Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın:) dünkü menüm
7.30
1 haşlanmış yumurta,1 dilim çok tahilli ekmek,10 Gr beyaz peynir,5 küçük zeytin
10.30
1 elma
13.00
1 kase bamya çorbası, yarım simit
19.00
1 kase şehriye çorbası,150 Gr hamsi tava, salata,1 ince dilim ekşi mayalı ekmek
21.30
3 kuru incir
5500 adım 1 mil Leslie 3 lt su.

13/09/2019 Menü-program
Kahvaltı 8:30
1 yumurta , 1 dilim peynir ,7 yeşil zeytin, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle 12:45
karnıyarık,şehriye çorba,yoğurt,salata,aşüre
Kaçamak:)
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
soda (yemekten sonra), 5 adt mürdüm eriği
Akşam 19:00
yoğurt,yulaf
Spor:
10000 adım+30 dk pilates+ev temizliği
Su:
2 lt

Günaydın
Bugün tartıldım ve kilom değişmemiş Hala 70.3
Dün menü paylaşamadım. Çünkü tüm gün çocukların okulundaydım.

Günaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun canım, Allahım acil şifalar versin

eğer yaş faktörü de varsa zaman alır ama biraz dikkatle eski sağlığına kavuşur inşallah.Kemik suyuna çorba yap mutlaka o kırıklara çok iyi gelir

Evet canım yaşı var biraz 60 ın üzerinde. Yanıma getiremeyeceğim maalesef Konya'ya kardeşimin yanına gidecek. Ben çalıştığım için evde gündüz bakacak kimse olmayacak. Ama onlara da söylerim bol bol çorba yaparlar.

Hem moral bozukluğu hem de hastalık kilomu da kötü etkiledi. Hala ödem var her yerimde. Hafta içi yediklerime de çok dikkat etmedim. Aşırı yemiyorum ama yememem gereken yiyecekler yiyorum. Çok şükür bugün bu saate kadar henüz hiç kaçamak yapmadım Moral bozukluğundan canım da istemiyor aslında. Ama sabah kötü bir sonuç gördüm tartıda. Hepinizden özür diliyorum çünkü kötü bir ortalamayla geldim. Kilo verenlerin hakkına girdim. Haftaya çok güzel bir sonuçla kendimi affettiririm inşallah.

Geçen hafta: 70.7

Bu hafta: 72.3

Fark : -1.6

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…