Günaydın canım pilates olarak kimin videosunu yapıyosunGunaydin kizlar
Bugün annemlerde menemenlik yapılacak kış için.Sporumu sabah yaptım.Once 2mile leslie ve sonrada pilates karin bacak hareketleri..
Ebru Salli ninki canim.Günaydın canım pilates olarak kimin videosunu yapıyosun
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Hiç bir sorun yok. Çok fazla giremedim gruba. Gönül de eski rakibem olduğu için onu alıntıladım. Yanlış anlaşılmalara sebep verdiysem özür dilerim
Hepimiz aynı durumdayız canım. Genel bir boş vermiştik var ama bu bizi çok kötü etkiliyor. Bir an önce hayatlarımızı düzenlesek hiç fena olmayacak.Selam kızlar. Diyete başlayacağım deyip başlayıp geri bozdum. Regl dönemindeyim. Acayip iştahım açılmış durumdaYarın sabah tartılıp başlayacağım inşallah. Hayatımı düzene sokmam gerekiyor. Spor olarak da leslie 1 den başlamayı düşünüyorum.
Şöyle bişey mi yapsak acaba kaçamak yapmadan önce buraya yazsak. Daha doğrusu kaçamak yapmak üzereyken etkili olur mu ki?2 gundur kotu gitti diyet adina, lahmacun dondurma vs yemiş oldum. Niye motive olamıyorum anlamadım, daha sık geleceğim buraya, yoksa ipin ucu kaçıyor.
Gunaydın canım..Ya ne güzel heyecanlar.Allah ım mezuniyetini de en güzel günlerini de göstersin inşallah.Günaydınlar herkese
Dün hiç gelemedim çünkü büyük ve güzel bir telaşım vardı. Küçük kızımın okuldaki ilk günüydü. Sınıf kurası çekildi. Ondan çok ben heyecanlıydım. Sonrasında da arkadaşın bahçesine davetliydik. Eve geldiğimde vakit geçti biraz. Bugün de uyum eğitimimiz var. İnşallah her şey güzel olur
Amin canım inşallah darısı bütün çocuklarımızın başınaGunaydın canım..Ya ne güzel heyecanlar.Allah ım mezuniyetini de en güzel günlerini de göstersin inşallah.
Amin insallah canimAmin canım inşallah darısı bütün çocuklarımızın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?