Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar neden kimse yok? Saat kaç oldu.
Haklısın canım gelemedik. Bugün tartıda cumayla aynı rakamı gördüm dengesiz beslenme ve tartı saatimin farklı olmasından kaynaklı. Bundan sonra mecburen sabah 7 gibi tartılacağım iş başı yaptık. Kızım okula başladı benim okulda telaşım vardı koşturmaktan canım çıktı.

Merhaba kizlar ben de bugun okul islerimi hallettim rahatladim, sizlere bir sey danismak istiyorum tanidiklarimdan intermittent fasting yani aralikli oruc yapanlar var sanirim 16/8 yapıyorlar. Sizlerden denemiş ya da şu an deniyor olan var mı, sağlıklı mi, kilo vermede etkili mi???

Kimseyi çok sıkmıyorum canım farkındaysanız ama hiç gelmemekte olmuyor. Ara ara bakmamız lazım buraya. Benim kızımda başladı okula. Telaşınızı çok iyi anlıyorum ama en az bir 5-10 dakikamızı ayıralım takıma

Merhaba canım hoş geldin. Ben hiç denemedim o yöntemi ama deneyen çok.

oy kuzum benim, okullu mu oldu minik kızın
umarım her şey gönlünüzce olur canım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
7.15
80 gr kadar menemen, 40 gr ekşi mayalı ekmek,yarım avokado
9.30
yulaflı bar
12.45
2 pankek,15 gr şekersiz fıstık ezmesi
16.30
yarım kase mercimek çorbası,1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
akşama aşure yaptım bir kase de ondan yiyeceğim nasipse. Adım 5500 lerde şimdilik çıkabilirsem yürüyüşe çıkacağım su da şimdilik 2 lt civarı oldu yatana kadar 3 e tamamlarım

Bugün Sabah erkenden bağ evimize gittik.henuz geldim.sabah tartilamadim.Baya karışık bi gundu

İyi geceler menüme ekstra bir şey katmadım sadece bir çorba kasesi aşure yemiş oldum ne kadarı yakılmıştır bilmiyorum ama yedikten sonra yürüyüşe çıktık 11500 oldu bugün adım sayım hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

10/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta , 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,1 acısız kırmızı biber,3 adt hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
Zeytinyağlı taze fasülye,bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adet mürdüm eriği (öğleden sonra),havuç
Akşam:
haşlanmış kabak
Spor:
30 dk pilates,adım hedef +10000 adım
Su:
3 lt

Günaydın maalesef moralim çok bozuk aylardır yememe ve sporuma dikkat etmeme rağmen ölçülerimde hiçbir değişiklik yok maalesef.Kalça ,göbek hep aynı çıktı.Ne zaman şekle girmeye başlayacağım ?!!

Diyete başladım dedim buraya geleceğim dedim gelmedim. Gelmeyince de diyet olmuyor. Bir türlü devamını getiremedim.
Bu sabah tartıldım ve tekrar diyete başlamaya karar verdim. İnşallah devam edebilirim. Buraya da sürekli gelmeye çalışacağım. Gelmeden kilo veremiyorum.
Kilolu halimi hiç beğenmiyorum. Ne güzel kilo vermiştim kıyafet almıştım. Şimdi giyemiyorum Eski kilolu kıyafetlerime geri dönmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…