Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım 638. Etap***

sisyphos (65///%) Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
dira90(63.8/62.8/1/%1.57)
LAydLiNe(72.6/70.7/1.9/%2.62)
Meltemesintisi80 (57.5/56.6/0.9/%1.57)
pessinus(77.4/76.8/0.6/%0.78)Yeni Üye Baş.Tarihi: 20.08.2019 Baş.Kilosu:79 Hedef:62

13. Takım ortalaması : % 1.308

Bu hafta çok katı bir diyet yapamama rağmen çok şükür harika bir rakam gördüm tartıda. Bunun büyük bir kısmı büyük ihtimal ödem çünkü geçen hafta tartı hiçte hak etmediğim bir sonuç göstermişti. Bu hafta okuldan dolayı çok hareketli geçti. Ve bir kez daha anladım ki benim tek sorunum hareket. Bugün iş yerinde merdivenden düştüm ve yere dizimi çarptım. Umarım kötü bir şey olmaz çünkü hala ağrıyor. Tam da hareketlenmişken.

Canım çok geçmiş olsun inş bir şeyin yoktur. Bizim de okul telaşı başladı kızım ana okuluna başladı muhakkak sizinki gibi olmayacak telaşımız ama bir de 11 aylık oğlum var kendim çalışıyorum onların koşturmacası yetecek herhalde bu yıl. Umarım okula güzel bir başlangıç yapar kuzucuklar. Bizi de listeye almışsın galiba teşekkür ederiz

Bu arada baştaki 79 olan kilom 79.6 ydı yazdığım gün kendimden utanıp o rakamı yazmıştım:)

Desene o zaman daha güzel bir sonuç bu kocaman tebrikler inşallah bütün fazlalıklarımızdan birlikte kurtuluruz buradan

Desene o zaman daha güzel bir sonuç bu kocaman tebrikler inşallah bütün fazlalıklarımızdan birlikte kurtuluruz buradan
Çok teşekkür ederim canım kilo verme konusunda motive edici oldu moderatörden gelen o mesaj teşekkür ederim aranıza davet ettiniz. İnan psikolojik olarak diplerdeydim aylardır bir gr dahi verememiştim şu anan kendimi daha iyi hissediyorum umarım biraz daha düzelteceğim kendimi

Aslında takımın çok kötü bit zamanına denk geldin ama inşallah birlikte düzelteceğiz

Aslında takımın çok kötü bit zamanına denk geldin ama inşallah birlikte düzelteceğiz
İnş canım eylül ayı hem mevsim geçişi olduğu içim hem de okul vs koşturmacaların yoğun olduğu bir dönem sanki o yüzden biraz motivasyon eksik grubumuzda ama olacak inş birlikte yapabiliriz dediğin gibi

S sisyphos canım uzun bir süredir katılım sağlayamadığın ve kilo vermekte zorlandığın için seni izne ayırdım. Kendini toparladığın zaman tekrar dönersin aramıza

S sisyphos canım uzun bir süredir katılım sağlayamadığın ve kilo vermekte zorlandığın için seni izne ayırdım. Kendini toparladığın zaman tekrar dönersin aramıza
Haklısın canım, hiç iyi performans gösteremedim gerçekten. Araya tatil girdi, saldım da saldım. Sanırım sadece diyet değil, hayatımdaki her şeyi saldım epey. Ders de çalışmıyorum. Ama bir an önce toparlamam lazım farkındayım. Teşekkürler canım anlayışın için. Ben yine de katılım sağlamaya çalışacağım

07/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates1 minik salatalık,,2 adt hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt kepek ekmeği
Öğle:
5 adet mürdüm eriği. minik bir cup dondurma
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi*2
Ara:
kefir
Akşam:
bol yeşillikli ton balıklı salata
Spor:
30-45 dk pilates,adım hedef 10000. Sabahtan 5800 adım yapıldı,20 dk iç bacak çalışıldı.
Su:
2,5-3 lt

Oooooooo kızlar kimsecikler gelmemiş nerelerdesiniz bi ses verin bakim?

Dün Menü bildirimi yapamadım.Iki gündür salça kışlık hazırlık derken bittim.Bugun de tam gaz devam ediyo yoğunluk.

Kahvaltı 10.30
1dilim tb ekmek
Menemen 4kasik
1dilim peynir
Salatalik

14.00
Türk.kahvesi tek şekerli

18.00
Taze fasulye 4yemk kaşığı
1kase cacık
2kasik pilav

3lt su
30dak pilates..(sabah yapildi)

Herkese günaydin ve mutlu haftalar. Dün ve bugünkü menü ve programlar
08/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
2 yumurta ve 1 dilim peynirden omlet ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates1 minik salatalık,,2 adt hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt çavdar ekmeği
Öğle:
5 adet mürdüm eriği.
tek şekerli türk kahvesi ve akşam soğuk latte
Ara:
soda
Akşam:
yulaflı,probiyotik yozlu yoğurt
Spor:
55 dk pilates tüm vücut
Su:
3 lt

09/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta , 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates,1 acısız kırmızı biber,2 adt hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
Zeytinyağlı taze fasülye,bulgur pilavı,yoğurt,salata
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adet mürdüm eriği (öğleden sonra).meyve bar (preslenmiş meyve)
Akşam:
yulaflı,probiyotik yozlu yoğurt
Spor:
30 dk leslie, 45 dk pilates,adım hedef +9000 adım
Su:
3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…