Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım 639. Etap***

dira90(62.8///%)
LAydLiNe(70.7///%)
Meltemesintisi80 (56.6///%)
pessinus(76.8///%)

13. Takım Ortalaması:

Kızlar yaaaa çok yavaş ilerliyoruz. Hatta ben ilerleyemiyorum bile. Artık toparlanmamız lazım. Sizce bunun için neler yapabiliriz?

dira90(62.8/62.4/0.4/%0.64)
LAydLiNe(70.7/72.3/-1.6/%-2.26)
Meltemesintisi80 (56.6///%)
pessinus(76.8/76.2/0.6/%0.78)

13. Takım Ortalaması:

dira90(62.8/62.4/0.4/%0.64)
LAydLiNe(70.7/72.3/-1.6/%-2.26)
Meltemesintisi80 (56.6///%) Kilosu sabit
pessinus(76.8/76.2/0.6/%0.78)

13. Takım Ortalaması:

Kızlar bi soru sormuştum ama kimse görmemiş galiba. Nasıl canlandırabiliriz kendimizi bir fikri olan var mı?

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Sabah 10.30
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
1yem.kasik mantar sote
1dilim peynir
Salatalik domates

14.00
1kase kısır
1fincan çay

16.00
Yeşilçay

18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
1 fiirnda baget
Salata
1bardak ayran

2mile leslie
30dak pilates..karin.kalca.bacak hareketleri

2.5lt su

Kızlar bi soru sormuştum ama kimse görmemiş galiba. Nasıl canlandırabiliriz kendimizi bir fikri olan var mı?
Ben kendi adima konuşuyorum.Motivasyonum düşer düşmez tartılıyorum.Ve kilo vermeye başlamak bile bana yetti.Kucuk kacamaklarda pes etmeden hemen spora koşuyorum.Aslinda önce gerçekten karar vermek gerekiyo.Buraya uğramasamda bazen insaniz sonuçta bazen işimiz oluyo hastalık olabiliyo asla vazgecmiyorum

Kızlar Merhaba. Baya uzak kaldım buralardan. Kpss ye hazirlanmaya başladım. Kursa yazildım akşam 5 8 arası. O ara kuzucuga eşim bakacak. Az buçuk kilo aldım. Toparlanip donecem inşallah.

benimki sadece ve sadece disiplinsizlik.Kendi mazeretlerimden bıkıyorum bazen.Yine de küçük adımlarla bunu aşıyorum.Aslında kendimizi 3 aylık bir kampa alsak (1 ay alıştırma,2. ay hızlanma ve kilo verme,3.ay koruma ve metabolizma düzenleme) vücut da kendini toparlar (kendi adıma böyle olacağına inanıyorum en azından).Arada yapılan kaçamaklar,tatiller yada "aman canım bu kadarcıktan bir şey olmaz" diye diye yapılan kaçamaklar tüm dengeyi bozuyor.Ben kendi adıma daha disiplinli olmaya çalışacağım

Önce kendine bukadar haksızlık etme.Bence en istikrarlimiz sensin.Hergun menü paylasiyosun.Spor yapiyosun.Ama kaçamak konusunda haklisin.Herbiri tartıda +olarak geri dönüyo.Denge bozuluyo.Bi de vermen gereken kg az olunca ilerleme de yavaş oluyo sanki.

Orası öyle canım ama sanırım artık yaşın 35 olduğunu ve bu işlerin zaman alacağını anlamam gerek.1 ayda çözüm bulmaya çalışıyorum.Olmayınca da kendime acımasız davranıyorum.En azından bunun sadece kilo vermekle değil sağlıklı yaşamak ile ilgili oluğunu fark ettikçe düzelecek.

İyi günler hanımlar dünden beri girip de yazamıyorum bir türlü oğlum da kızım da hasta oldular eşim şehir dışında gece de gündüz de fenalardayim dikkat edemedim yedigime ictigime çok üzgünüm umarım biraz toparlarlar ben de kendime vakit ayirabilirim

Bende oyle dusunuyorum.Aslinda ilk hedef beslenme konusunda da sporda da Sağlıklı Yaşam için olmalı bunlar.Kilo verme olunca hedef diet moduna giriyorum ben ve baskıyla daha çok kaçamak oluyodu.Metabolizma ayrı bi konu.Sonrada diyorum azmin elinden ne kurtulur.

Çok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Sen illaki toparlarsın.Rabbim şifalarını versin.Kotu bişeyleri yoktur insallah

Çok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Sen illaki toparlarsın.Rabbim şifalarını versin.Kotu bişeyleri yoktur insallah
Çok şükür ciddi bir şey değil ama soğuk algınlığı oldular oğlumun özellikle çok hızlı ilerledi dün sabah burnu akmaya başladı gecesinde ateş ve öksürük... Gece hiç uyumadım iki gecedir hatta. Ciğerlere inecek diye korkuyorum

Merhaba ben de an itibariyle geldim. Bugün döndüm tatilden aşırı kilo aldım söylesem şok geçırırsınız. Ben de artık yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…