Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım aklımda bulunsun bunlar da:)

Günaydın demeye yüzüm yok öğle oldu Selamlar diyeyim

Dünden beri hasta gibiyim. Hele bugün öyle bir ödem var ki vücudumda anlatamam. Davul gibi şiş şuan hem karnım, hem midem. Hafif bir mide bulantısı, dünden beridir de baş ağrısı var. Okullar açıldığından beridir dinlenemediğimi düşünüyorum. Bunları da ona bağlıyorum ama inşallah geçer bir an önce. Çünkü hastanede çalışıp doktora gitmeyi sevmeyenlerdenim

Canım takımın ilk sayfasında katılım formumuz var onu doldurup burada paylaşabilir misin?
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : 2135
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Tasarımcı
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 5
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 168
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hamileliklerden dolayı kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : çünkü bu halimi kendime yakıştıramıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır

Geçmiş olsun canım hastalıklar hep böyle bağışıklığın düştüğü zamanları bekler zaten umarım daha kötulesmeden geçer bizim buralarda da anlattığın şekilde salgın gibi bir şey var

Bende insülin direnci var galiba. Bugün belirtilerini okudum. Tamamen uyuyor bana Dün hiç şekerli bir şey yemedim içmedim. Başıma ağrılar girdim. Vücudun alışması için bugün de yemeyeceğim.

Merve sen bi dönem beraber yarıştıgimiz mervemisin canım tanıyamadım ve kilon fazla geldi bana çünkü biz o dönem 53 kilo hedefi için yarışıyorduk oyuzdensormak istedim..

Bende insülin direnci var galiba. Bugün belirtilerini okudum. Tamamen uyuyor bana Dün hiç şekerli bir şey yemedim içmedim. Başıma ağrılar girdim. Vücudun alışması için bugün de yemeyeceğim.

Belirtilerini buraya da yazar mısın canım bizde okuyalım.

Kaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?
Şeker cısssssssss Onun haricinde güzel menü.
Muhteşem bir menü olmuş. Hele ki adım sayısı bir harika
İyi akşamlar bugünkü menüm

Sabah;
bir dilim ekmek, bilim beyaz peynir, yarım domates, zeytin

Öğlen;
Yoğurt

Akşam;
Bir parça somon balığı
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve miktarları da yazıyoruz. Ayrıca içtiğimiz su miktarı ve eğer spor yapıyorsak sporumuzu da yazıyoruz.
Sorma canım iyice saldım kendimi resmen.bi tatile çıktım 1 ay kilom almış başını gitmiş soklardayim şuan siz napiyorsunuz
Aynen canım ben de buralarda debelenip duruyorum. Eskiye göre çok kilo aldım ve bir türlü motivasyonumu sağlayamıyorum.
Merhaba kızlar ben geldim...nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım.ben yokken neler degisti
Bizler iyiyiz aynen bıraktığın gibi hatta fazlamız bile var. Asıl sen neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl?

Hoş geldin canım yeniden aramıza

Şekersiz kahve içince midem çok ağrıyo.Tek sekerin yarısını koyuyorum en azından.Bi çözümü olan varmı kızlar

Şekersiz kahve içince midem çok ağrıyo.Tek sekerin yarısını koyuyorum en azından.Bi çözümü olan varmı kızlar

Çözüm söyleyeyim mi sana

Kahve içme

Ya da alışana kadar yavaş yavaş iç. Ben eskiden bir çay bardağına 3 kesme şeker atardım. Kupaya da 6 tane. Hatta takıma ilk başladığımda azaltmıştım ama yine de şeker atıyordum. Sonra birden bire bıraktım. Önce çay içemedim. Kahve içemedim. Yudum yudum içtim hep. Sonra zamanla alıştım. Şimdi kahveyi filtre içiyorum hiçbir içeceğime de şeker atmıyorum. Bence sizde yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…