Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar;
10.30: 1 haşlanmış yumurta, 2 yeşil biber, 1 ceviz,1 hurma, 1 kuru incir, 1 tb ekmeği, 1 orta dilim beyaz peynir
Ara: 1 rezene çayı
12.30: 1 büyük muz
14.30: 1 kase yoğurt, yarım bağ dereotu, 1 orta nektarin.
16.00 2 hurma
18.00 1 kase taze vejeteryan fasulye, 1 tutam kemikli et haşlama ( avuç ici kadar) 2 tb ekmeği.
20.00 rezene çayı
20.30 1 maden suyu
22.00 1 elma, 1 muz.
3.5 litre su.
30 squat, 20 dk göbek bacak egzersiz evde.( dışarı cikmadigimdan adım yok.)

Vejeteryan fasulye ne demek

Slm kizlar
Benim kilom sabit
Dün dişlerimi takildi
İyne yapti doktor ugusturmak icin
Disleri takarken
Eve geldim ari kesi aldim
Kesmedi bir sure sonra 1 tanedaha aldim
Şükür bugun arim yokdu rahatim
Eylulun 3 de us ceneye baslanacak ayni sikinti yine basliycak
Bilmiyorum ondanmidir sabitlim kilomun
71.6 kilom
LAydLiNe

Evdeyim ve maalesef canım ne spor yapmak istiyor ne yemek yemek ne de bir şey izlemek istiyor.Öyle boş boş duvara bakmak istiyorum.
Konu dışı yazacağım için umarım kaptanlar kızmaz.Bugün bir kadın onlarca insanın içinde boğazı kesilerek öldürüldü.Kimisi korktu birşey yapamadı,kimisi kamera çekti tampon yapmadı.En nihayetinde o kadın öldü. Birkaç gün önce 26 yaşında genç bir erkek intihar etti ve sonunda ortaya çıktı ki en yakın akrabası tarafından 9 yaşından beri taciz&tecavüze uğramış.

Bakın ben 35 yaşında,mühendis olmuş,erkek egemen bir işte çalışan sayılı kadınlardan biriyim ve biliyor musunuz ödüm patlıyor evlenmekten.Şu haberleri izledikçe yavaş yavaş sindirildiğimi hissediyorum.Eskiden akşam 10 larda bile yürüyüş yaparken şimdi insan kaynayan sokağa çıkmaya korkar hale geldim. Minibüste tek başıma kalmak korkutuyor. Marketten dönerken izlendiğimi düşünüyorum. Bazen nefret ediyorum erkeklerden ve dahi tiksiniyorum..İnsanlardan korkmak istemiyorum,bu haberlerle depresyona girmek istemiyorum,bu kadar üzülmek istemiyorum ama elimde değil.

Ben bir anne değilim ve evet haddim değil akıl vermek ama ne olur çocuklarınızı iyi insan olarak yetiştirin.Özellikle erkek çocuklarına her istediğini vermeyin,kural koyun,kendi tabağını yıkaması gerektiğini öğretin,kadınlara,hayvanlara ve kendinden daha güçsüz durumda olanlara şefkat göstermesini öğretin.Yaşı kaç olursa olsun edebi öğretin,utanma duygusu olsun. Kızlarınıza güçlü olmayı öğretin, süslü püslü olmayı değil okuması gerektiğini öğretin,kendi kuralları olsun, ne istiyorsa gitsin ve yaşasın,sizden gizli yapmasın.Sevin ki sonra bir hayvanın gözlerinde sevgi ışıltısı görmek için her istediğini yapmasın.Yaşı kaç olursa olsun dönüp gelebileceği bir baba evi olsun.
Ben çok şanslıydım çünkü babam beni acımasızca çok güçlü yetiştirdi. İlk rakımı babamın yanında içtim,gideceğim partilere o götürdü beni,12 yıldır yalnız yaşıyorum da evime erkek alma ihtiyacı hissetmedim. Hiç gizlim saklım olmadı. Sigara içtiğimi de bildiler bıraktığım zamanı da..Çünkü onlar sormadan ben söylüyordum artık.. İşten çıkarmalar olduğunda ;sen doğru bildiğini yap;çıkartırsalar da üzülme dünyanın sonu değil,canın sağolsun dediler. Şefkat verin
çocuklarınıza..Dinimizi öğrendiği kadar güzel ahlakı da öğrensin. Size anlatsın herşeyi...Korkmasınlar kimseden

Çevrenizde şiddete uğrayan kadınlara sahip çıkın.Konuşun aranızda.Şiddete uğradığını duyarsanız "aman karışmayalım,sonra biz kötü oluruz,karı koca arasına girilmez" demeyin.Bunlar saçmalıktır.Siz insanlık görevidir diyerek yardım edin. Hiçbir kadını hakir görmeyin. Yok açık giyinmiş,fazla makyaj yapmış, yok şişmanmış, yok bu kadar erkekle beraber olmuş, boşanmış, yatmış kalkmış, erken çıkmış geç gelmiş demeyin..Gerçekten kötü olan kadınları muhattap almayın (erkeği mal gibi gören kadınlar).Bir kadın birşey başardığında duyurun,destekleyin.Başına bir kötülük geldiğinde "vah vah yazık olmuş" demekten öteye geçin. Yapabiliyorsanız gidin sarılın. Tanımanız dahi gerekmez.Ağlayacak bir omuz bulsun en azından. Konuşun kocalarınızla,kavga etmeden bağırmadan..Korkularınızı anlatın..Her çocuğa karşı sabırlı ve iyi olun. Sizin kızlarınız prenses iken başkalarına çirkin cadı demeyin,sizin oğlunuz paşa iken diğerlerine sümüklü demeyin.Eşitliği öğretin,öğrenin,konuşun.

Unutmayın haksızlık olduğunda sesinizi çıkartıyorsanız güçlüsünüzdür.Eğer sessiz kalırsanız gün gelir o haksızlık size yapıldığında söyleyecek sözünüz olmaz. Yani SUSMA,SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!

10:00 kahvaltı
Peynir 3 zeytin yarım avokado domates 1 dilim çavdar ekmeği

13:00 öğle
Kabak yemeği yoğurt

15:00 az şekerli Türk kahvesi

20:00 akşam
Kıymalı yumurta yeşil salata

2 lt su / 4000 adım / 20sn plank / 10lu 3set squat

Sabah kalkınca 09:00 büyük subardagına biraz limonla su

kahvaltı 11:00
Yarım dilim beyaz ekmek
2dilim kaşar
1.5 yakın haşlanmış yumurta
Bir salatalık
6 7 tane üzüm

Ara ögün 15:00
1 kupa nescafe (süt tozu ve süt yok)
10 tane kuru üzüm
1 adet ceviz

18:00
Yarım elma

Akşam 20:00(akşam yemeği dışarıdaydı o yüzden bu saate kaldı normalde 18:30 da bitiriyorum )
Yarım kase çorba
2yemek kaşığı kadar et haşlama
Salata
Bir yemek kaşığı kadar helva (dayanamadım )

Yarım saat yürüyüş ama bebek arabasıyla olduğu için yavaş tempoda

Çok haklısın canım ne denir ki

Bugünku menum
Sabah sat 7 20
2 haslanmi yumurta
1 dilimnotlu peynir
Tane zeytin

Ara 1 Kucuk salata

Oglen sat 1
1 kase corba tavuklu

1 porsuyon yesil mercimek

4 kasik manti

Aksam sat 7
Domates soslu biber

Salata
2 dilim ekmek

Su 2 lt
360 merdiven ciktim indim işimgere
Beli araliklarla
Adim sayar 4030
LAydLiNe

Evet ya 72,6 geldim

Buluşmuş sayılırız. Ne dersin yarışalım mı? Ben bu kez yenik düşmeyeceğim nefsime. Eve yeni geldim sayılır. Akşam yemeği yemedim. Öğleden sonra saçma sapan şeyler yedim içtim. O yüzden akşam yemeği yemedim. Sağlıklı değil ama yeniden kendimi terbiye etmeliyim. Yoksa nefis istiyor her şeyi. Şu an içeride popeyes yiyor bizimkiler. Bende sade nescafe yaptım pc başına geçtim. Karnımda aç ama bu saatte yemeyeceğim.

Ben çok kolay alışırım açlığa. Benim sorunum evde gözümün önünde duranlar oluyor. Gözüm görmezse gidip özellikle almam. Evi temizlemem lazım artık
Ben de aynı durumdan muzdaribim almasam yapmasam ne güzel. Ama artık dur diyeceğim bu duruma aynalarla barışık değilim artık şu halimle

Ben bugün menümü yazamıyorum bolca kış hazırlığım vardı üstüne tayini çıkmış bir arkadaşa veda niteliğinde bir şey düzenleyip hamur işi kısır bir sürü saçma şey yedim. Daha da yapıp yemem bugün sondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…