Teşekkür ederim canım:)Kaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?
Şeker cısssssssss Onun haricinde güzel menü.
Muhteşem bir menü olmuş. Hele ki adım sayısı bir harika
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve miktarları da yazıyoruz. Ayrıca içtiğimiz su miktarı ve eğer spor yapıyorsak sporumuzu da yazıyoruz.
Aynen canım ben de buralarda debelenip duruyorum. Eskiye göre çok kilo aldım ve bir türlü motivasyonumu sağlayamıyorum.
Bizler iyiyiz aynen bıraktığın gibi hatta fazlamız bile var. Asıl sen neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl?
Çaya şeker atmıyorum yaklaşık 5yildir.ama kahve çok seviyorum.sekersiz de çok zor oluyoÇözüm söyleyeyim mi sana
Kahve içme
Ya da alışana kadar yavaş yavaş iç. Ben eskiden bir çay bardağına 3 kesme şeker atardım. Kupaya da 6 tane. Hatta takıma ilk başladığımda azaltmıştım ama yine de şeker atıyordum. Sonra birden bire bıraktım. Önce çay içemedim. Kahve içemedim. Yudum yudum içtim hep. Sonra zamanla alıştım. Şimdi kahveyi filtre içiyorum hiçbir içeceğime de şeker atmıyorum. Bence sizde yapabilirsiniz.
Canım sende mi...valla herkes başlangıç kilosuna geri dönüp buraya gelmiş sanki benim gibi.
Hoş geldin canımÇok mutlu oldum seni gördüğüme
Evet benim malesefMerve sen bi dönem beraber yarıştıgimiz mervemisin canım tanıyamadım ve kilon fazla geldi bana çünkü biz o dönem 53 kilo hedefi için yarışıyorduk oyuzdensormak istedim..
Karatay yapıyorum canım.Kaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?
Canım menü yazarken öğün saatlerini ve miktarları da yazıyoruz. Ayrıca içtiğimiz su miktarı ve eğer spor yapıyorsak sporumuzu da yazıyoruz.
Aynen canım ben de buralarda debelenip duruyorum. Eskiye göre çok kilo aldım ve bir türlü motivasyonumu sağlayamıyorum.
Bizler iyiyiz aynen bıraktığın gibi hatta fazlamız bile var. Asıl sen neler yapıyorsun? Sağlığın nasıl?
Sen kaç oldun canımSorma canım iyice saldım kendimi resmen.bi tatile çıktım 1 ay kilom almış başını gitmiş soklardayim şuan siz napiyorsunuz
Valla hiç sorma bende felaket durumdayım.hastalik aşamalarımdan sonra 60 olmuştum tatile çıkarken tartıldım en son bi döndüm tartıldım bugün 65 çıktım...Sen kaç oldun canım
Çok üzüldüm canım koruyabilmek çok önemli.malesef biz koruyamadık hep diyet hep diyet olmuyor düzenli bir yemek düzeni kurmak lazım.Evet benim malesef53 e düştüm sonrası da böyle oldu Koruyamadım
Ah bir bilsem canım malesef bende ipin ucunu kaçırdım gitti.ins.hepbirlikte biseyler yapalimaynen öyle oldu,
bu sabah 61,9 kiloydum yine
benim şu karboyu bir an önce kesmem lazım
sadece kilo aldırmıyor, zihinsel olarak da performansımı düşürüyor
sabah mis gibi başlıyorum, öğleye doğru bi baıyorum ağzıma bir çiko atmışım
nasıl yapacağız bu işi umudum2
SağlığımKaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?
Elh.canim sağlığım iyi atlattık şükür geriye morel bozukluğuyla ve ardından gelen rahatlıkla yenen kilolar kaldı malesef.Kaju haricinde güzel menü. IF yapmaya mı başladın yoksa sadece iki öğün mü olacak menülerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?