Haklısın canım gelemedik. Bugün tartıda cumayla aynı rakamı gördüm dengesiz beslenme ve tartı saatimin farklı olmasından kaynaklı. Bundan sonra mecburen sabah 7 gibi tartılacağım iş başı yaptık. Kızım okula başladı benim okulda telaşım vardı koşturmaktan canım çıktı.Kızlar neden kimse yok? Saat kaç oldu.
Merhaba, seyahatim bitti ve bugün itibariyle diyete başlıyorum
Haklısın canım gelemedik. Bugün tartıda cumayla aynı rakamı gördüm dengesiz beslenme ve tartı saatimin farklı olmasından kaynaklı. Bundan sonra mecburen sabah 7 gibi tartılacağım iş başı yaptık. Kızım okula başladı benim okulda telaşım vardı koşturmaktan canım çıktı.
Merhaba kizlar ben de bugun okul islerimi hallettim rahatladim, sizlere bir sey danismak istiyorum tanidiklarimdan intermittent fasting yani aralikli oruc yapanlar var sanirim 16/8 yapıyorlar. Sizlerden denemiş ya da şu an deniyor olan var mı, sağlıklı mi, kilo vermede etkili mi???
Hayır değiştirmedim. Yeni katıldım grubaHoş geldin canım nick mi değiştirdin?
Günaydınlar herkese
Dün hiç gelemedim çünkü büyük ve güzel bir telaşım vardı. Küçük kızımın okuldaki ilk günüydü. Sınıf kurası çekildi. Ondan çok ben heyecanlıydım. Sonrasında da arkadaşın bahçesine davetliydik. Eve geldiğimde vakit geçti biraz. Bugün de uyum eğitimimiz var. İnşallah her şey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?