Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah
evet yapmıştım. 56.5 değişmedi kilomMeltemesintisi80 canım kilo bildirimi yaptın mı? Göremedim ben de?
Ben kendi adima konuşuyorum.Motivasyonum düşer düşmez tartılıyorum.Ve kilo vermeye başlamak bile bana yetti.Kucuk kacamaklarda pes etmeden hemen spora koşuyorum.Aslinda önce gerçekten karar vermek gerekiyo.Buraya uğramasamda bazen insaniz sonuçta bazen işimiz oluyo hastalık olabiliyo asla vazgecmiyorumKızlar bi soru sormuştum ama kimse görmemiş galiba. Nasıl canlandırabiliriz kendimizi bir fikri olan var mı?
benimki sadece ve sadece disiplinsizlik.Kendi mazeretlerimden bıkıyorum bazen.Yine de küçük adımlarla bunu aşıyorum.Aslında kendimizi 3 aylık bir kampa alsak (1 ay alıştırma,2. ay hızlanma ve kilo verme,3.ay koruma ve metabolizma düzenleme) vücut da kendini toparlar (kendi adıma böyle olacağına inanıyorum en azından).Arada yapılan kaçamaklar,tatiller yada "aman canım bu kadarcıktan bir şey olmaz" diye diye yapılan kaçamaklar tüm dengeyi bozuyor.Ben kendi adıma daha disiplinli olmaya çalışacağımBen kendi adima konuşuyorum.Motivasyonum düşer düşmez tartılıyorum.Ve kilo vermeye başlamak bile bana yetti.Kucuk kacamaklarda pes etmeden hemen spora koşuyorum.Aslinda önce gerçekten karar vermek gerekiyo.Buraya uğramasamda bazen insaniz sonuçta bazen işimiz oluyo hastalık olabiliyo asla vazgecmiyorum
Önce kendine bukadar haksızlık etme.Bence en istikrarlimiz sensin.Hergun menü paylasiyosun.Spor yapiyosun.Ama kaçamak konusunda haklisin.Herbiri tartıda +olarak geri dönüyo.Denge bozuluyo.Bi de vermen gereken kg az olunca ilerleme de yavaş oluyo sanki.benimki sadece ve sadece disiplinsizlik.Kendi mazeretlerimden bıkıyorum bazen.Yine de küçük adımlarla bunu aşıyorum.Aslında kendimizi 3 aylık bir kampa alsak (1 ay alıştırma,2. ay hızlanma ve kilo verme,3.ay koruma ve metabolizma düzenleme) vücut da kendini toparlar (kendi adıma böyle olacağına inanıyorum en azından).Arada yapılan kaçamaklar,tatiller yada "aman canım bu kadarcıktan bir şey olmaz" diye diye yapılan kaçamaklar tüm dengeyi bozuyor.Ben kendi adıma daha disiplinli olmaya çalışacağım
Orası öyle canım ama sanırım artık yaşın 35 olduğunu ve bu işlerin zaman alacağını anlamam gerek.1 ayda çözüm bulmaya çalışıyorum.Olmayınca da kendime acımasız davranıyorum.En azından bunun sadece kilo vermekle değil sağlıklı yaşamak ile ilgili oluğunu fark ettikçe düzelecek.Önce kendine bukadar haksızlık etme.Bence en istikrarlimiz sensin.Hergun menü paylasiyosun.Spor yapiyosun.Ama kaçamak konusunda haklisin.Herbiri tartıda +olarak geri dönüyo.Denge bozuluyo.Bi de vermen gereken kg az olunca ilerleme de yavaş oluyo sanki.
Bende oyle dusunuyorum.Aslinda ilk hedef beslenme konusunda da sporda da Sağlıklı Yaşam için olmalı bunlar.Kilo verme olunca hedef diet moduna giriyorum ben ve baskıyla daha çok kaçamak oluyodu.Metabolizma ayrı bi konu.Sonrada diyorum azmin elinden ne kurtulur.Orası öyle canım ama sanırım artık yaşın 35 olduğunu ve bu işlerin zaman alacağını anlamam gerek.1 ayda çözüm bulmaya çalışıyorum.Olmayınca da kendime acımasız davranıyorum.En azından bunun sadece kilo vermekle değil sağlıklı yaşamak ile ilgili oluğunu fark ettikçe düzelecek.
Çok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Sen illaki toparlarsın.Rabbim şifalarını versin.Kotu bişeyleri yoktur insallahİyi günler hanımlar dünden beri girip de yazamıyorum bir türlüoğlum da kızım da hasta oldular eşim şehir dışında gece de gündüz de fenalardayim dikkat edemedim yedigime ictigime çok üzgünüm umarım biraz toparlarlar ben de kendime vakit ayirabilirim
Çok şükür ciddi bir şey değil ama soğuk algınlığı oldular oğlumun özellikle çok hızlı ilerledi dün sabah burnu akmaya başladı gecesinde ateş ve öksürük... Gece hiç uyumadım iki gecedir hatta. Ciğerlere inecek diye korkuyorumÇok geçmiş olsun canım.Once sağlık.Sen illaki toparlarsın.Rabbim şifalarını versin.Kotu bişeyleri yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?