yaşından beri taciz&tecavüze uğramış.
Bakın ben 35 yaşında,mühendis olmuş,erkek egemen bir işte çalışan sayılı kadınlardan biriyim ve biliyor musunuz ödüm patlıyor evlenmekten.Şu haberleri izledikçe yavaş yavaş sindirildiğimi hissediyorum.Eskiden akşam 10 larda bile yürüyüş yaparken şimdi insan kaynayan sokağa çıkmaya korkar hale geldim. Minibüste tek başıma kalmak korkutuyor. Marketten dönerken izlendiğimi düşünüyorum. Bazen nefret ediyorum erkeklerden ve dahi tiksiniyorum..İnsanlardan korkmak istemiyorum,bu haberlerle depresyona girmek istemiyorum,bu kadar üzülmek istemiyorum ama elimde değil.
Ben bir anne değilim ve evet haddim değil akıl vermek ama ne olur çocuklarınızı iyi insan olarak yetiştirin.Özellikle erkek çocuklarına her istediğini vermeyin,kural koyun,kendi tabağını yıkaması gerektiğini öğretin,kadınlara,hayvanlara ve kendinden daha güçsüz durumda olanlara şefkat göstermesini öğretin.Yaşı kaç olursa olsun edebi öğretin,utanma duygusu olsun. Kızlarınıza güçlü olmayı öğretin, süslü püslü olmayı değil okuması gerektiğini öğretin,kendi kuralları olsun, ne istiyorsa gitsin ve yaşasın,sizden gizli yapmasın.Sevin ki sonra bir hayvanın gözlerinde sevgi ışıltısı görmek için her istediğini yapmasın.Yaşı kaç olursa olsun dönüp gelebileceği bir baba evi olsun.
Ben çok şanslıydım çünkü babam beni acımasızca çok güçlü yetiştirdi. İlk rakımı babamın yanında içtim,gideceğim partilere o götürdü beni,12 yıldır yalnız yaşıyorum da evime erkek alma ihtiyacı hissetmedim. Hiç gizlim saklım olmadı. Sigara içtiğimi de bildiler bıraktığım zamanı da..Çünkü onlar sormadan ben söylüyordum artık.. İşten çıkarmalar olduğunda ;sen doğru bildiğini yap;çıkartırsalar da üzülme dünyanın sonu değil,canın sağolsun dediler. Şefkat verin
çocuklarınıza..Dinimizi öğrendiği kadar güzel ahlakı da öğrensin. Size anlatsın herşeyi...Korkmasınlar kimseden
Çevrenizde şiddete uğrayan kadınlara sahip çıkın.Konuşun aranızda.Şiddete uğradığını duyarsanız "aman karışmayalım,sonra biz kötü oluruz,karı koca arasına girilmez" demeyin.Bunlar saçmalıktır.Siz insanlık görevidir diyerek yardım edin. Hiçbir kadını hakir görmeyin. Yok açık giyinmiş,fazla makyaj yapmış, yok şişmanmış, yok bu kadar erkekle beraber olmuş, boşanmış, yatmış kalkmış, erken çıkmış geç gelmiş demeyin..Gerçekten kötü olan kadınları muhattap almayın (erkeği mal gibi gören kadınlar).Bir kadın birşey başardığında duyurun,destekleyin.Başına bir kötülük geldiğinde "vah vah yazık olmuş" demekten öteye geçin. Yapabiliyorsanız gidin sarılın. Tanımanız dahi gerekmez.Ağlayacak bir omuz bulsun en azından. Konuşun kocalarınızla,kavga etmeden bağırmadan..Korkularınızı anlatın..Her çocuğa karşı sabırlı ve iyi olun. Sizin kızlarınız prenses iken başkalarına çirkin cadı demeyin,sizin oğlunuz paşa iken diğerlerine sümüklü demeyin.Eşitliği öğretin,öğrenin,konuşun.
Unutmayın haksızlık olduğunda sesinizi çıkartıyorsanız güçlüsünüzdür.Eğer sessiz kalırsanız gün gelir o haksızlık size yapıldığında söyleyecek sözünüz olmaz. Yani SUSMA,SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!
Evet ya 72,6 geldim
Demi ya valla demekki tek ben değilmişim zorlananallah kolaylık versin valla
Ben de aynı durumdan muzdaribim almasam yapmasam ne güzel. Ama artık dur diyeceğim bu duruma aynalarla barışık değilim artık şu halimleBen çok kolay alışırım açlığa. Benim sorunum evde gözümün önünde duranlar oluyor. Gözüm görmezse gidip özellikle almam. Evi temizlemem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?