Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

M merve4416 nasılsın canım? Sen direkt Gönül'ün mesajı alıntılayıp yazınca acaba bir sorun mu var dedim kendi kendime?
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın? Hiç bir sorun yok. Çok fazla giremedim gruba. Gönül de eski rakibem olduğu için onu alıntıladım. Yanlış anlaşılmalara sebep verdiysem özür dilerim

Selam kızlar. Diyete başlayacağım deyip başlayıp geri bozdum. Regl dönemindeyim. Acayip iştahım açılmış durumda Yarın sabah tartılıp başlayacağım inşallah. Hayatımı düzene sokmam gerekiyor. Spor olarak da leslie 1 den başlamayı düşünüyorum.

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Sabah 10.00
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmek
1dilim peynir 3zeytin
Salatalik

14.00
Türk.kahvesi

18.00 Akşam
6tane kucuk yaprak sarma
1kase yoğurt çorbası
Salata

2ltsu
2mile leslie
30dak pilates

Günaydınlar herkese

Dün hiç gelemedim çünkü büyük ve güzel bir telaşım vardı. Küçük kızımın okuldaki ilk günüydü. Sınıf kurası çekildi. Ondan çok ben heyecanlıydım. Sonrasında da arkadaşın bahçesine davetliydik. Eve geldiğimde vakit geçti biraz. Bugün de uyum eğitimimiz var. İnşallah her şey güzel olur

Hepimiz aynı durumdayız canım. Genel bir boş vermiştik var ama bu bizi çok kötü etkiliyor. Bir an önce hayatlarımızı düzenlesek hiç fena olmayacak.

2 gundur kotu gitti diyet adina, lahmacun dondurma vs yemiş oldum. Niye motive olamıyorum anlamadım, daha sık geleceğim buraya, yoksa ipin ucu kaçıyor.
Şöyle bişey mi yapsak acaba kaçamak yapmadan önce buraya yazsak. Daha doğrusu kaçamak yapmak üzereyken etkili olur mu ki?

Gunaydın canım..Ya ne güzel heyecanlar.Allah ım mezuniyetini de en güzel günlerini de göstersin inşallah.

06/09/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ,5 yeşil zeytin,2 çeri domates1 minik salatalık,1 adt acısız kırmızı biber,2 adt hindi füme, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yayla çorba,2-3 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda
Akşam:
yoğurt+yulaf+probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk pilates,adım hedef 9000
Su:
2,5-3 lt

Kilo bildirimi:56,6 kg ,geçen hafta 57,5. Fark: 0,9 kg. Fark %1,5

Merhaba kızlar, düzenli olarak buraya gelemedim maalesef ve tabii ki düzenli diyetimi de takip edemedim. Kilom geçen haftayla aynı Aslında hafta içi kilomda dalgalanmalar olmuştu ama düzen olmayınca ilerleme kaydedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…