Canım çok geçmiş olsun inş bir şeyin yoktur. Bizim de okul telaşı başladı kızım ana okuluna başladı muhakkak sizinki gibi olmayacak telaşımız ama bir de 11 aylık oğlum var kendim çalışıyorum onların koşturmacası yetecek herhalde bu yıl. Umarım okula güzel bir başlangıç yapar kuzucuklar. Bizi de listeye almışsın galiba teşekkür ederizBu hafta çok katı bir diyet yapamama rağmen çok şükür harika bir rakam gördüm tartıda. Bunun büyük bir kısmı büyük ihtimal ödem çünkü geçen hafta tartı hiçte hak etmediğim bir sonuç göstermişti. Bu hafta okuldan dolayı çok hareketli geçti. Ve bir kez daha anladım ki benim tek sorunum hareket. Bugün iş yerinde merdivenden düştüm ve yere dizimi çarptım. Umarım kötü bir şey olmaz çünkü hala ağrıyor. Tam da hareketlenmişken.
Ben de tam onu yazmıştım teşekkür ederim:)pessinus canım listeye girdin bu hafta hayırlı olsun inşallah
Bu arada baştaki 79 olan kilom 79.6 ydı yazdığım gün kendimden utanıp o rakamı yazmıştım:)pessinus canım listeye girdin bu hafta hayırlı olsun inşallah
Bu arada baştaki 79 olan kilom 79.6 ydı yazdığım gün kendimden utanıp o rakamı yazmıştım:)
Çok teşekkür ederim canım kilo verme konusunda motive edici oldu moderatörden gelen o mesaj teşekkür ederim aranıza davet ettiniz. İnan psikolojik olarak diplerdeydim aylardır bir gr dahi verememiştim şu anan kendimi daha iyi hissediyorum umarım biraz daha düzelteceğim kendimiDesene o zaman daha güzel bir sonuç bu kocaman tebrikler inşallah bütün fazlalıklarımızdan birlikte kurtuluruz buradan
Aslında takımın çok kötü bit zamanına denk geldin ama inşallah birlikte düzelteceğizÇok teşekkür ederim canım kilo verme konusunda motive edici oldu moderatörden gelen o mesaj teşekkür ederim aranıza davet ettiniz. İnan psikolojik olarak diplerdeydim aylardır bir gr dahi verememiştim şu anan kendimi daha iyi hissediyorum umarım biraz daha düzelteceğim kendimi
İnş canım eylül ayı hem mevsim geçişi olduğu içim hem de okul vs koşturmacaların yoğun olduğu bir dönem sanki o yüzden biraz motivasyon eksik grubumuzda ama olacak inş birlikte yapabiliriz dediğin gibiAslında takımın çok kötü bit zamanına denk geldin ama inşallah birlikte düzelteceğiz
Haklısın canım, hiç iyi performans gösteremedim gerçekten. Araya tatil girdi, saldım da saldım. Sanırım sadece diyet değil, hayatımdaki her şeyi saldım epey. Ders de çalışmıyorum. Ama bir an önce toparlamam lazım farkındayım. Teşekkürler canım anlayışın için. Ben yine de katılım sağlamaya çalışacağım
Ses bir ki:) sabahtan beri yemek ev temizliği ardından da alışveriş ve yürüyüş için çıkınca bu saate ancak geldim:)Oooooooo kızlar kimsecikler gelmemiş nerelerdesiniz bi ses verin bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?