Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinGünaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım, Allahım acil şifalar versinGünaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
Çok geçmiş olsun canım, Allahım acil şifalar versin
çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda düzelirGünaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
Cok Gecmis olsun kaptanım.Günaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
Günaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda düzelir
eğer yaş faktörü de varsa zaman alır ama biraz dikkatle eski sağlığına kavuşur inşallah.Kemik suyuna çorba yap mutlaka o kırıklara çok iyi gelirAmin canım çok teşekkürler inşallah kazasız belasız iyileşir çünkü hiç kalkmadan yatması gerekiyor.
eğer yaş faktörü de varsa zaman alır ama biraz dikkatle eski sağlığına kavuşur inşallah.Kemik suyuna çorba yap mutlaka o kırıklara çok iyi gelir
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallahGünaydın kızlar gelemedim dünden beri bayağı bayağı hastayım. Canımda çok sıkkın. Annem düşmüştü yakın zamanda omuriliğinde kırık varmış. Aydın'dan annemi alıp geleceğiz. Çok canım sıkıldı bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?