Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun bunlar da:)Sulu yemekleri sıcakken kavanoza katıp sıcak sıcak kapatıp ters çevirip vakumlayabilirsin. BuDolabında2-3 ay bozulmadan durur. Köfteyi bolca yapıp buzluğa atabilirsin. Salatayı yıkayıp kurutup doğrayıp ayrı ayrı saklama kabında saklayabilirsin. Yulaf ezmesi yle lapa yapabilirsin. Sebzeli omlet yapabilirsin. Salataya 2 kaşık lor ya da yeşilmercimek katsan, 1 kaşık yağ koysan öğün yerine geçer
Merhaba, Pazartesi günü (09.09) başlamam mümkün mü? Kısa bir seyahate çıkmam lazım.
13. TAKIM KATILIM FORMUCanım takımın ilk sayfasında katılım formumuz var onu doldurup burada paylaşabilir misin?
Geçmiş olsun canım hastalıklar hep böyle bağışıklığın düştüğü zamanları bekler zaten umarım daha kötulesmeden geçer bizim buralarda da anlattığın şekilde salgın gibi bir şey varGünaydın demeye yüzüm yok öğle olduSelamlar diyeyim
Dünden beri hasta gibiyim. Hele bugün öyle bir ödem var ki vücudumda anlatamam. Davul gibi şiş şuan hem karnım, hem midem. Hafif bir mide bulantısı, dünden beridir de baş ağrısı var. Okullar açıldığından beridir dinlenemediğimi düşünüyorum. Bunları da ona bağlıyorum ama inşallah geçer bir an önce. Çünkü hastanede çalışıp doktora gitmeyi sevmeyenlerdenim
Sorma canım iyice saldım kendimi resmen.bi tatile çıktım 1 ay kilom almış başını gitmiş soklardayim şuan siz napiyorsunuz3oglanannesi canım sen geldin aklıma. Nerelerdesin nasılsın?
Merve sen bi dönem beraber yarıştıgimiz mervemisin canım tanıyamadım ve kilon fazla geldi bana çünkü biz o dönem 53 kilo hedefi için yarışıyorduk oyuzdensormak istedim..Diyete başladım dedim buraya geleceğim dedim gelmedim. Gelmeyince de diyet olmuyor. Bir türlü devamını getiremedim.
Bu sabah tartıldım ve tekrar diyete başlamaya karar verdim. İnşallah devam edebilirim. Buraya da sürekli gelmeye çalışacağım. Gelmeden kilo veremiyorum.
Kilolu halimi hiç beğenmiyorum. Ne güzel kilo vermiştim kıyafet almıştım. Şimdi giyemiyorumEski kilolu kıyafetlerime geri dönmek istemiyorum.
Canım sende mi...valla herkes başlangıç kilosuna geri dönüp buraya gelmiş sanki benim gibi.
Bende insülin direnci var galiba. Bugün belirtilerini okudum. Tamamen uyuyor banaDün hiç şekerli bir şey yemedim içmedim. Başıma ağrılar girdim. Vücudun alışması için bugün de yemeyeceğim.
Kaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?Bugünkü menüm
Sabah 08:30
2 haşlanmış yumurta, peynir, 2 adet zeytin, salatalık, domates, 1 avuç kaju, 1 kupa yeşil çay, 1 kupa beyaz çay
Akşam 18:00
7 adet fırında tavuk baget, 1 kase yoğurt
2 lt su içildi. 1 mil Leslie yapıldı
Şeker cısssssssss Onun haricinde güzel menü.Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Sabah 10.30 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1dilim peynir
Salatalik domates
14.00 öğle
4yem kaşığı taze fasulye
1kucuk kase yoğurt
16.00
Tek şekerli türk kahvesi
19.00 Akşam
1kase yoğurt çorbası buğdaylı
Köz patlıcan salatası
3lt su
2mile leslie
30dak pilates..Kalça.. bacak..karin
Muhteşem bir menü olmuş. Hele ki adım sayısı bir harikaİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
7.45
1 haşlanmış yumurta, yarım avokado,1dilim çok tahilli ekmek
12.30
110 Gr taze fasulye,1 dilim tahilli ekmek
19.00
1 kase kuru bamya çorbası,4 Kaşık patlıcan yemeği,1 dilim tahilli ekmek,50 Gr kırmızı et haşlama
Su şimdilik 3 litre 11000 adım da yürüyüş yapıldı
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve miktarları da yazıyoruz. Ayrıca içtiğimiz su miktarı ve eğer spor yapıyorsak sporumuzu da yazıyoruz.İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah;
bir dilim ekmek, bilim beyaz peynir, yarım domates, zeytin
Öğlen;
Yoğurt
Akşam;
Bir parça somon balığı
Aynen canım ben de buralarda debelenip duruyorum. Eskiye göre çok kilo aldım ve bir türlü motivasyonumu sağlayamıyorum.Sorma canım iyice saldım kendimi resmen.bi tatile çıktım 1 ay kilom almış başını gitmiş soklardayim şuan siz napiyorsunuz
Bizler iyiyiz aynen bıraktığın gibi hatta fazlamız bile var. Asıl sen neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl?Merhaba kızlar ben geldim...nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım.ben yokken neler degisti
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : 2135
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tasarımcı
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 5
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 168
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hamileliklerden dolayı kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü bu halimi kendime yakıştıramıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Şekersiz kahve içince midem çok ağrıyo.Tek sekerin yarısını koyuyorum en azından.Bi çözümü olan varmı kızlar
Ben de aynı durumdayım canım. Verdiğim 18 kilonun 9 kilosunu geri aldımSorma canım iyice saldım kendimi resmen.bi tatile çıktım 1 ay kilom almış başını gitmiş soklardayim şuan siz napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?