Yarışalım mı yine.Aynı şeyi spor içinde geçerli. Spor yapmayı çok istiyorum ama yapacak gücü ve enerjiyi kendimde bulamıyorum.
hadi yarışalım :)Yarışalım
Ben çok giremiyorum şu sıralar ama son gaz diyet yapıyorum
Slm kizlar nasil siniz nasil gidiyor
Hoşbulduk cnm iyiz üst çenem yaptirmaya başladim yine dişciye git geller başladiHoş geldin canım iyiyiz biz sen nasılsın?
Hoşbulduk cnm iyiz üst çenem yaptirmaya başladim yine dişciye git geller başladi
Onun dişinda rutin hayat iş ev
Birde okul telaşi başladi
LAydLiNe
Oy oy evet çok ğüzel heyacan ama bir okadarda sitresli bir dönem bizler atlatik o ilk 1 sinif heyacanini sitresini ama çok ğüzel bol bol ani birakacak karalerini fotola ğüzel geriye dönüp bakdinda çok guzel duygularOkul telaşı bende de var canım. Benim ufaklık bu yıl 1. sınıfa başlayacak. Yarın okula gideceğiz, öğretmeni ve sınıfı belli olacak. Çok heyecanlıyım
Bende bazen sabahları çok güzel başlayıp akşama doğru her şeyi berbat ediyorum. Yerken güzel de sonradan pişman oluyorum. Utanıyorum resmen. Çok iyi anladım seniiİyi geceler kızlar sabah güzel başladığım güne kötü bir biçimde devam ettim yediklerimi yazmaya utandığımdan yazmıyorum su 3 lt içtim yürüyüş yaptım belki yediklerimin yarısını yakarsam diye 13000 adım oldu. Umarım yarın güzel bir gün olur yeme içme spor anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?